Ne kadar temiz kulllanmissiniz hamile flan olsam kesin alirdimyeni gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim. Bebekler çok hızlı büyüdükleri için her şeyi ancak 2-3 hafta giyebiliyorlar, zaten bazıları da mevsimi uymadığından hiç kullanılamadı.
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
hangi şehirdesiniz?? tulumları battaniyeleri ve alt açmayı alacağım
Merhaba
Ankaradayim fakat su an tatildeyim, ayin 24 unde donecegim. Bir de bazi seyler satildi yukariya numaralari yazmistim onlara bakip bana hangi numaralari istediginizi soylerseniz indirimli bir fiyat soylerim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Eki Görüntüle 1173297
Marks&Spencer yenidogan (1 aya kadar) 5 adet uzun kollu tulum tanesi 5 tl
Eki Görüntüle 1173298
0-3 ay tanesi 5 tl
Eki Görüntüle 1173299
Carters 3-6 ay polar tulum hic giyilmedi 25 tl
Eki Görüntüle 1173300
C&A yenidogan uzun kol bady 5 tl
Eki Görüntüle 1173302
Alt degistirme minderi 1 tane vardi biri de hediye geldi. 5 tl
Eki Görüntüle 1173303
Carters 0-9 ay polar uyku tulumu hic kullanilmadi 25 tl
disney pembe beyaz 0-3 tulum badi, iç zıbın, alt açma örtü ve minder,0-3 ay kırmızı beyaz tulum, soldaki cırtcırtlı battaniyeyi alacağım. başka varsa yükleyin
Disney tulum ve ilk resimdeki battaniyeler satildi. Zibinlar da satildi fakat evde daha olmasi gerek. Geriye alt acma ve kirmizi tulum kaliyor. Baska bir istediginiz var mi? 2 parca mi toplam?
yani yüklerseniz alırım daha
Soyle yapalim, ben donunce eklenecekleri ekleyim, siz karar verince elden veririm. Elimde cok az kullanilmis travel sistem de var dusunurseniz. Markasi baby2go olmasi gerek gidince bakarim. Kiyafetleri de eklerim. Dogum ne zaman?
Soyle yapalim, ben donunce eklenecekleri ekleyim, siz karar verince elden veririm. Elimde cok az kullanilmis travel sistem de var dusunurseniz. Markasi baby2go olmasi gerek gidince bakarim. Kiyafetleri de eklerim. Dogum ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?