- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Korkma canım benimde ilk denememde olmuştu ÜMİT hoca normal demişti
inşallah yerleşme kanamasıdır iyi düşünün iyi olsun ya sonucunuzu merak ettim
5 hafta 6 günlükken gitmiştik normaldi herşey yolunda demişti ondan iki hafta sonra gittik kalp atışları yok dedi yaklaşık dokuz haftalıkken de kürtaj oldum canım ama kanamayla alakalı değildi kanama olduktan iki hafta sonra normaldiPeki gebeligin devam etti mi
5 hafta 6 günlükken gitmiştik normaldi herşey yolunda demişti ondan iki hafta sonra gittik kalp atışları yok dedi yaklaşık dokuz haftalıkken de kürtaj oldum canım ama kanamayla alakalı değildi kanama olduktan iki hafta sonra normaldi
Öyle canım Rabbim ol derse olur nasip etmediAnladım hayirlsi bazen elden bisey gelmiyor takdir Allahin
Ay çok sevindim ya çok duygulandım sağlıklı sıhhatli bir şekilde Rabbim kucağına almayı da nasip etsin ÜMİT hoca da çok sevinmiştirKızlar degerim 426 şükürler olsun
Bide belirtilerin nelerdi canımKızlar degerim 426 şükürler olsun
Çok güzel çıkmış çok sevindim sizindemi 3.gün 2 adet embriyoyduKızlar degerim 426 şükürler olsun
Ay çok sevindim ya çok duygulandım sağlıklı sıhhatli bir şekilde Rabbim kucağına almayı da nasip etsin ÜMİT hoca da çok sevinmiştir
Çok güzel çıkmış çok sevindim sizindemi 3.gün 2 adet embriyoydu
Bide belirtilerin nelerdi canım
Bende kasık ağrısı yok canım göğüslerim 8. Günden beri şişti ve acı başladı dokunduğumda mide bulantım arada oluyor ama hemen geçiyor acaba psikolojik mi diye düşünüyorum sadece bir kere kustum çok bulanmıştı o gün oda çok yedim heralde diye düşündümKaşık ağrısı adet olacakmisim gibinagri vardı birden 8. Günden beri midem bir tuhaf oluyordu
İrenbe de mi yaptırdın testi canım ya çok sevindim çokAmin inşallah. Sevindi oda aricam müsait olunca dedi
Bende kasık ağrısı yok canım göğüslerim 8. Günden beri şişti ve acı başladı dokunduğumda mide bulantım arada oluyor ama hemen geçiyor acaba psikolojik mi diye düşünüyorum sadece bir kere kustum çok bulanmıştı o gün oda çok yedim heralde diye düşündüm
Kasık ağrın devam ediyor mu peki mide bulantın da sık sık mıKaşık ağrısı adet olacakmisim gibinagri vardı birden 8. Günden beri midem bir tuhaf oluyordu
Kasık ağrın devam ediyor mu peki mide bulantın da sık sık mı
Anladım canım ama çok güzel çıkmış değerin son iki gün kaldı bende de hem korku var hem heyecan arttı inşallah çok güzel bir hamilelik geçirip kucağına alırsınBende psikolojik mi diye korktum mide bulantisindan ama değilmiş bence seninde pozitif. Ben burdan devlet hastanesinde yaptırdım kan tahlilini . Irenbe bana 3 saat uzaklikta
Anladım benim pek kasık ağrım yok çok hafif ama mide bulantım oluyor ara ara sabahları geceleri inşallah bebeklerimiz bizi bırakmazlarKaşık ağrım var . Hatta bazen adet olacakmisim gibi karnım ağrıyor . Mide bulantimda sabah kahvaltıdan sonra hafif şekilde oluyor
Canim sorrum olcakti hangi doktorda yaptirdiniz tüp bebegiAmin insallah hayirlisiyla Canim Benki gaziantep umay tup Bebek merkezi cok memnumdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?