02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Kizlarr 9. Gun 215 cikti ben şoktayım oturup mal mal düşünüyorum resmen o kadar alıştırdım ki kendimi negatife
5.gun embriyosu iki transfer
Cok sevindim size supriz olur ins demistik... insallag saglikla kucaginiza alin.. benimde 5. Gub 220 cikti ikiz olablr dedi hemsire.. bugun bidaha verdim bakalm kac cikcak.. birbirimize dua edelm

Canim doktor bana ikiz dedi 9.gun 200 çıktığında bence seninki ikiz olabilir
Smdi gttm dr a estrofemi birak dedi
Kan sulandirici oksapar igneyi de brak dedi
18 marta kontrole cagirdi ozaman bakcakmis
İkiz gbi ama tek olsa daha ii olurdu ddi ona canim skldi nie ole dediniz ddm takibi daha rahat olur die ddi
Sevinmeyi de bilemedm ins herswy yolunda d
Gider

Meraba yeni katıldım çok bilmiyorum Bizde 1marta trasfer olduk 5.gün embriyosu 2tane 10 gün kan da sonucum 383 çıktı siz yaptrdınız mı ne çıktı çok merak ediyorum benimki nasıl diye

Meraba yeni katıldım çok bilmiyorum Bizde 1marta trasfer olduk 5.gün embriyosu 2tane 10 gün kan da sonucum 383 çıktı siz yaptrdınız mı ne çıktı çok merak ediyorum benimki nasıl diye
Merhaba hoşgeldiniz benimde yarın transfer günü dahil 10. Günüm ve test vericem. Sizin belirtileriniz varmıydı bizimle paylaşırmısınız

Ay canim ben de ikiz istemiyorum bir çocuğum var cunku gerçekten zor her anlamda şimdi seninki değilse benimki asla degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…