Kolay ve hızlı zayıflamak herkesin hayalidir. Bu isteğinize diyet yapmadan sadece porsiyonlarınızı azaltarak kavuşabilirsiniz. Diyet yapmadan vücudunuzdaki fazla ödem ve toksinlerden arınarak kısa süre içerisinde daha ince bir vücuda kavuşabilirsiniz. Bu yöntemler temizlenen vücudunuz ile cildinizde çok daha canlı ve parlak görünebilir.

Limonlu Su

Toksinlerden arınmanızda size yardımcı olabilecek en iyi yöntemlerden biridir. Sabah uyandığınızda bardağınızın içerisine birkaç damla limon damlatın ve üzerine su ekleyin. Bu işlemi her sabah yapabilirsiniz.

Bitki Çayı

Metabolizmanızı hızlandırma özelliği olan bitki çaylarından günde 2 bardak içebilirsiniz. Meta çayı, yeşilçay ve karışık form çaylarını tercih edebilirsiniz.

Bol Salata

Çok az kalori alıp midenizi doldurmak için salata en iyi seçim olacaktır. Tatlandırmak için bol limon suyu ve nar ekşisi kullanabilirsiniz. Akşam yemeği olarak tavuklu ya da ton balıklı salata tercih edebilirsiniz.

Bol Meyve

Az şekerli tüm meyveleri tüketebilirsiniz. Az kalori alarak kendinizi tok hissedebilirsiniz. Tatlı ihtiyacınızı da karşılamış olursunuz.

Tek Öğün Ekmek


Ekmek yemeyi çok seviyor olsanız da yüksek karbonhidrat içeriği vardır. Ekmek tüketimini azaltın. Sabah kahvaltısı dışında gün içerisinde ekmek tüketmeyin.