bi de son kalanları güncellerseniz sevinirim.insanın kafası karışıyor:) elinizde battaniye, belek, mont, ceket, araba,puset, beşik falan varsa ekleyebilirsiniz.onlarla da ilgilenirim
Puset ve anakucagi var kiyafetleri de eklerim size haber de veririm. Kendinize iyi bakin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
eklemeden önce ilk bana haber verirseniz sevinirim:))ocak başı inş
Kanguru duruyor fiyati 30 tl olur hic kullanilmadichicco kanguru duruyor mu?fiyatı nedir?
Resmini bulamiyorum trkrar yollar misinizKanguru duruyor fiyati 30 tl olur hic kullanilmadi
Tabi kanguruyu koydugum yeri bulur bulmaz resmini yollayacagimResmini bulamiyorum trkrar yollar misiniz
Kanguruyu buldum chicco degil infantino markaymis Amerikadan geldi ve hic kullanilmadiResmini bulamiyorum trkrar yollar misiniz
Benimkinin ici yesilKanguruyu buldum chicco degil infantino markaymis Amerikadan geldi ve hic kullanilmadi
Merhaba, travel sistem markası Sunny Baby, hediye geldi, 1 ay kadar kullandım fakat sonramdaha iyisi hediye gelince bunu kaldırdık diğerine geçtik. Puset ve anakucağı birlikte yani.bana anakucağını resmini gönderirmisiniz
kangurunuz satılmadıysa diğerleriyle beraber onu da alabilirim fiyatını 20tl yaparsanızSoyle yapalim, ben donunce eklenecekleri ekleyim, siz karar verince elden veririm. Elimde cok az kullanilmis travel sistem de var dusunurseniz. Markasi baby2go olmasi gerek gidince bakarim. Kiyafetleri de eklerim. Dogum ne zaman?
alt değiştirme,battaniye,kanguru,disney tulum,iç zıbın,Marks&Spencer yenidogan tulum pembe olan,c&a uzun kol badi bunlardan sadece battaniye ve disney tulum satılmış gerisi duruyor attığınız mailden baktım.brn alayım bunları.o iki battaniyeden başka yok mu ikisi de mi satıldıKis bebegi olacak sizinki de. Amerikadan gelen polar tulumlari tavsiye ederim cok kullanislilar. Benimki subat sonu dogdu. 40 i cikana kadar nisan oldu, cok fazla giydiremedim temizler. Neyse resimleri guncellerken hepsini koyarim
Alt değiştirme, c&a uzun kollu body, m&s pembe 1 adet body toplam 15 tl. Battaniye, iç zıbın, disney tulum satıldı malesef. Fakat gerber ve carters urunlerimi tavsiye ederim çok şekerler. Kanguru 30 tl. Toplam 45 yapıyor. İsterseniz 2 m&s body daha alın hepsini toplam 50 yapayım.alt değiştirme,battaniye,kanguru,disney tulum,iç zıbın,Marks&Spencer yenidogan tulum pembe olan,c&a uzun kol badi bunlardan sadece battaniye ve disney tulum satılmış gerisi duruyor attığınız mailden baktım.brn alayım bunları.o iki battaniyeden başka yok mu ikisi de mi satıldıbir de kangurunun fiyatını ne yaptınız?
Mama sandalyesine geçtik fakat iki tane hediye geldi. Markası massimo Ricco sedia rengi kırmızı sıfır hiş kullanılmadı, sanırım sıfır fiyatı 139 tl. Ben 80'e veriyorum.kangurunuz satılmadıysa diğerleriyle beraber onu da alabilirim fiyatını 20tl yaparsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?