- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Kızlar 12 gün kanımı vermeye gidiyorum dua edin
Kızlar benim de bugün 10.günüm birazdan test vermeye gideceğim 3.gün embriyosu benimkilersabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama sanırım bir tek benim görebildiğim hayalet bir çizgi var gibi anlayamadım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bol bol dua edelim birbirimize
Inşallah hayırlısıyla senden de güzel haberler duyacağız
*Düzeltme
Heyecanlı bekleyişler, hepinizin sonucunu takipteyim vallahiBenim içinde 2 Mart’tan 15 Mart’a kadar beklemek sanki bir yıl beklemekmiş gibi geliyor. Zaman bir türlü geçmiyor Ahh inşallah hayırlısıyla hepimiz pozitifi görelim, hepimiz hakettik bunu
9. Gun 548 ciktiSizin kaçıncı gün 548 çıktı acaba benimde bugun 12.günüm kan verdm sonucu bekliyorum
Benimde 9. Gun basladi o his korkmayin herkes bole hissedip hamile kaldigini ogreniyo, kan versen cikar, erken gebelik testinde de cikar..Kızlar merhaba 10.günüm sanki adet olacakmış gibi hissediyorumbugüne kadar bu tarz bi belirtim yoktu . 5.gün dondurulmuş embriyo transferi .
Sonuc ciktimi?Kızlar benim de bugün 10.günüm birazdan test vermeye gideceğim 3.gün embriyosu benimkilersabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama sanırım bir tek benim görebildiğim hayalet bir çizgi var gibi anlayamadım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bol bol dua edelim birbirimize
Cok uzuldum...Evet canım malesef sonuç negatif
Hayırlısı olsun inşallah erken gebelik testi mi yapmıştınız yoksa normal miKızlar benim de bugün 10.günüm birazdan test vermeye gideceğim 3.gün embriyosu benimkilersabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama sanırım bir tek benim görebildiğim hayalet bir çizgi var gibi anlayamadım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bol bol dua edelim birbirimize
Hayırlısı olsun üzüldüm inşallah en kısa zamanda Allahım nasip ederEvet canım malesef sonuç negatif
Evet canım malesef sonuç negatif
Güzel haberler alalım inşAllahKızlar benim de bugün 10.günüm birazdan test vermeye gideceğim 3.gün embriyosu benimkilersabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama sanırım bir tek benim görebildiğim hayalet bir çizgi var gibi anlayamadım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bol bol dua edelim birbirimize
bugün 12.günüm terst yaptm tekrar 1079 çıktı çok şükür ikiz mi tek mi bilmiyorum ama9. Gun 548 cikti
Dondurulmus 5. Gun embr
İnsallah sizde guzel haberler alirsiniz
Cok sevindimmGüzel haberler alalım inşAllah
bugün 12.günüm terst yaptm tekrar 1079 çıktı çok şükür ikiz mi tek mi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?