02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Simdi gordum Daha once yazmissiniz hayirli olsun masallah Allah kucagina almayi nasip etsin Ben cok dusiniyom Niye cikmadi diye korktum bidaha idrar test yapmadim kan vercem carsambaya

Bence erken benim düşüncem . 5. Gün embriyosu bile 8. Günde zor çıkıyor testte . Benim 12. Gün bugün yarın kan tahlili günüm diye yaptim

Maşallah çok güzel çıkmış Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah belirtiniz varmıydı

Maşallah çok güzel çıkmış Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah belirtiniz varmıydı
Çok Teşekkür ederim Amin inşallah hepimizin kucağına almayı nasip etsin Allahım.Göğüslerimde şişkinlik hassasiyet vardı ki halen var.arada bir kasıklarda hafif batmalar son birkaç gündür de mide bulantısı Sizin belirti var mı

Canimsin benim ilk ikizlerimde 10 uncu gunu 185 cikmisti ikincide kanimda12 inci gunimde 600 cikmisti insallah rabbimin izniylen ikizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…