Bebek İkinci El 0-3 ay cogu yurtdisindan kiz bebek cicileri

Gbayrakci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
102
3
28
Ankara

Blankets&beyond ve Little Beginnings marka cirtcirtli yumusacik 2 battaniye. Tanesi 10 tl

Hepsi Amerikadan sapkalar ve eldivenler. Tanesi 2 tl

Gerber marka yeni dogan icin ( ben 2 aya kadar giydirdim) 3 adet body. Tanesi 6 tl

Carters marka yenidogan (esnedigi icin 2 aya kdr giydirilebilir) 3 adet body. Tanesi 6 tl

Mayoral marka 2-4 aylik kadife elbise. Bir kez giyildi. 20 tl

Carters marka yeni dogan kendinden eldivenli tulum 10 tl

Carters marka yeni dogan kendinden eldivenli tulum 10 tl

Carters marka 0-3 ay polar tulum. 15 tl

Carters 0-3 ay polar tulum 15 tl

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gerber marka 0-3 ay 3 adet body. Tanesi 6 tl

C&A 0-3 ay 5 adet body. Tanesi 3 tl

Marks&Spencer 0-3 ay kadife pantolon 10 tl

Carters 0-3 ay penye tulum

Amerikadan body 5 tl 0-3 ay

Disneyden 0-3 ay body 5 tl

Carters 0-3 ay penye zebrali tulum 7 tl

2 adet hic kullanilmamis ic zibin tanesi 1 tl

Bon baby marka 0-3 ay tulum. Tanesi 5 tl

Marks&Spencer yenidogan (1 aya kadar) 5 adet uzun kollu tulum tanesi 5 tl

0-3 ay tanesi 5 tl

Carters 3-6 ay polar tulum hic giyilmedi 25 tl

C&A yenidogan uzun kol bady 5 tl

Alt degistirme minderi 1 tane vardi biri de hediye geldi. 5 tl

Carters 0-9 ay polar uyku tulumu hic kullanilmadi 25 tl

Toplu alimlarda indirim var bayanlar. Elimde ayrica birkez kullanilmis portbebe ve amerikadan hickullanilmamischicco kanguru var.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Ne kadar temiz kulllanmissiniz hamile flan olsam kesin alirdimyeni gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar temiz kulllanmissiniz hamile flan olsam kesin alirdimyeni gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim. Bebekler çok hızlı büyüdükleri için her şeyi ancak 2-3 hafta giyebiliyorlar, zaten bazıları da mevsimi uymadığından hiç kullanılamadı.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

hangi şehirdesiniz?? tulumları battaniyeleri ve alt açmayı alacağım

hangi şehirdesiniz?? tulumları battaniyeleri ve alt açmayı alacağım

Merhaba
Ankaradayim fakat su an tatildeyim, ayin 24 unde donecegim. Bir de bazi seyler satildi yukariya numaralari yazmistim onlara bakip bana hangi numaralari istediginizi soylerseniz indirimli bir fiyat soylerim.

ben de ankaradayım.elden alırım hem kargo parası da vermem.geldiğiniz de muhakkak görüşelimm

disney pembe beyaz 0-3 tulum badi, iç zıbın, alt açma örtü ve minder,0-3 ay kırmızı beyaz tulum, soldaki cırtcırtlı battaniyeyi alacağım. başka varsa yükleyin

disney pembe beyaz 0-3 tulum badi, iç zıbın, alt açma örtü ve minder,0-3 ay kırmızı beyaz tulum, soldaki cırtcırtlı battaniyeyi alacağım. başka varsa yükleyin

Disney tulum ve ilk resimdeki battaniyeler satildi. Zibinlar da satildi fakat evde daha olmasi gerek. Geriye alt acma ve kirmizi tulum kaliyor. Baska bir istediginiz var mi? 2 parca mi toplam?

Disney tulum ve ilk resimdeki battaniyeler satildi. Zibinlar da satildi fakat evde daha olmasi gerek. Geriye alt acma ve kirmizi tulum kaliyor. Baska bir istediginiz var mi? 2 parca mi toplam?

yani yüklerseniz alırım daha

yani yüklerseniz alırım daha

Soyle yapalim, ben donunce eklenecekleri ekleyim, siz karar verince elden veririm. Elimde cok az kullanilmis travel sistem de var dusunurseniz. Markasi baby2go olmasi gerek gidince bakarim. Kiyafetleri de eklerim. Dogum ne zaman?

eklemeden önce ilk bana haber verirseniz sevinirim:))ocak başı inş

bi de son kalanları güncellerseniz sevinirim.insanın kafası karışıyor:) elinizde battaniye, belek, mont, ceket, araba,puset, beşik falan varsa ekleyebilirsiniz.onlarla da ilgilenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…