tebrk ederim canim hayirli olsun
hangi testleri yaptirman gerektigini doktorun soyler sana kaç gunluk oldugunu anlamak için once kan testi ister buyuk ihtimal
hamile kalmadan önce folik asit almazsak kötü bişiy olabilirmiş doğrumu lütfen doğru olmasın ben almadım aile hekimine sordum ama hamile kalırsan bakarız demişti.pazartesi gideceğim geçmi kaldım bişiy olurmu sizce
canim ben hamile oldugumu ogrenir ogrenmez folik asit almaya bsladim bi sorun yok çok sukur
sen doktora git testlerin fln yapilsin doktor kontrolünde olmak en iyisi
kendi başıma başlamayayım değilmi ama en az 1 ay önce alınmalı yazıyordu bir yerde ben çok tedirginim şuan ya geç kalırsam acile gitsem bakarlarmı
hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişinii..
doktora gitmeden önce kan testi yaptır, orda çıkan sonuca göre 1500-2000 olduğunda ancak keseyi görebilirsin, ondan önce gidersen de doktorun geri gönderip daha sonra çağırır muhtemelen..
ben de folik asit kullanmaya hamile kaldıktan sonra başladım ve hiçbir sorun yaratmıyor bu durum için rahat olsun
pazartesi jinekologa gitama tedirgin olma dedigim gibi bende sonradan basladim folik asit'e
Arkadaşlar doktora ne zaman gitmeliyim.bu sabah öğrendik acilemi gitsem.bi kaç kere kaverengi lekeler oldu((ama şimdi yok.birde hangi testleri yaptırmalıyım .ben küçük bir sahil kasabasında yaşıyorum.büyük şehire gidebilirim burada yapılmıyorsa .içim içime sığmıyor.sokaklarda benim bebişim olacak diye bağırmak istiyorum.allah isteyen herkese tattırsın inşallah
hemen gideceğim pazartesi.çok sağol.kalbim nasıl atıyor bilemezsiniz korktum çok dua edin bana.elim ayağım titriyor
canım hayırlı olsun lekelnlmeleirn varsa bi an önce doktora gözük derim ben
progestrona başlaman lazım ama kendı basıan olmaz doktor yazmalı ciddi bi ilaç kafana göre alamazsın
ınsallah sorunsuz bi gebelık gecırırsın ve sağlıkla kucakalrsın kasım anneleri topiğine beklıyoruz senı :) http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/508080-2012-kasim-anneleri-paylasim-alani.html
benım bebısımde 4+3 teyzesi ben de 28 şubatta öğrendım :) peşpeşe doğurcaz ınsallah :)
sakin ol sen :)) insallah diledigin gibi olur hersey interntten arastir hamilelikte saglikli beslenmek diye
çok yardimi olur sna
inşallah arkadaşım :)sağlıkla alalım kucağımıza.topiğe geliyorum .bide bu 4+3 ne demek acabe daha yeniyim bilmiyorum
çok güzel heyecanlar bunlar....
tabiki artık birçok şeye dikkat etmen gerekiyor, ağır kaldırma asla, kendini yoracak şeylerle uğraşma, doktora gidene kadar ilişkiye girmeyin sonrası için zaten sana gereken uyarıyı yapar doktorun, çiğ ve iyi pişmemiş et, çok iyi yıkanmamış sebze meyve yeme.. gerçi sana bunların hepsini söyleyecek ve gerekli tetkikleri yapacak ama gidene kadar sen yine de bunlara dikkat et..
bir de benim en başından beri her seferinde dr umun üzerine basa basa söylediği bişey var; aslaa hamile olduğunu unutma
canım bir de kalp atısnı görene kadar ılıskıye gırmeyın norl nolmaz :)
bi de kasıkalrın agrıyabılır bu ara zaman zaman yerleşme aşamasınd aoldugu ıcın çok ayakta durma
çok yrulma bi de kasıkalrın çok agrırısa ayaklarının altına yastık koy uzan yarım saate gecer :)
eheuehu zamanal öğrenırsın canım :)
4 haftalık + 3 günlük demek :) son adet tarıhıne gör sen de kendınınkını buradan Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
hesaplayabılırsın ayrıca tahmını doğum tarıhını de öğrenebılırsın :)
hamile kalmadan önce folik asit almazsak kötü bişiy olabilirmiş doğrumu lütfen doğru olmasın ben almadım aile hekimine sordum ama hamile kalırsan bakarız demişti.pazartesi gideceğim geçmi kaldım bişiy olurmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?