02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Rabbim hepimize kolaylik versin birsey sorcam neler gunlik yapiyonuz hep uzaniyonuzmu yoksa isguc yapiyonuzmu benim cok asiri bel agrim ve atesim arada oluyo
Canım hep yatmıyorum ama kendımıde yormuyorum bır haftadır annemın yanındayım zaten ama oyle sureklı yatmıyorum kalkıyorum yuruyorum bsılerle ugrasıyorum bnımde gogudlerımde asırı agrı var basından berı kasıklarımda ara ara oluyor

Ben tekim esim bakiyo oda arada evde calisiyo cocuklarim var mesbur kalkiyom gecen evde test yaptim cikmadi kan sonucumu carsamba vercem cokzor beklemek yinede hepimiz icin hayirlisi

Bencede değerleriz öyle yüksek değil. Değere göre de çok belli olmuyor ama kimisinin düşük değerlerde ikiz oluyor ikimisinin çok yüksek değerlerde Rabbim inşallah gönlünüze göre verir

Kızlar hadi bugün hepinizden güzel habeler alalim. Benimde dün pembe kanama oldu suan kahverengi . Doktorum yerleşme kanaması dedi ama yinede korkuyorum hayırlısı hakkımızda. Kan verdim sonucumu bekliyorum
Korkma canım benimde ilk denememde olmuştu ÜMİT hoca normal demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…