• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0,7 AMH İLE TÜP BEBEK MACERAM

Nasıl arttı canim bu sefer.degisik birşey mi yaptı doktor değişik bi uygulamami
Daha önce 5 6 toplanmıştı bu sefer öncesinde cylco prognova kullandım ilk gün sayım daha fazlaydı bir de sadece gonalf değil menopur da kullandım dolu sayısı da arttı hangilerine bağlı bilmiyorum ama

Dozu meydi iğnelerin işte nasip ya olacağı varsa oluyo olmuycaksada ne olursa olsun yok
DEğişerek kullandım canım 225 gonalf 75 menopurla başladık 150 150 oldu sonda gün galiba
4 blastım var şu an toplamda iki kere daha transfer hakkım var onlar da olmazsa 4 transfer olacak maddi manevi tükenme noktası bizim için inşallah bunlarla olur artık :(

DEğişerek kullandım canım 225 gonalf 75 menopurla başladık 150 150 oldu sonda gün galiba
4 blastım var şu an toplamda iki kere daha transfer hakkım var onlar da olmazsa 4 transfer olacak maddi manevi tükenme noktası bizim için inşallah bunlarla olur artık :KK43:
Gerçekten çok zor bende 450 doz kullanıyorum en Yükseği ilaçları raporsuz alıyorum 4 kutu oldu yani düşündüğümün çok üstü oldu dehada ne kadar kullanırım belli değil blast ne oluyo bilmiyorum inşaşlah canım

Gerçekten çok zor bende 450 doz kullanıyorum en Yükseği ilaçları raporsuz alıyorum 4 kutu oldu yani düşündüğümün çok üstü oldu dehada ne kadar kullanırım belli değil blast ne oluyo bilmiyorum inşaşlah canım
EVEt ilaçlar çok pahalı :( blast beşinci gün embriyosunun olması gereken aşaması zamanıyla uyumlu giden beşinci gün embriyosu 120 hücreli filan oluyor güzel yani ama tutmayınca istediği kadar güzel olsun😂

EVEt ilaçlar çok pahalı :KK43: blast beşinci gün embriyosunun olması gereken aşaması zamanıyla uyumlu giden beşinci gün embriyosu 120 hücreli filan oluyor güzel yani ama tutmayınca istediği kadar güzel olsun😂
Anladım işte bi sürü bilmediğim şeyi bu süreçte öğreniyorum sağol:KK16:evet yani işimiz yine nasibe kalıyor

Kızlarr günaydın kontrolden geliyorum yumurtalar büyümüş 3 tane Kesin toplanacak var dedi hemşire 2 tane 14 var onlarda yetişir inşallah çarşmaba toplama bu akşam ovitrelle vurulacam çok az yumurta ğnşallah kaliteli çıkar olanlarda işimize yarar

Kızlarr günaydın kontrolden geliyorum yumurtalar büyümüş 3 tane Kesin toplanacak var dedi hemşire 2 tane 14 var onlarda yetişir inşallah çarşmaba toplama bu akşam ovitrelle vurulacam çok az yumurta ğnşallah kaliteli çıkar olanlarda işimize yarar
14 ler yetişir muhtemelen merak etme beş tane toplanır hayırlı olsun şimdiden heyecanlı bekleyişler başlıyor 🤗🤗

14 ler de yetişir canım :) Bir gün arayla toplamamız olacak, ikimizin de sayıları yakın bakalım nasıl gelişecek. Sabahtan beri okuya okuya yapılan araştırmaları beynim bulandı. E2 ve progesteronuna baktılar mı? Onlar kaç çıktı?

14 ler de yetişir canım :) Bir gün arayla toplamamız olacak, ikimizin de sayıları yakın bakalım nasıl gelişecek. Sabahtan beri okuya okuya yapılan araştırmaları beynim bulandı. E2 ve progesteronuna baktılar mı? Onlar kaç çıktı?
Ğnşallah ya yetişsin :) ya da kaliteli olsunlar oda kabul :) bakmadılar rahim kalınlığına baktı sadece ikimizde güzel haber verelim

Benim de 0.3 7 tane Toplandı daha önce de 6 ve 5 sadece bir kez 2 toplanmıştı onda da çatlamamışlardı .amh ı iki yerde 0.3 olarak ölçtürdüm doğru yani hatta bir yıl oldu daha da düşmüştür şimdi.
Merhaba. Rabbim kucağınıza sağlıklı bir bebek almayı nasip etsin 🙏 inşallah bende hiç yumurta yok. Folikül lerim çok küçük. Sizce gelişim olabilir mi

Back
X