canım ben annelerimizin ya da daha önce yaşayanların çok iyi beslendiğini düşünmüyorum. dünyadaki bir çok insanın açlık sınırında yaşadığı dönemler çok uzak değil hala yaşanıyor. hele eski yıllarda nerede şimdiki gibi bolluk. Herşey daha az kimyasal içeriyormuş ama yiyecek de şimdiki bol değilmiş.
benim demek istediğim bu tip şeyler düşünüp panik yapmaya gerek yok varsa yoksa genetiktir bana göre yani yemekle içmekle bir çocuğun sağlığı çok belirlenemez gibi geliyor.
arkadaşımız inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşar, stres yapmak folik asit eksikliğinden daha beter bence
canım ben annelerimizin ya da daha önce yaşayanların çok iyi beslendiğini düşünmüyorum. dünyadaki bir çok insanın açlık sınırında yaşadığı dönemler çok uzak değil hala yaşanıyor. hele eski yıllarda nerede şimdiki gibi bolluk. Herşey daha az kimyasal içeriyormuş ama yiyecek de şimdiki bol değilmiş.
benim demek istediğim bu tip şeyler düşünüp panik yapmaya gerek yok varsa yoksa genetiktir bana göre yani yemekle içmekle bir çocuğun sağlığı çok belirlenemez gibi geliyor.
arkadaşımız inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşar, stres yapmak folik asit eksikliğinden daha beter bence
eylül sağol gerekirse işi bırakırım.çok korkuyorum dua et bana.saat 4de işten çıkıyorum.bir doktor bulup gidicem ama bugünde cumartesi((napıcam bilmiyorum
canım bende senin gibi düşünüyrodum ta ki bebğimi kaybedene kadar evet annem ilaç mı kullanış sanki diyordum ve ben miğde bulantılarında elevent içemiyordum kendimide böle teselli ediyorudm 4 aylıkken kaybettim bebğimim şimd daha temkinli düşünüyorum
burası bi sahil kasabası bir tane doktorcanım dua edicem sana
kendini yorma stres yapmafırsat bulduğun ilk an doktora git sadece
sürahiden boşalırcasına kanaması olup bebeğine zarar gelmeyen bir sürü insan var lütfen doktora gidene kadar kendini sakin tut panik yapma canım
allahın izniyle hiçbişey olmaz meleğine
acillerde de gerekeni yaparlar canım hemen bir acile gidersin çıkınca ya da izin alıp hemen çık canım ama panik yapma
canım sakin ol önce stres etkiler bebeği kan görmediğin sürece korkma ki ben gördüm eyvah gitti dedim ama yerinde duruyordu iyi düşün iyi olsun sadece önelemini al çok ayakta durma çok yorma kendini doktora gidip ilaçlarını al rabbim bebeğini sana bağışlasın
Pınaris herşey gönlünce olsun sağlık kabini yokmu yakınınızda eşini aradın mı?
burası bi sahil kasabası bir tane doktor
varmış oda pazartesi gelirmiş.tamam sakin olucam merak etme inşallah bişiy olmaz.gitme lütfen işin yoksa burda kal
Arkadaşlar doktora ne zaman gitmeliyim.bu sabah öğrendik acilemi gitsem.bi kaç kere kaverengi lekeler oldu((ama şimdi yok.birde hangi testleri yaptırmalıyım .ben küçük bir sahil kasabasında yaşıyorum.büyük şehire gidebilirim burada yapılmıyorsa .içim içime sığmıyor.sokaklarda benim bebişim olacak diye bağırmak istiyorum.allah isteyen herkese tattırsın inşallah
canım sakin olduktan sonra birşey olmaz. Bir de aklıma şey geldi sen eczaneden bir iki tane daha test al yarın sabah da yap. eğer ikinci çizgi bugünkünden daha koyu çıkarsa hiçbir sorun yok bebiş gelişiyor demektir.
en azından için rahat eder yarın.
çünkü bhcg arttıkça çizgi daha koyu çıkıyor canım
yarına kadar bişiy olmazmı sence bebeğime.olmaz değilmi lütfen olmaz de.eşime söylüyorum şimdi alır ben çalışıyorum malesefçıkamıyorum 4 de çıkıcam.eşim doktorun cep telefonunu bulmuş ararız dedi rahatlıyorum biraz sanki.baktım az önce lekeler durmuş gibi.Allah ne dileğin varsa gerçekleştirsin ferege.benimle uğraştın ilgilendin.bütün arkadaşlarıma teşekkürler ederim nolur dua edin
canım bişey olmaz kanaman da yok zaten lekelenmeler kanamaya çevirirse tehlike olur bak duruyormuş yavaş yavaş zaten
ki kanama bile olsa bebeğe birşey olmuyor çoğu zaman , sen gönlünü ferah tut
allah hepimizin dileklerini gerçekleştirsin inşallah canımallah sağlıkla bebişini kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canım test aşağıdaki gibi hergün biraz daha belirginleşir
daha sakinim şimdi testleri almış yarın yaparım.çok sağol resimlere baktım aynısını yapıcam.amin güzel dileklerine.inşallah seninde isteklerin gerçekleşsin.güzün hep gülsün kendimi daha iyi hissediyorum
ha şöyle canım sen gül bebiş de gülsün
bende aynı durumu yaşadım bişey sormak istiyorum sana ağrıların batma şeklindemi yani böyle sanki bıçak batarmış hissi varmı ..eğer öyle ise sakın zaman kaybetme .. aynı durumu ocak ayında yaşadım kahverengi lekeler ve kasıklarımda özellikle bi tarafında bu şekilde batmalar vardı malesef düşük yaptım .. eğerki adet sancısı şeklindeyse korkmaArkadaşlar doktora ne zaman gitmeliyim.bu sabah öğrendik acilemi gitsem.bi kaç kere kaverengi lekeler oldu((ama şimdi yok.birde hangi testleri yaptırmalıyım .ben küçük bir sahil kasabasında yaşıyorum.büyük şehire gidebilirim burada yapılmıyorsa .içim içime sığmıyor.sokaklarda benim bebişim olacak diye bağırmak istiyorum.allah isteyen herkese tattırsın inşallah
bende aynı durumu yaşadım bişey sormak istiyorum sana ağrıların batma şeklindemi yani böyle sanki bıçak batarmış hissi varmı ..eğer öyle ise sakın zaman kaybetme .. aynı durumu ocak ayında yaşadım kahverengi lekeler ve kasıklarımda özellikle bi tarafında bu şekilde batmalar vardı malesef düşük yaptım .. eğerki adet sancısı şeklindeyse korkma
2 kere yaşadım biri yaklaşık 5.5 sene önce biride ocak ayında ondan sordum özelikle ağrıbi tarafta yoğun oluyor .. doktoruma sorduğumda tutunmaya çalışıyor demişti ağrıların sebebi oymuş .. tabi bunu ilaçlarla bazen önleye biliyolar tutunmasını sağlıyolar ama çoğunlukla düşük oluyo ben ikikere yaşadım 2 sindede hemen arkasındaki ay hamile kalmış oldum ... yani şans yükseliyomuş .. inşallah öyle bişey olmaz olursada üzülme öbür aya daha sıkı çalış derim ..geçmiş olsun çok umarım bir daha yaşamazsın böyle bi acı.benimki aslında ağrı şeklinde ama dediğin gibi sadece sol tarafım ağrıyor.bazende regl olacakmışım gibi belim ağrıyor.bıçakla çiziyor gibi ince ince sızılarım var kasıklarımda.inşallah bişiy olmaz
kimyasal gebelik oluyo canım o . eğerki testte iikinci çizgiyi gördüysen bu beta hcg hormonunun salggılandığını bi gebeliğin başladığını gösteriyo ama demekki tutunamamış seninkide..Ben de bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm, ama çizgilerden birisi silik gibi sanki. Yukardaki yayınlanan resimin ilki gibi benimki de :18: Bişi sorcam kızlar bende son bir haftadır aşırı mide bulantısı var ve bebiş varsa 3 haftalık filan hamileyim bu kadar çabuk başlar mı??? Bi de benim de karnımda ağrılar var sanki her an adet olacakmışım gibi. Sevinmek için çok mu erken sizce? En son adetim 28 0caktı... Kesin hamileyimdir değil mi??? Halen inanamıyorum da... Çünkü geçen sene de yine ocak ayında adetim gecikmişti test yapmıştım çizgilerin biri silik çıkmıştı ve akşamına adet görmüştüm :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?