- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Transferden sonra doktor fitil koyuyor o akmıştır korkmayınMerhaba, umarım sunucunuz olumludur. Benimde bugün transferim oldu fakat transferden sonra biraz yapışkan ıslaklık oldu. Sizlerde de bunu yaşayan var mı acaba. Beni korkuttu da
Anladim canim cok skıcı yatmak ama mecburen yatiyorum korkuyorum bise olcak diyeBen ilklerde 3 ay sirt ustuydum artik dayanamiyordum hic bir is yapmadim 7 ay doldu ben isguc yavas yavas yaptim nekadar dogru bilemim bundada hemen kalktim sansim yokki uzanim
Allahin izniylen bisey olmaz insallah bebisin tutunur rabbim ol derse olurAnladim canim cok skıcı yatmak ama mecburen yatiyorum korkuyorum bise olcak diye
Merhaba, umarım sunucunuz olumludur. Benimde bugün transferim oldu fakat transferden sonra biraz yapışkan ıslaklık oldu. Sizlerde de bunu yaşayan var mı acaba. Beni korkuttuMerhaba ben 02.03.2021 2 adet 3.Gün embriyo transferi oldum. Benim gibi günleri geçmek bilmeyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim
Ama hiç fark etmedim koyduğunu, soylemedi deTransferden sonra doktor fitil koyuyor o akmıştır korkmayın
Merhaba, umarım sunucunuz olumludur. Benimde bugün transferim oldu fakat transferden sonra biraz yapışkan ıslaklık oldu. Sizlerde de bunu yaşayan var mı acaba. Beni korkuttu
Ama hiç fark etmedim koyduğunu, soylemedi de
Transferi yaptıktan hemen sonra koydu benim doktorum koyarken söyledi belki sizinki unutmuştur bide mavi bişey örtüyorlar ondada yapışkan bişey varMerhaba, umarım sunucunuz olumludur. Benimde bugün transferim oldu fakat transferden sonra biraz yapışkan ıslaklık oldu. Sizlerde de bunu yaşayan var mı acaba. Beni korkuttu
Ama hiç fark etmedim koyduğunu, soylemedi de
Canım sen idrar testini ne zaman yapmıştın bide nasıl çıktı ben deminden yaptım da bayağı silik çıktıBencede fitildendir . Bundan sonra fitilden dolayı sürekli akıntı islaklik olur korkma. Benim sonucumu olumlu şükürler olsun darısı isteyen herkezin başına insallah
Canım sen idrar testini ne zaman yapmıştın bide nasıl çıktı ben deminden yaptım da bayağı silik çıktı
Seninki çok güzel çıkmış canımGördüm ben senin testini silik değil bence gayet güzel çıkmış. Ben 12. Gün yaptım yani dün
Erken gebelik testi yaptin mi kacinci guniydi yaptigindaMerhaba ben 02.03.2021 2 adet 3.Gün embriyo transferi oldum. Benim gibi günleri geçmek bilmeyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim
Seninki çok güzel çıkmış canım
Erken gebelik testi yaptin mi kacinci guniydi yaptiginda
Siz kan testi yaptırdınız degil mi?Bi ara okudum sanki ama kacirmis olabilirim kaçıncı gün kac cikti deger?Yok normal 5 liraliktan bu . 12. Gün yaptım bu testi ben
Siz kan testi yaptırdınız degil mi?Bi ara okudum sanki ama kacirmis olabilirim kaçıncı gün kac cikti deger?
Tebrik ederim,valla benim deger ikiz diye bağırıyor sizin gibi değerlere bakincaYaptırdım bugün . 13. Gün degerim 426 çıktı
Senin kaç değerin? Benimde ikiz büyük ihtimal benim aynı hastanede olan arkadaşlarım 400 le ikiz çıktı. Ben istiyorum ikiz . Allahım herkezin gönlüne göre versin insallahTebrik ederim,valla benim deger ikiz diye bağırıyor sizin gibi değerlere bakinca
Yuksek değerle tekil gebelik göremiyorum resmen...
11. Gun 595 ti.Ben hic istemiyorum şimdiden psikolojim alt üst oldu...cift embriyo da beta belirlemiyor diyorlar ama,keske tek koydurtsam diyordum.İkiz olursa doğuma kadar bana psikolog lazim...Senin kaç değerin? Benimde ikiz büyük ihtimal benim aynı hastanede olan arkadaşlarım 400 le ikiz çıktı. Ben istiyorum ikiz . Allahım herkezin gönlüne göre versin insallah
11. Gun 595 ti.Ben hic istemiyorum şimdiden psikolojim alt üst oldu...cift embriyo da beta belirlemiyor diyorlar ama,keske tek koydurtsam diyordum.İkiz olursa doğuma kadar bana psikolog lazim...
Yarin tekrar vereceğim.Belki bi umut kırıntısı tekil gebeliktir diyor.Gerçekten ikiz gebelik zor ama rabbim verdiyse vardır bir bildiği . O yüzden bence böyle düşünme sağlıkla dogsunlar. Sen tekrar kan verecek misin
Yarin tekrar vereceğim.Belki bi umut kırıntısı tekil gebeliktir diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?