2 kere yaşadım biri yaklaşık 5.5 sene önce biride ocak ayında ondan sordum özelikle ağrıbi tarafta yoğun oluyor .. doktoruma sorduğumda tutunmaya çalışıyor demişti ağrıların sebebi oymuş .. tabi bunu ilaçlarla bazen önleye biliyolar tutunmasını sağlıyolar ama çoğunlukla düşük oluyo ben ikikere yaşadım 2 sindede hemen arkasındaki ay hamile kalmış oldum ... yani şans yükseliyomuş .. inşallah öyle bişey olmaz olursada üzülme öbür aya daha sıkı çalış derim ..
çok teşekkürler pazartesi gidicem inşallah kötü bişiy olmaz şuan için kesildi lekeler ağrımda azaldı.doktordan sonra yine yazacağım tekrar geçmiş olsun
Ben de bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm, ama çizgilerden birisi silik gibi sanki. Yukardaki yayınlanan resimin ilki gibi benimki de :18: Bişi sorcam kızlar bende son bir haftadır aşırı mide bulantısı var ve bebiş varsa 3 haftalık filan hamileyim bu kadar çabuk başlar mı??? Bi de benim de karnımda ağrılar var sanki her an adet olacakmışım gibi. Sevinmek için çok mu erken sizce? En son adetim 28 0caktı... Kesin hamileyimdir değil mi??? Halen inanamıyorum da... Çünkü geçen sene de yine ocak ayında adetim gecikmişti test yapmıştım çizgilerin biri silik çıkmıştı ve akşamına adet görmüştüm :S :S
inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini alırız sanada çok geçmiş olsun ..
ALLAH hayırlı evlat nasip etsin inşaallah.
bence hamilesin ama tutunması için kendine dikkat et yorulma ve üzülme burdaki büyüklerin bana tavsiyesi hep bu oldu ve lekeler kesildi büyük ihtimal düşük olcaktı allah korusunşimdi daha iyiyim pazartesi doktora gidicem sende git sonrada bize güzel haberler ver
kimyasal gebelik oluyo canım o . eğerki testte iikinci çizgiyi gördüysen bu beta hcg hormonunun salggılandığını bi gebeliğin başladığını gösteriyo ama demekki tutunamamış seninkide..
ay-she canım test yapmadım hıc,ıhtımal vermedıgım ıcın..stres yaptıgım bırsey de yok nıye gecıkıyor anlamadım,gecen aylarda da gecıkmelı geldı..
dış gebelık gecırmıstım 10 ay olacak..amelıyatla kurtuldum,çok şükür herşeyım yerınde ama amelıyattan sonra hep gecıkmelı geldı adetlerım..bıraz ona baglıyorum..
gecıkme oldugunda ıncır yıyorum hep ıyı gelıyor,ınşallah bıkacgune adet olurum..
enfeksıyon oldugunda ıdrarın kokusu degısıyo ve bıraz acışıyo..ama şuanda bı enfeksıyon durumu yok hersey normal..
kahverengı leke adetten once olarak ılkdefa basıma gelıyor oyuzden şaşırdım,merak ettım canım..?
prezervatıfle hamıle kalabılecegımı dusunmuyorum cunku bılındık kalıteden.ve hep kontrol ederım ilişkiden sonra..
yırtılma veya kayma durumunda hamıle kalınabılır prezervatıfle..oyuzden odurumdan da emınım..inşallah bi sorun yoktur dua edın..!!
canım yerleşme lekesi olabilir o kahverengi lekeler. asıl tehlikeli olan pembe-kırmızı renkte lekelerdir. kahverengi leke vücutta daha önce oluşmuş ve atılan bir kanamadır ama sen yine de hemen doktora görün derim hem kullanacağın vitamin takviyelerini yazar hem de duruma bakar.
ama korkma canım kahverengi genelde yerleşme kanamasında oluyormuş yani adet günün geçipte adet olmayınca bebeğin yerleşirken oluşturduğu eski kan atılıyormuş o yüzden rengi kahverengi ,eski olduğu için
Ben de bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm, ama çizgilerden birisi silik gibi sanki. Yukardaki yayınlanan resimin ilki gibi benimki de :18: Bişi sorcam kızlar bende son bir haftadır aşırı mide bulantısı var ve bebiş varsa 3 haftalık filan hamileyim bu kadar çabuk başlar mı??? Bi de benim de karnımda ağrılar var sanki her an adet olacakmışım gibi. Sevinmek için çok mu erken sizce? En son adetim 28 0caktı... Kesin hamileyimdir değil mi??? Halen inanamıyorum da... Çünkü geçen sene de yine ocak ayında adetim gecikmişti test yapmıştım çizgilerin biri silik çıkmıştı ve akşamına adet görmüştüm :S :S
gözün aydın,inşallah doktorla da kesinleşir bence vakit kaybetmeden git.. ben öğrendiğim anda başladım folik asite ama tabiki en güzeli hamilleikten 3 ay önce başlamak..ama sürpriz olunca böyle oldu...hamile kalmadan önce folik asit almazsak kötü bişiy olabilirmiş doğrumu lütfen doğru olmasın ben almadım aile hekimine sordum ama hamile kalırsan bakarız demişti.pazartesi gideceğim geçmi kaldım bişiy olurmu sizce
yerleşme kanaması regle 7 veya 3 gün kala gelir bir kere gelir devam etmez !
bilmediğiniz bi konu hakkında yorum yapıp yanlış bilgi vermeyın lütfen
o kan ne olursa olsun doktorsa gözükülmesi gereken bi kandır öle tabıı kı hemen bebek düşmez
ben şarıl şarıl pembe kırmızı kanamauyla gittim de çoık şükür hala bebek duruyrdu
fakat bu demek deüğil ki doktora gitme lütfen gebelıkte kanama ister kahverengı ister kıkrımızı ister pembe
az veya çok farketmez doktora gözükülmesi gereken bi durumdur !!!
birincisi arkadaşımız regline kaç gün kaldığını yazmış mı şu an 3 kalmadığını nereden biliyorsunuz. Ayırıca herkeste döllenme aynı zamanda olmadığı gibi yerleşme kanaması da aynı anda olmaz.
ikinci olarak zaten doktora gitmesi gerektiğini söyledik ama saat 4' e kadar çalıştığını işten ayrılamayacağını, sahil kasabasında olduğu için pazartesi gününe kadar doktor olmadığını söyledi
okuduklarınızı anlayamıyorsunuz sanırım !!!
pınariş işteydi ve lekelenmesi vardı doktora o anda gidemiyordu ve rahatlamak için yardım istiyordu.
ben de sizin gibi pınarişi iyice paniğe sevk etseydim belki o lekelenme kanamaya dönüşecekti. Siz yardımcı olmayacaksanız başkalarının yardımına karışmayın. Bu işte stresin ne kadar önemli bir rol oynadığını unutmayın
sanki biz doktora gitme demişiz gibi ahkam kesmeyin önce okuduklarınızı anlayın !!!
Pınariş rahatladıktan sonra lekelenmenin kesildiğini de unutmayın.
Bıktım artık kendi yaşadığı kötü deneyimlerle hamilelerin kafasını doldurup felaket tellalığı yapanlardan.
Her hamileyim sayfasında mutlaka gelip korkutucu deneyimler anlatan bir sürü kişi oluyor, sizden bahsetmiyorum
Bıktım artık kendi yaşadığı kötü deneyimlerle hamilelerin kafasını doldurup felaket tellalığı yapanlardan.
Her hamileyim sayfasında mutlaka gelip korkutucu deneyimler anlatan bir sürü kişi oluyor, sizden bahsetmiyorum
canım dua edicem sana
kendini yorma stres yapmafırsat bulduğun ilk an doktora git
acillerde de gerekeni yaparlar canım hemen bir acile gidersin çıkınca ya da izin alıp hemen çık canım ama panik yapma
pınarcım sakin ol canım ortada bişey yok bir an önce git hemen bir hastanenin aciline onlar hemen bakarlar canım
doktora gidene kadar sakin ol yeter zaten orada herşey ortaya çıkar
tebrik ederim canım:) bende 2 martta gördüm çift çizgiyi:) kan testi yaptırdım değer 12 çıktı..dün tekrarladım testi 31 e yükselmişti.nöbetçi doktor yükselme olması güzel dedi..eve geldiğimde bende çamaşırımda kahverengi lekenlenme gördüm..sadece bir kere geldi..bugün birşey yok..bence yeni yerleşti embriyom rahmime:)) bakalım benim adet günüm yarın..hele bir geçsin .1hafta bekleyip gideceğim..en azından keseyi görürüm belki..ben şimdiden sevinmiyorum..2.ci çocuğum.hamilelik öyle birşey ki her daim risk taşıyor..ben kızımda 9 ay resmen diken üstündeydim..aman böyle oldu birşey olur mu?yok şöyle oldu kötü birşey olmasın...bunda aynı şeyleri yaşamaya niyetim yok..iyi düşüneceğim..en azından buna çalışacağım:) herşey allah'tan..hayırlısıyla kucağıma almayı nasip ederse zaten benimdir..yok değilse ne yaparsam yapayım tutamam onu..bakalım zamanla allahın izniyle inşallah buradan paylaşırız güzel haberlerimizi:)
konumda yazan bana zaman ayıran tüm arkadaşlarıma teşekkürler.henüz bir doktor bulamadık burada ama lekeler kesildi beni rahatlattınız.varlığınız sakinleşmemi sağladı.dualarınızı eksik etmeyin .birbirinizi üzmeyin lütfen
canım neden bulamadınki doktor kasaba gibi mi biyerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?