- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Bizimde 5.gün embiryosu 2tane trasfer oldu dondulmuş sorduk ama hiç belli olmaz degerlerden dedi ikide olabilir tekte dediCok sevindimmsizindemi 5. Gun dondurulmustu? Benim 9. Gun 550 cikti11. Gun ikiye katlarsa ins 1000 kusur cikar.. sizi de ikiz olablr sanki.. bana dr ikiz gbi dedi 9. Gun 550 cikinca
Cok sevindimmsizindemi 5. Gun dondurulmustu? Benim 9. Gun 550 cikti11. Gun ikiye katlarsa ins 1000 kusur cikar.. sizi de ikiz olablr sanki.. bana dr ikiz gbi dedi 9. Gun 550 cikin
Evet ikiz gbi gorunuyor dedi doktorda hemsirede.. blmiorm bakalm hayrlisi ins dua edelmSizinki benimkine göre daha yüksek çıktıgı için 12.günde 1000 üstünde çıkar diye düşünyorum
Rabbim gölünden geçeni nasip etsin inşAllahEvet ikiz gbi gorunuyor dedi doktorda hemsirede.. blmiorm bakalm hayrlisi ins dua edelm
Tez zamanda kavuşursun insallahEvet canım malesef sonuç negatif
Canımmm allahım sabrını versin inşallah.. Çok zor hepimiz biliyoruz.. Gönlünü karartma Allah bize de anne olmayı yazdıysa elbet geç olsa da olacak. Ama yazmadıysa elimizden bir şey gelmez.. Sorun neydi canım peki doktorun bundan sonrası için tedaviyi değiştirmeyi önerdi mi.Benimde bugun test gunumdu negatif oldu arkadaslar
Benimde bugun test gunumdu negatif oldu arkadaslar
En yakin zamanda pozitifi görürsünüz insallahBenimde bugun test gunumdu negatif oldu arkadaslar
Tez zamanda kavuşursun insallah
Çok üzüldüm gerçekten 0 mi çıktı deger
Hayırlısı olsun üzüldüm inşallah en kısa zamanda Allahım nasip eder
Belirtin varmiydi peki gecmis olsun Rsbbim hakkinda hayirlisi ni nasip etsin insallahAmin inşallah canımAllah razı olsun
Belki yükselebilirMalesef ama 2 çıktı.
Kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım 255 çıktı çok şükürbilmiyorum sonuç şu an için ne kadar iyi 2martta transfer olmuştum 3.gün embriyosu 2 adet İnşallah güzel ilerler Allahım isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?