tamam haklısın hemde çok.birde evet ağrım oluyor belim kasıklarım regl olacakmış gibi.o yüzden korkuyorum.çok değişik şeyler hissediyorum
sen kucak dolusu sevgi ve öpücüksün allah ne dileğin varsa versinhesaplıyorum hemen
Tebrikler oncelikle....folik aside gelince ogrendigin an baslayabilirsin bir sorun olmaz....once alacak olanlar genelde dogum kontrol hapi ile korunuanlar canim....
eger asırı agrın olursa canım ılık bi duş al ama sıcak suyu direk kasıkalarına tutma tamam mı ?
kasıkalrın agrıyor cunku bebegını tutmaya calsıtıgı ıcın kasılıyorlar ve ondan agrı yapiyorlar
eğer sıcak su tutarsan birden gevserler böle bişiyi istemeyız
çok fazla agrın olursa ılık bi dus alıp gene tarif ettiğim gibi uzan gecıcektır sonra muayeneya gıttınde kasık ağrn
oldugunu söle bilsin doktorun ama gecmezse hemen doktora gidersn
amın canım yardımcı oalbiliyorsam ne ala aklıan ne takılırsa yazabilriisn mesajla
inşallah ben de içinde olmak üzere tümm hamişler sağlıkla hayırlısıyla kucaklar bebeklerını baska bişi istemıom :)
ay-she cok tebrık ederım hayırlı ugurlu olsun ınşallah saglıkla kucagına alırsın bıtanem :))
belirtilerın nelerdi anlayabıldın mı yani,beklıyor muydun???
şundan dolayı soruyorum; prezervatıfle korunuyoruz,prezervatıfı ılışkının yarısında takıyor eşim ama hiç içime boşalmadı..
son adet tarıhım 20 ocak,dolayısıyla 20 şubatta olmam gerekıyordu ama hala olmadım sadece 15 şubatta kahverengı akıntım oldu bı kacdefa..
ogunden berı de bırdaha gelmedı adet oluyorum sandım ama devamı gelmedı,şimdi belım kasıklarım agrıyor,belkı de adet olucam..
yınede sormak ıstedım acaba hamılelık soz konusu olabıllır mı,zevk suyundan hamıle kalmak bana pek ınandırıcı gelmıyor da :26::26:
tamam yaparım ama yine kahverengi leke var korkuyorum(
ayy pardon pinaris yazacaktım,arkadaşın ısmı aklımda kalmış..kusura bakmayın..
ay-she arkadaşım sana da hayırlı dogumlar dılerım ınşallah sende saglıcakla dunyaya getırırsın :)))
banada yardımcı olabılırsenız cok sevınırım,daha test yapmadım hamılelık beklemedıgım ıcın ..!!
ayy ne güzel bi haber hadi hayırlısı canım inşallah sağ salim kucağına alırsın ben de inşallah 17 mart gibi şubat ayı geçti deneme başarısız ama bu marttan ümitliyim
şubatta ki olmadı inş. martı bekliyoruz artık...ilk ölü doğum yaptığım hamileliğim çok güzeldi sorunsuz ne mide bulantısı ne birşey inş. buda öyle olur sağ salim kucağıma alırım hep hayal ediyorum
canım hayırlı olsun bebeğin
bizi annelerimiz folik asit alarak mı doğurmuş ya da anneannelerimiz annelerimizi? bak hepimiz sapasağlamız allaha şükür. elbette folik asit bebek için faydalı ama almadın diye bişey olmaz canım boşuna telaş yapma
çok sağol inan rahatlıyorum bunları duyunca ama kahverengi lekeler var korkuyorum normalmi bunlar.birazda ağrım var kasıklarımda ağrıdan değilde lekelerden korkuyorum çok kötüyüm şuan.çalışıyorum işyerindeyim işi bile bırakırım gerekirse.ne yapayım yardım edin kötü bişiymi çok bu
canım yerleşme lekesi olabilir o kahverengi lekeler. asıl tehlikeli olan pembe-kırmızı renkte lekelerdir. kahverengi leke vücutta daha önce oluşmuş ve atılan bir kanamadır ama sen yine de hemen doktora görün derim hem kullanacağın vitamin takviyelerini yazar hem de duruma bakar.
ama korkma canım kahverengi genelde yerleşme kanamasında oluyormuş yani adet günün geçipte adet olmayınca bebeğin yerleşirken oluşturduğu eski kan atılıyormuş o yüzden rengi kahverengi ,eski olduğu için
canım dikate et fazla yorma kendini dinlen bol bol benimde ilk hafat kahve rengi akıntım oldı ciddiye almadım hatta hamilelik belirtisi sanıyordum sonra o kana dönüştü doktır istirahat verdi kımıldamadan yatırdı beni 2 hafta bu arada doktora git ilaçlarını al evet bizi annelerimzi folik asitlerle doğurmamaış ama biz onlar gibi beslenemiyoruz malesef
canım dikate et fazla yorma kendini dinlen bol bol benimde ilk hafat kahve rengi akıntım oldı ciddiye almadım hatta hamilelik belirtisi sanıyordum sonra o kana dönüştü doktır istirahat verdi kımıldamadan yatırdı beni 2 hafta bu arada doktora git ilaçlarını al evet bizi annelerimzi folik asitlerle doğurmamaış ama biz onlar gibi beslenemiyoruz malesef
inşallah öyledir nolursunuz dua edin bana.çok korkuyorum işten çıkınca doktor bulucam bi tane hemen
eylül sağol gerekirse işi bırakırım.çok korkuyorum dua et bana.saat 4de işten çıkıyorum.bir doktor bulup gidicem ama bugünde cumartesi((napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?