- 3 Mart 2021
- 265
- 188
- 18
- 34
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Cok sevindim size supriz olur ins demistik... insallag saglikla kucaginiza alin.. benimde 5. Gub 220 cikti ikiz olablr dedi hemsire.. bugun bidaha verdim bakalm kac cikcak.. birbirimize dua edelmKizlarr 9. Gun 215 cikti ben şoktayım oturup mal mal düşünüyorum resmen o kadar alıştırdım ki kendimi negatife
5.gun embriyosu iki transfer
Harika masallahCok sevindim size supriz olur ins demistik... insallag saglikla kucaginiza alin.. benimde 5. Gub 220 cikti ikiz olablr dedi hemsire.. bugun bidaha verdim bakalm kac cikcak.. birbirimize dua edelm
Sizinki de 9. Gun kani peki?Cok sevindim size supriz olur ins demistik... insallag saglikla kucaginiza alin.. benimde 5. Gub 220 cikti ikiz olablr dedi hemsire.. bugun bidaha verdim bakalm kac cikcak.. birbirimize dua edelm
Simdi sonuc bekliyorum ins saglikla ikiye katlanmistir kalbim yerinden cikicak..Harika masallah
Belki daha da katlanmistir ikizseSimdi sonuc bekliyorum ins saglikla ikiye katlanmistir kalbim yerinden cikicak..
Aslinda beta değerleri pek belli olmuyor diyorlar ama doktoru aradim ikiz dedi ama bence belli olmaz dahaSimdi sonuc bekliyorum ins saglikla ikiye katlanmistir kalbim yerinden cikicak..
Ben 7. Gun verdim 220 simdi 9. Gun bekliyorum sonucuSizinki de 9. Gun kani peki?
Ay banada oyle dedi 7. Gunde 220Aslinda beta değerleri pek belli olmuyor diyorlar ama doktoru aradim ikiz dedi ama bence belli olmaz daha
Seninki 7. Gun 220 ben 9. Gun 215 benim. doktoru aradim ikiz dedi ama ben ilk gebeligimde 12.gun 578 di tek hamilelik oldu.Ben 7. Gun verdim 220 simdi 9. Gun bekliyorum sonucu
Hayrlisi olsun ins sonuc ciksin yazarim ins iyi cikarSeninki 7. Gun 220 ben 9. Gun 215 benim. doktoru aradim ikiz dedi ama ben ilk gebeligimde 12.gun 578 di tek hamilelik oldu.
Ay bekliyoruz senin sonuc bana da fikir olurHayrlisi olsun ins sonuc ciksin yazarim ins iyi cikar
Cikti sonucumm 548 cikti ikiz olsa daha cok katlardi sanki dmi? Ay meraktan olecem agliyorum sevincten allah isteyen herkese nasip etsin...Ay bekliyoruz senin sonuc bana da fikir olur
Canim doktor bana ikiz dedi 9.gun 200 çıktığında bence seninki ikiz olabilirCikti sonucumm 548 cikti ikiz olsa daha cok katlardi sanki dmi? Ay meraktan olecem agliyorum sevincten allah isteyen herkese nasip etsin...
Kizlarr 9. Gun 215 cikti ben şoktayım oturup mal mal düşünüyorum resmen o kadar alıştırdım ki kendimi negatife
5.gun embriyosu iki transfer
Smdi gttm dr a estrofemi birak dediCanim doktor bana ikiz dedi 9.gun 200 çıktığında bence seninki ikiz olabilir
Meraba yeni katıldım çok bilmiyorumMerhaba bende 2 Mart 5.gün 2 tane embriyo transferim yapıldı. Beklemedeyim çok iyi yapmıssınız konu açmakla. Diğer konularda bizim gibi 2 mart, 3 Mart 5 Mart transfer olan arkadaşlarda var. Umarım onlarda gelirler. Hep beraber bekleriz :)))))
Merhaba hoşgeldinizMeraba yeni katıldım çok bilmiyorumBizde 1marta trasfer olduk 5.gün embriyosu 2tane 10 gün kan da sonucum 383 çıktı siz yaptrdınız mı ne çıktı çok merak ediyorum benimki nasıl diye
Ay canim ben de ikiz istemiyorum bir çocuğum var cunku gerçekten zor her anlamda şimdi seninki değilse benimki asla degildirSmdi gttm dr a estrofemi birak dedi
Kan sulandirici oksapar igneyi de brak dedi
18 marta kontrole cagirdi ozaman bakcakmis
İkiz gbi ama tek olsa daha ii olurdu ddi ona canim skldi nie ole dediniz ddm takibi daha rahat olur die ddi
Sevinmeyi de bilemedm ins herswy yolunda d
Gider
Kesin demedi amaAy canim ben de ikiz istemiyorum bir çocuğum var cunku gerçekten zor her anlamda şimdi seninki değilse benimki asla degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?