- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Benimdeİnşallah canımbenimki 2 tane 3.gün embriyosu taze transfer
Merhaba ayni gun transfer olmustuk, test yaptinizmi?
Hayirlisi ben de bi negatif eklerim bugun buraya..Merhabalar. Bugün test günümdü. Maalesef negatif. Hayırlısı buymuş diyorum.
İnsallah sagliklidir bende bugun bidaha vericem 2 kat katladimi diye.. siz yapinca haber verin bana ins sizinde hayrlisiyla her isteyenin de pozitif olurMerhaba :) çok sevindim :) Sağlıklı kucağınıza alın inşallah :).
Ben test yapmadım. Pazartesi sabah kan vereceğim :) Çok heyecan ve korku var :)
Merhabalar. Bugün test günümdü. Maalesef negatif. Hayırlısı buymuş diyorum.
Hayirlisi ben de bi negatif eklerim bugun buraya..
Sonuc bekliyorum ama bence negatifSizinde mi negatif
İnsallah supriz olur pozitiftir..Sonuc bekliyorum ama bence negatif
Bnde trendyoldan aldim kimse yokken geldi kargom
Allah etmesin. Pozitifileri görürsünüz insallah. Hayırlısı olsunHayirlisi ben de bi negatif eklerim bugun buraya..
Sonuc bekliyorum ama bence negatif
Kizlarr 9. Gun 215 cikti ben şoktayım oturup mal mal düşünüyorum resmen o kadar alıştırdım ki kendimi negatife
5.gun embriyosu iki transfer
Yaaa ikiz degildir benceÇoook sevindim gerçektenbiz sana demedik mi ikizler geliyor hazırla kendini . Ve taze anne olarak belirtilerini alalım
Yaaa ikiz degildir bencecunku kizimda da 12.gun 578 çıkmıştı tekil gebelik,bakalim neler olacak
Aşırı ağrım var bacak ve bel kopuyor o derece göğüsleri cok hafif sis ama asla ağrısı yok Sanki adet olacaksın ama bi sey tutuyor onu oyle bir his içinde
Ben hep regl sandim bunları kac gündür moralim bozuk hayirlisi olsunçok güzel baya da belirtin var ama sen kotu ye yormussun. Bu anın tadını çıkar . Bizlere de dua etmeyi unutma
Allah daim etsin devamını getirsin inşallah cok sevindimKizlarr 9. Gun 215 cikti ben şoktayım oturup mal mal düşünüyorum resmen o kadar alıştırdım ki kendimi negatife
Tez zamanda senden de duyalım insallahAllah daim etsin devamını getirsin inşallah cok sevindimsiz pozitifileri görün insallah bu ay bende size yetişeceğim insallah. :)
Masallah hayirli olsunKizlarr 9. Gun 215 cikti ben şoktayım oturup mal mal düşünüyorum resmen o kadar alıştırdım ki kendimi negatife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?