03,03,2012 sabah 07:15 ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI

tamam haklısın hemde çok.birde evet ağrım oluyor belim kasıklarım regl olacakmış gibi.o yüzden korkuyorum.çok değişik şeyler hissediyorum

eger asırı agrın olursa canım ılık bi duş al ama sıcak suyu direk kasıkalarına tutma tamam mı ?
kasıkalrın agrıyor cunku bebegını tutmaya calsıtıgı ıcın kasılıyorlar ve ondan agrı yapiyorlar
eğer sıcak su tutarsan birden gevserler böle bişiyi istemeyız

çok fazla agrın olursa ılık bi dus alıp gene tarif ettiğim gibi uzan gecıcektır sonra muayeneya gıttınde kasık ağrn
oldugunu söle bilsin doktorun ama gecmezse hemen doktora gidersn

sen kucak dolusu sevgi ve öpücüksün allah ne dileğin varsa versinhesaplıyorum hemen

amın canım yardımcı oalbiliyorsam ne ala aklıan ne takılırsa yazabilriisn mesajla
inşallah ben de içinde olmak üzere tümm hamişler sağlıkla hayırlısıyla kucaklar bebeklerını baska bişi istemıom :)

Tebrikler oncelikle....folik aside gelince ogrendigin an baslayabilirsin bir sorun olmaz....once alacak olanlar genelde dogum kontrol hapi ile korunuanlar canim....

çok teşekkürler mart.rahatladım biraz şimdi dua edin bana varlığınıza teşekkür ve şükrediyorum

ay-she cok tebrık ederım hayırlı ugurlu olsun ınşallah saglıkla kucagına alırsın bıtanem :))
belirtilerın nelerdi anlayabıldın mı yani,beklıyor muydun???
şundan dolayı soruyorum; prezervatıfle korunuyoruz,prezervatıfı ılışkının yarısında takıyor eşim ama hiç içime boşalmadı..
son adet tarıhım 20 ocak,dolayısıyla 20 şubatta olmam gerekıyordu ama hala olmadım sadece 15 şubatta kahverengı akıntım oldu bı kacdefa..
ogunden berı de bırdaha gelmedı adet oluyorum sandım ama devamı gelmedı,şimdi belım kasıklarım agrıyor,belkı de adet olucam..
yınede sormak ıstedım acaba hamılelık soz konusu olabıllır mı,zevk suyundan hamıle kalmak bana pek ınandırıcı gelmıyor da :26::26:

tamam yaparım ama yine kahverengi leke var korkuyorum (

ayy pardon pinaris yazacaktım,arkadaşın ısmı aklımda kalmış..kusura bakmayın..
ay-she arkadaşım sana da hayırlı dogumlar dılerım ınşallah sende saglıcakla dunyaya getırırsın :)))
banada yardımcı olabılırsenız cok sevınırım,daha test yapmadım hamılelık beklemedıgım ıcın ..!!

ayy ne güzel bi haber hadi hayırlısı canım inşallah sağ salim kucağına alırsın ben de inşallah 17 mart gibi şubat ayı geçti deneme başarısız ama bu marttan ümitliyim

tesekkur ederim :)
hımm anladım canım bi 10 gun gecıkmıss regle 5 gun kalada kahve akıntı gelmıs
regle 3-7 gun kala gelen kahve akıntı yerleşme kanamsı olabilir ama bu kahve leke
idrar yolu enfk dolayıda regle yakın gelebilir.10 gun gecmıs ve bel agrınzı varsa bu büyük ıhtımal
gecıkmelı adet gibi geldı canım bana yoksa az bucuk 10 gunluk gecıkmede bi gebelık bvelritisi yasardın
pekı test yaptın mı ???

benım hıc belrıtım olmadı bu sefer sadece bi ıkı baygınlık gecırdım o kdr onuda gebelıge yormsamaıstım
hatta regl oluyroum sanıyordum kasıkalrım sızlıodu az bucuk sonra gectı reglım de gecıkınce test yaptım pozitif cıktı canım
3 aydır denıyorduk oldu cok sukur :)

tamam yaparım ama yine kahverengi leke var korkuyorum (

en kısa zmanda doktoruna git canım kahverengı leke ıyıye alamet değil.

amin canım hayırlısı inşallah.istiyorsan inşallah olur en kısa zamanda

ayy ne güzel bi haber hadi hayırlısı canım inşallah sağ salim kucağına alırsın ben de inşallah 17 mart gibi şubat ayı geçti deneme başarısız ama bu marttan ümitliyim

iyi haberlerini bekliyorum canım inşallah iki çizgiyi görürsün.ben şuan çok panik durumdayım sakin olmaya çalış

şubatta ki olmadı inş. martı bekliyoruz artık...ilk ölü doğum yaptığım hamileliğim çok güzeldi sorunsuz ne mide bulantısı ne birşey inş. buda öyle olur sağ salim kucağıma alırım hep hayal ediyorum

canım hayırlı olsun bebeğin
bizi annelerimiz folik asit alarak mı doğurmuş ya da anneannelerimiz annelerimizi? bak hepimiz sapasağlamız allaha şükür. elbette folik asit bebek için faydalı ama almadın diye bişey olmaz canım boşuna telaş yapma

amin inşallah canım üzme kendini sen iyi ol bebeğinde iyi olsun dua larım seninle.güzel haberlerini bekliyorum

çok sağol inan rahatlıyorum bunları duyunca ama kahverengi lekeler var korkuyorum normalmi bunlar.birazda ağrım var kasıklarımda ağrıdan değilde lekelerden korkuyorum çok kötüyüm şuan.çalışıyorum işyerindeyim işi bile bırakırım gerekirse.ne yapayım yardım edin kötü bişiymi çok bu

canım yerleşme lekesi olabilir o kahverengi lekeler. asıl tehlikeli olan pembe-kırmızı renkte lekelerdir. kahverengi leke vücutta daha önce oluşmuş ve atılan bir kanamadır ama sen yine de hemen doktora görün derim hem kullanacağın vitamin takviyelerini yazar hem de duruma bakar.
ama korkma canım kahverengi genelde yerleşme kanamasında oluyormuş yani adet günün geçipte adet olmayınca bebeğin yerleşirken oluşturduğu eski kan atılıyormuş o yüzden rengi kahverengi ,eski olduğu için

canım dikate et fazla yorma kendini dinlen bol bol benimde ilk hafat kahve rengi akıntım oldı ciddiye almadım hatta hamilelik belirtisi sanıyordum sonra o kana dönüştü doktır istirahat verdi kımıldamadan yatırdı beni 2 hafta bu arada doktora git ilaçlarını al evet bizi annelerimzi folik asitlerle doğurmamaış ama biz onlar gibi beslenemiyoruz malesef

inşallah öyledir nolursunuz dua edin bana.çok korkuyorum işten çıkınca doktor bulucam bi tane hemen

canım ben annelerimizin ya da daha önce yaşayanların çok iyi beslendiğini düşünmüyorum. dünyadaki bir çok insanın açlık sınırında yaşadığı dönemler çok uzak değil hala yaşanıyor. hele eski yıllarda nerede şimdiki gibi bolluk. Herşey daha az kimyasal içeriyormuş ama yiyecek de şimdiki bol değilmiş.

benim demek istediğim bu tip şeyler düşünüp panik yapmaya gerek yok varsa yoksa genetiktir bana göre yani yemekle içmekle bir çocuğun sağlığı çok belirlenemez gibi geliyor.

arkadaşımız inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşar, stres yapmak folik asit eksikliğinden daha beter bence

eylül sağol gerekirse işi bırakırım.çok korkuyorum dua et bana.saat 4de işten çıkıyorum.bir doktor bulup gidicem ama bugünde cumartesi((napıcam bilmiyorum

inşallah öyledir nolursunuz dua edin bana.çok korkuyorum işten çıkınca doktor bulucam bi tane hemen

canım dua edicem sana
kendini yorma stres yapma fırsat bulduğun ilk an doktora git sadece
sürahiden boşalırcasına kanaması olup bebeğine zarar gelmeyen bir sürü insan var lütfen doktora gidene kadar kendini sakin tut panik yapma canım
allahın izniyle hiçbişey olmaz meleğine
acillerde de gerekeni yaparlar canım hemen bir acile gidersin çıkınca ya da izin alıp hemen çık canım ama panik yapma

Son düzenleme:
eylül sağol gerekirse işi bırakırım.çok korkuyorum dua et bana.saat 4de işten çıkıyorum.bir doktor bulup gidicem ama bugünde cumartesi((napıcam bilmiyorum

Pınaris herşey gönlünce olsun sağlık kabini yokmu yakınınızda eşini aradın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…