02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Kızlar benim de bugün 10.günüm birazdan test vermeye gideceğim 3.gün embriyosu benimkilersabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama sanırım bir tek benim görebildiğim hayalet bir çizgi var gibi anlayamadımrabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bol bol dua edelim birbirimize

Inşallah hayırlısıyla senden de güzel haberler duyacağız

Heyecanlı bekleyişler, hepinizin sonucunu takipteyim vallahi Benim içinde 2 Mart’tan 15 Mart’a kadar beklemek sanki bir yıl beklememekmiş gibi geliyor. Zaman bir türlü geçmiyor Ahh inşallah hayırlısıyla hepimiz pozitifi görelim, hepimiz hakettik bunu

Bende sabırla 15 martı bekliyorum . Inşallah o gün burası bayram yeri gibi olur. Hepimiz güzel haberler veririz

Kızlar merhaba 10.günüm sanki adet olacakmış gibi hissediyorum bugüne kadar bu tarz bi belirtim yoktu . 5.gün dondurulmuş embriyo transferi .

Kızlar merhaba 10.günüm sanki adet olacakmış gibi hissediyorum bugüne kadar bu tarz bi belirtim yoktu . 5.gün dondurulmuş embriyo transferi .
Benimde 9. Gun basladi o his korkmayin herkes bole hissedip hamile kaldigini ogreniyo, kan versen cikar, erken gebelik testinde de cikar..

5. gub dondurulmus embriyo icin 12. Gun kan gunu diyolar ama 10. Gun mus doktorum oyle dedi..
erken gebelik testi yaptm 7. Gunde cikti kan verdm hayli hayli
Cikti.. sizde hemen kan verin bence evde twst yoksa..

Sonuc ciktimi?

Hayırlısı olsun inşallah erken gebelik testi mi yapmıştınız yoksa normal mi

Güzel haberler alalım inşAllah
9. Gun 548 cikti
Dondurulmus 5. Gun embr
İnsallah sizde guzel haberler alirsiniz
bugün 12.günüm terst yaptm tekrar 1079 çıktı çok şükür ikiz mi tek mi bilmiyorum ama

Güzel haberler alalım inşAllah

bugün 12.günüm terst yaptm tekrar 1079 çıktı çok şükür ikiz mi tek mi bilmiyorum ama
Cok sevindimm sizindemi 5. Gun dondurulmustu? Benim 9. Gun 550 cikti11. Gun ikiye katlarsa ins 1000 kusur cikar.. sizi de ikiz olablr sanki.. bana dr ikiz gbi dedi 9. Gun 550 cikinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…