03,03,2012 sabah 07:15 ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI

çok teşekkürler pazartesi gidicem inşallah kötü bişiy olmaz şuan için kesildi lekeler ağrımda azaldı.doktordan sonra yine yazacağım tekrar geçmiş olsun

çok teşekkürler pazartesi gidicem inşallah kötü bişiy olmaz şuan için kesildi lekeler ağrımda azaldı.doktordan sonra yine yazacağım tekrar geçmiş olsun

inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini alırız sanada çok geçmiş olsun ..

bence hamilesin ama tutunması için kendine dikkat et yorulma ve üzülme burdaki büyüklerin bana tavsiyesi hep bu oldu ve lekeler kesildi büyük ihtimal düşük olcaktı allah korusun şimdi daha iyiyim pazartesi doktora gidicem sende git sonrada bize güzel haberler ver

Canım ikimizin de kaderi ne böyle iki gün bekle şimdi :S Lekelenmenin kesilmesine çok sevindim ama korkma bildiğim kadarıyla her leke düşükle sonuçlanmıyor, hep iyi şeyler getir aklına ki iyi olsun herşey
Bakalım ben daha emin olamadım sanki düşük bi ihtimalmiş gibi geliyor bana halen Pazartesi kan testi yaptırınca sonucu yazarımm, aynı şekilde senin de güzel haberlerini bekliyoruzz

kimyasal gebelik oluyo canım o . eğerki testte iikinci çizgiyi gördüysen bu beta hcg hormonunun salggılandığını bi gebeliğin başladığını gösteriyo ama demekki tutunamamış seninkide..

Geçen seneki tutunamamış değil mi canım? Ben bi de sonuç yanlıştır, düşük değildir diye doktora bile gitmedim

canım dış gebelık ıcın nıcın amelıyat oldun tüpklerinde bi sorun mu oldu ???
tüplerde yaşanmı herhangi bir sorun 2 ay da bir adet görmeye sebep oalbilir yani
bir ay sağ tüpten bir ay sol tüpten yumurta gönderilir eger sizin birinde sorun varsa
böyle bişey olmus olabilir tam duurumunuzu bılmıyorum ve yanlış bişey söylemek istemem
fakat devamlı böyle oluyrsa bi doktora gözükmenızde fayda varb helekı ıds gebelıkle
ılgılı bir operasyon gecırmıssınız ve böle bi sorun yasıyorsunuz tabıı ınsallah böle ciddi bişey değildir

ayrıca inciri çok yemeyın biz düzensiz faydası olsun dıye yedıgımızde o bizimm yumurtalık dengemzı bozabılıyor
hatta incir kürü yapan arkadaslardan biliyorum yumurtalıkla alakalı ve yumurtanın atılmasından
sonra gelısmesıylke alakalı sorunlar yasamıslardı....tabii siz ilaç niyetıne düzenli ve çok mıktarda yiyorsanız olabilir öle bişey
yoksa 1-2 incrden hibişey olmaz yanlış anlama olmasın :)

yerleşme kanaması regle 7 veya 3 gün kala gelir bir kere gelir devam etmez !

bilmediğiniz bi konu hakkında yorum yapıp yanlış bilgi vermeyın lütfen

o kan ne olursa olsun doktorsa gözükülmesi gereken bi kandır öle tabıı kı hemen bebek düşmez

ben şarıl şarıl pembe kırmızı kanamauyla gittim de çoık şükür hala bebek duruyrdu

fakat bu demek deüğil ki doktora gitme lütfen gebelıkte kanama ister kahverengı ister kıkrımızı ister pembe

az veya çok farketmez doktora gözükülmesi gereken bi durumdur !!!

canım silik çizgi cıkmıssa hamıle olabilirsin de olmayabilirsinde bir de kanrında agrı varsa
bisürü sorun işaretı oluyo mesela yaızn bende de öle bi durum oldu testı yaptım çift izgi
2-3 gün sonra bi ağrı basladı karnıdma sonra kan gelmeye basladı ben doktora gideım bi dedim
dış gebelık olmus ve düşmeye baslamıs yapılcak bişiey yok eger düşmeseydı bız dusurucektık dedi mesela

veya bazı aylar bazı hormonalrın asırı yukselmesi az da olsa beta hcg nın salgılanmasına da sebep oluyor
bu yuzden de testte cift cizgi grülebiliyo sanırım doktora gitmeden kesınleşltirmek zor

evt mide bulantısı bu kdr erken baslamaz ama baslayadabilir gebelık bu kısıden kısıye değiiklik
gösteren bi drum maalesef kesin kural ve kaideleerri yok

gözün aydın,inşallah doktorla da kesinleşir bence vakit kaybetmeden git.. ben öğrendiğim anda başladım folik asite ama tabiki en güzeli hamilleikten 3 ay önce başlamak..ama sürpriz olunca böyle oldu...

birincisi arkadaşımız regline kaç gün kaldığını yazmış mı şu an 3 kalmadığını nereden biliyorsunuz. Ayırıca herkeste döllenme aynı zamanda olmadığı gibi yerleşme kanaması da aynı anda olmaz.
ikinci olarak zaten doktora gitmesi gerektiğini söyledik ama saat 4' e kadar çalıştığını işten ayrılamayacağını, sahil kasabasında olduğu için pazartesi gününe kadar doktor olmadığını söyledi
okuduklarınızı anlayamıyorsunuz sanırım !!!
pınariş işteydi ve lekelenmesi vardı doktora o anda gidemiyordu ve rahatlamak için yardım istiyordu.
ben de sizin gibi pınarişi iyice paniğe sevk etseydim belki o lekelenme kanamaya dönüşecekti. Siz yardımcı olmayacaksanız başkalarının yardımına karışmayın. Bu işte stresin ne kadar önemli bir rol oynadığını unutmayın
sanki biz doktora gitme demişiz gibi ahkam kesmeyin önce okuduklarınızı anlayın !!!
Pınariş rahatladıktan sonra lekelenmenin kesildiğini de unutmayın.

Bıktım artık kendi yaşadığı kötü deneyimlerle hamilelerin kafasını doldurup felaket tellalığı yapanlardan.
Her hamileyim sayfasında mutlaka gelip korkutucu deneyimler anlatan bir sürü kişi oluyor, sizden bahsetmiyorum

biz pınarısle özel mesjalada konsutuk stres yapmamasınıda zaten söledım fakat kızın reglı gecmıs kı
test yapmıs ve pozitifi görmüş ne regle yakın zamanının kanamaısndan bahsedıyorsunuz
Allah aşkına ithamlarınzıa dıkkat edın bilmeden sallayan sizsiniz be değilim ayrıca beni forumda çok kişi bilir
asla böle bişiey yapmam kımseyı pange sevk etmem ama aman yerınde otur deyip bebegıde riske atmam
en yanlısı bu olurdu agrılarının ve lekelenmeısnın gecmesı ıcın yapması gerekenlerıde anlattım

böyle yazmıssınız fakat ne demısım felaket tellalıgı yapan ??? siz dokra git demısseenız
ben de doktora gidsin dedım cahıllıgıızı bana yıkmaya çalışmayın yerleşme kanamsı hakkıda hibişey bılmedıgınız acık
ayrıca gebelık evet cok normal fakat bazen riskli bir durumdur bu aleni bir gercek

sizinle tartısıp pınarın topiğini kirletmek sinirlerını bozmak istemıyorum ve konuyu kapatıyorum.

canım dua edicem sana
kendini yorma stres yapma fırsat bulduğun ilk an doktora git
acillerde de gerekeni yaparlar canım hemen bir acile gidersin çıkınca ya da izin alıp hemen çık canım ama panik yapma

pınarcım sakin ol canım ortada bişey yok bir an önce git hemen bir hastanenin aciline onlar hemen bakarlar canım
doktora gidene kadar sakin ol yeter zaten orada herşey ortaya çıkar

önce bir yukarıdakileri okuyun

yahu daha alıntı yaptığın şeyi okumaktan acizsin ne yazıyor orada '' SİZDEN BAHSETMİYORUM '' yazıyor siz hala ne felaket tellallığı yapmışım falan filan amaaaaan neyse. Sizden bahsetmiyorum ne demek arkadaşım Türkçe biliyor musun ?
konuyu baştan sona okursan defalarca acile gidin doktora gidin yazdığımı okursun gerçi okuma konusunda bir sorun olduğu kesin,. Evet sen yerleşme kanaması profesörüsün bu sebeple bunu tartışmaya dönüştürmüyorum ve konuyu kapatıyorum.
Ayrıca sadece konu sahibine cevap verilse bu durumlar hiç ortaya çıkmayacak.
İlk olarak benim yazdığım birşeyi alıntılayarak yorum yapan sizsiniz bu da hatanın sizde olduğunu gösterir yani başlatan sizsiniz fakat ben kapıyorum . NOKTA.

Son düzenleme:
konumda yazan bana zaman ayıran tüm arkadaşlarıma teşekkürler.henüz bir doktor bulamadık burada ama lekeler kesildi beni rahatlattınız.varlığınız sakinleşmemi sağladı.dualarınızı eksik etmeyin .birbirinizi üzmeyin lütfen

Tebrik ederim canım:) bende 2 martta gördüm çift çizgiyi:) kan testi yaptırdım değer 12 çıktı..Dün tekrarladım testi 31 e yükselmişti.nöbetçi doktor yükselme olması güzel dedi..eve geldiğimde bende çamaşırımda kahverengi lekenlenme gördüm..sadece bir kere geldi..bugün birşey yok..Bence yeni yerleşti embriyom rahmime :)) bakalım benim adet günüm yarın..hele bir geçsin .1hafta bekleyip gideceğim..en azından keseyi görürüm belki..ben şimdiden sevinmiyorum..2.ci çocuğum.hamilelik öyle birşey ki her daim risk taşıyor..ben kızımda 9 ay resmen diken üstündeydim..aman böyle oldu birşey olur mu?yok şöyle oldu kötü birşey olmasın...bunda aynı şeyleri yaşamaya niyetim yok..iyi düşüneceğim..en azından buna çalışacağım:) Herşey Allah'tan..hayırlısıyla kucağıma almayı nasip ederse zaten benimdir..yok değilse ne yaparsam yapayım tutamam onu..bakalım zamanla allahın izniyle inşallah buradan paylaşırız güzel haberlerimizi:)

bende seni tebrik ederim inşallah sağlıkla alırız kucaklara:))çok haklısın söylediklerinde

canım neden bulamadınki doktor kasaba gibi mi biyerdesin?

pınaris hayırlı olsun bebeğin.inşallah kucağına alısın sağlıkla.bende 10 gün önce öğrendim ve sürpriz bir bebekti.dr söyledim folik asit kullanmadım diye.sorun yaatmaz dedi.kullanılması iyidir ama bu durumda endişelenecek bişi yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…