- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Anladım benim pek kasık ağrım yok çok hafif ama mide bulantım oluyor ara ara sabahları geceleri inşallah bebeklerimiz bizi bırakmazlar
Gaziantepte yaptirdimCanim sorrum olcakti hangi doktorda yaptirdiniz tüp bebegi
Umay tüp bebektemi yaptirdinizGaziantepte yaptirdim
Ilk cocuklarim evet sizdemiUmay tüp bebektemi yaptirdiniz
Evet canim cumartesi gunü yaptrdim ali tahtaciya bugün 2.gün oldu dün cok az leke bugünde cok az kahverengi leke geldi normalmiIlk cocuklarim evet sizdemi
Bende ahmet cuburbas dokturumdu ama benim dr cokcok iyiydi bende olmadi ilk 15 gun kani ogrendim basladi da 3 ay ara ara geldi ben sizinkine Simdi bisey diyemiyom acaba sorlandimi yoksa yerlesme midir uzanin dinlenin kacinci gun embriyo su insallah tutar cok iyi bir merkezEvet canim cumartesi gunü yaptrdim ali tahtaciya bugün 2.gün oldu dün cok az leke bugünde cok az kahverengi leke geldi normalmi
Benim lekem geldi direk oraya gittim muanne oldum bebisler yerindeydi cok benki nerdeyse kalb atisini duycaktim ha yaniBende ahmet cuburbas dokturumdu ama benim dr cokcok iyiydi bende olmadi ilk 15 gun kani ogrendim basladi da 3 ay ara ara geldi ben sizinkine Simdi bisey diyemiyom acaba sorlandimi yoksa yerlesme midir uzanin dinlenin kacinci gun embriyo su insallah tutar cok iyi bir merkez
Benim ikinci tup bebek yaptim ilkller tuttu bunlar ikincisi bebislerim ikiz oldu coksukur beklemeden yine yaptimIlk cocuklarim evet sizdemi
5.gün dondurulmus embriyo 1 ayöncee dondurulmustu benim doktorunda iyiydi sükur ondan yana skntım yokda belki yerlesme kanamasidir sizinki kacinci gun embriyosuBende ahmet cuburbas dokturumdu ama benim dr cokcok iyiydi bende olmadi ilk 15 gun kani ogrendim basladi da 3 ay ara ara geldi ben sizinkine Simdi bisey diyemiyom acaba sorlandimi yoksa yerlesme midir uzanin dinlenin kacinci gun embriyo su insallah tutar cok iyi bir merkez
5 gun embriyo suydu 3 ay rahim dinlendirildi5.gün dondurulmus embriyo 1 ayöncee dondurulmustu benim doktorunda iyiydi sükur ondan yana skntım yokda belki yerlesme kanamasidir sizinki kacinci gun embriyosu
Insallah yerlesme kanamasidir ama dr tan herdaka bilgi alabilirsin cok ilgililer benimki kan gelince hemen progestn igne vur diyordu5.gün dondurulmus embriyo 1 ayöncee dondurulmustu benim doktorunda iyiydi sükur ondan yana skntım yokda belki yerlesme kanamasidir sizinki kacinci gun embriyosu
5.gun embriyosu genelde tutuyor diyolar ama bakalimm beklicez insallah benimkide tutar siznki ikizmi5 gun embriyo suydu 3 ay rahim dinlendirildi
Ben zaten 2 tane igne vuruyorum fitil kullaniyirum 4 tanede hap kullaniyorumInsallah yerlesme kanamasidir ama dr tan herdaka bilgi alabilirsin cok ilgililer benimki kan gelince hemen progestn igne vur diyordu
Ben zaten 2 tane igne vuruyorum fitil kullaniyirum 4 inanki insallah tutar belirtiler bunlar hep lekeler
Saol canim insallah sürekli yattinizmi transferden sonraInsallah tutunmustur sana amin
Ben ilklerde 3 ay sirt ustuydum artik dayanamiyordum hic bir is yapmadim 7 ay doldu ben isguc yavas yavas yaptim nekadar dogru bilemim bundada hemen kalktim sansim yokki uzanimSaol canim insallah sürekli yattinizmi transferden sonra
Simdiki embriyo iki tane yerlestirdik5.gun embriyosu genelde tutuyor diyolar ama bakalimm beklicez insallah benimkide tutar siznki ikizmi
Merhaba, umarım sunucunuz olumludur. Benimde bugün transferim oldu fakat transferden sonra biraz yapışkan ıslaklık oldu. Sizlerde de bunu yaşayan var mı acaba. Beni korkuttu daMerhaba ben 02.03.2021 2 adet 3.Gün embriyo transferi oldum. Benim gibi günleri geçmek bilmeyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim
Insallah canim bende öyle bise olmadi o bazen temizlendigi icinde öyle akinti. OlabilirMerhaba, umarım sunucunuz olumludur. Benimde bugün transferim oldu fakat transferden sonra biraz yapışkan ıslaklık oldu. Sizlerde de bunu yaşayan var mı acaba. Beni korkuttu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?