- 13 Mart 2021
- 295
- 172
- 23
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Cok tesekkur ederim insallah Allahim isteyen herkese en kisa zamanda saglikli evlatlar nasip eder ben daha once normal yoldan kaldigim hamileliklerimde 3 dusuk yaptigim icin mecburen genetik test
hayirli olsun darisi bizlere bende beklemedeyimKızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım 255 çıktı çok şükürbilmiyorum sonuç şu an için ne kadar iyi 2martta transfer olmuştum 3.gün embriyosu 2 adet İnşallah güzel ilerler Allahım isteyen herkese nasip etsin
Kizlar bende 5 Mart transferim olsun 3 gunlik emriyosuydu dondurmustuk 8 gun idrar test negativti sizce erkenmi davrandim test gunim 13 Mart son 3 gun belirtim bel agrisi bide atesim cikiyo arada
Ciktimi insallah canimBence erken canım . Benim bugün 12. Günüm ben bile korkarak yaptim
Simdi gordum Daha once yazmissiniz hayirli olsun masallah Allah kucagina almayi nasip etsin Ben cok dusiniyom Niye cikmadi diye korktum bidaha idrar test yapmadim kan vercem carsambayaCiktimi insallah canim
Simdi gordum Daha once yazmissiniz hayirli olsun masallah Allah kucagina almayi nasip etsin Ben cok dusiniyom Niye cikmadi diye korktum bidaha idrar test yapmadim kan vercem carsambaya
Evet Ben ikinci Tup bebek yaptigim ilkleri tuttu suan ikincisini yaptim insallah hayirlisi olur bolbol dua okuyun kizlr insallah simsiki bebisler bizlere tutunur amin
Amin insallah allahin izniylen cok dusiniyom bu Gunler gecseydi yinede herseyin hayirlisiInşallah hayırlısıyla çarşamba senden de pozitif haberlerini duyacagiz
Teşekkür ederim darısı sana inşallah evet hatırlıyorum aynı gündü transferimiz hadi hayırlısı sizin içinde çok güzel sonuçlar olurmaşallah çok güzel değerin . Aynı gün transfer olmuştuk . Bende idrarda pozitifi gördüm . Yarın kan yaptircam
Hayirli olsun masallah binkere canim ikizmiydiTeşekkür ederim darısı sana inşallah evet hatırlıyorum aynı gündü transferimiz hadi hayırlısı sizin içinde çok güzel sonuçlar olur
Maşallah çok güzel çıkmış Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah belirtiniz varmıydıKızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım 255 çıktı çok şükürbilmiyorum sonuç şu an için ne kadar iyi 2martta transfer olmuştum 3.gün embriyosu 2 adet İnşallah güzel ilerler Allahım isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun şimdiden kanda da güzel bir değer çıkar inşallahmaşallah çok güzel değerin . Aynı gün transfer olmuştuk . Bende idrarda pozitifi gördüm . Yarın kan yaptircam
Hayırlı olsun şimdiden kanda da güzel bir değer çıkar inşallah
Teşekkür ediyorum Amin inşallah.Hepimizin için hayırlısı olsun.Bilmiyoruz o henüz belli değil ultrasonda belli olur sanırımHayirli olsun masallah binkere canim ikizmiydi
Çok Teşekkür ederimMaşallah çok güzel çıkmış Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah belirtiniz varmıydı
Ayyy inşallah.evet sanki yüksek birazcıkEvet utrasunda belli ediyo ama kanin yuksek cikmis insallah ikizdir
Canimsin benim ilk ikizlerimde 10 uncu gunu 185 cikmisti ikincide kanimda12 inci gunimde 600 cikmisti insallah rabbimin izniylen ikizdirAyyy inşallah.evet sanki yüksek birazcıkDeğil mi? Salı günü tekrar kan vereceğim bakalım değer ne çıkacak Biz de ikiz olsun istiyoruz.Hayırlısı bakalım Rabbim inşallah sağlıklısını nasip etmiştir hepimize
İnşallah öyledir canımCanimsin benim ilk ikizlerimde 10 uncu gunu 185 cikmisti ikincide kanimda12 inci gunimde 600 cikmisti insallah rabbimin izniylen ikizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?