03,03,2012 sabah 07:15 ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI

pinaris

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
777
533
103
45
Muğla
Arkadaşlar doktora ne zaman gitmeliyim.bu sabah öğrendik acilemi gitsem.bi kaç kere kaverengi lekeler oldu((ama şimdi yok.birde hangi testleri yaptırmalıyım .ben küçük bir sahil kasabasında yaşıyorum.büyük şehire gidebilirim burada yapılmıyorsa .içim içime sığmıyor.sokaklarda benim bebişim olacak diye bağırmak istiyorum.allah isteyen herkese tattırsın inşallah

tebrk ederim canim hayirli olsun
hangi testleri yaptirman gerektigini doktorun soyler sana kaç gunluk oldugunu anlamak için once kan testi ister buyuk ihtimal

tebrk ederim canim hayirli olsun
hangi testleri yaptirman gerektigini doktorun soyler sana kaç gunluk oldugunu anlamak için once kan testi ister buyuk ihtimal

hamile kalmadan önce folik asit almazsak kötü bişiy olabilirmiş doğrumu lütfen doğru olmasın ben almadım aile hekimine sordum ama hamile kalırsan bakarız demişti.pazartesi gideceğim geçmi kaldım bişiy olurmu sizce

canim ben hamile oldugumu ogrenir ogrenmez folik asit almaya bsladim bi sorun yok çok sukur

sen doktora git testlerin fln yapilsin doktor kontrolünde olmak en iyisi

canim ben hamile oldugumu ogrenir ogrenmez folik asit almaya bsladim bi sorun yok çok sukur

sen doktora git testlerin fln yapilsin doktor kontrolünde olmak en iyisi

kendi başıma başlamayayım değilmi ama en az 1 ay önce alınmalı yazıyordu bir yerde ben çok tedirginim şuan ya geç kalırsam acile gitsem bakarlarmı

hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişinii..
doktora gitmeden önce kan testi yaptır, orda çıkan sonuca göre 1500-2000 olduğunda ancak keseyi görebilirsin, ondan önce gidersen de doktorun geri gönderip daha sonra çağırır muhtemelen..

ben de folik asit kullanmaya hamile kaldıktan sonra başladım ve hiçbir sorun yaratmıyor bu durum için rahat olsun

kendi başıma başlamayayım değilmi ama en az 1 ay önce alınmalı yazıyordu bir yerde ben çok tedirginim şuan ya geç kalırsam acile gitsem bakarlarmı

pazartesi jinekologa git ama tedirgin olma dedigim gibi bende sonradan basladim folik asit'e

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz ağlamak üzereydim inanın ilk bebeğim çok korkuyorum.dua edin bana.eğer dikkat etmem gereken başka şeyler varsa lütfen söyleyin

canım hayırlı olsun lekelnlmeleirn varsa bi an önce doktora gözük derim ben

progestrona başlaman lazım ama kendı basıan olmaz doktor yazmalı ciddi bi ilaç kafana göre alamazsın

ınsallah sorunsuz bi gebelık gecırırsın ve sağlıkla kucakalrsın kasım anneleri topiğine beklıyoruz senı :) http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/508080-2012-kasim-anneleri-paylasim-alani.html

benım bebısımde 4+3 teyzesi ben de 28 şubatta öğrendım :) peşpeşe doğurcaz ınsallah :)

çok güzel heyecanlar bunlar....
tabiki artık birçok şeye dikkat etmen gerekiyor, ağır kaldırma asla, kendini yoracak şeylerle uğraşma, doktora gidene kadar ilişkiye girmeyin sonrası için zaten sana gereken uyarıyı yapar doktorun, çiğ ve iyi pişmemiş et, çok iyi yıkanmamış sebze meyve yeme.. gerçi sana bunların hepsini söyleyecek ve gerekli tetkikleri yapacak ama gidene kadar sen yine de bunlara dikkat et..

bir de benim en başından beri her seferinde dr umun üzerine basa basa söylediği bişey var; aslaa hamile olduğunu unutma

hemen gideceğim pazartesi.çok sağol.kalbim nasıl atıyor bilemezsiniz korktum çok dua edin bana.elim ayağım titriyor

sakin ol sen :)) insallah diledigin gibi olur hersey interntten arastir hamilelikte saglikli beslenmek diye
çok yardimi olur sna

inşallah arkadaşım :)sağlıkla alalım kucağımıza.topiğe geliyorum .bide bu 4+3 ne demek acabe daha yeniyim bilmiyorum

sakin ol sen :)) insallah diledigin gibi olur hersey interntten arastir hamilelikte saglikli beslenmek diye
çok yardimi olur sna

olamıyorum olamıyorum :)))kalbim karnımda atıyor sanki:)))araştırıyorum hemen çok sağol

inşallah arkadaşım :)sağlıkla alalım kucağımıza.topiğe geliyorum .bide bu 4+3 ne demek acabe daha yeniyim bilmiyorum

eheuehu zamanal öğrenırsın canım :)

4 haftalık + 3 günlük demek :) son adet tarıhıne gör sen de kendınınkını buradan Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

hesaplayabılırsın ayrıca tahmını doğum tarıhını de öğrenebılırsın :)

Son düzenleme:

diikat edicem hepsine çok sağol çok çok çok içim kıpır kıpır:)))doktoa gidince söylerim size neler dediğini

canım bir de kalp atısnı görene kadar ılıskıye gırmeyın norl nolmaz :)

bi de kasıkalrın agrıyabılır bu ara zaman zaman yerleşme aşamasınd aoldugu ıcın çok ayakta durma

çok yrulma bi de kasıkalrın çok agrırısa ayaklarının altına yastık koy uzan yarım saate gecer :)

tamam haklısın hemde çok.birde evet ağrım oluyor belim kasıklarım regl olacakmış gibi.o yüzden korkuyorum.çok değişik şeyler hissediyorum

Tebrikler oncelikle....folik aside gelince ogrendigin an baslayabilirsin bir sorun olmaz....once alacak olanlar genelde dogum kontrol hapi ile korunuanlar canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…