03,03,2012 sabah 07:15 ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI

evet çok stresliyim ağlamak istiyorum ya bebeğe bişiy olursa ferege yardım edin bana korkuyorum ben.

canım bende senin gibi düşünüyrodum ta ki bebğimi kaybedene kadar evet annem ilaç mı kullanış sanki diyordum ve ben miğde bulantılarında elevent içemiyordum kendimide böle teselli ediyorudm 4 aylıkken kaybettim bebğimim şimd daha temkinli düşünüyorum

eylül sağol gerekirse işi bırakırım.çok korkuyorum dua et bana.saat 4de işten çıkıyorum.bir doktor bulup gidicem ama bugünde cumartesi((napıcam bilmiyorum

canım sakin ol önce stres etkiler bebeği kan görmediğin sürece korkma ki ben gördüm eyvah gitti dedim ama yerinde duruyordu iyi düşün iyi olsun sadece önelemini al çok ayakta durma çok yorma kendini doktora gidip ilaçlarını al rabbim bebeğini sana bağışlasın

ay-she canım test yapmadım hıc,ıhtımal vermedıgım ıcın..stres yaptıgım bırsey de yok nıye gecıkıyor anlamadım,gecen aylarda da gecıkmelı geldı..
dış gebelık gecırmıstım 10 ay olacak..amelıyatla kurtuldum,çok şükür herşeyım yerınde ama amelıyattan sonra hep gecıkmelı geldı adetlerım..bıraz ona baglıyorum..
gecıkme oldugunda ıncır yıyorum hep ıyı gelıyor,ınşallah bıkacgune adet olurum..
enfeksıyon oldugunda ıdrarın kokusu degısıyo ve bıraz acışıyo..ama şuanda bı enfeksıyon durumu yok hersey normal..
kahverengı leke adetten once olarak ılkdefa basıma gelıyor oyuzden şaşırdım,merak ettım canım..?
prezervatıfle hamıle kalabılecegımı dusunmuyorum cunku bılındık kalıteden.ve hep kontrol ederım ilişkiden sonra..
yırtılma veya kayma durumunda hamıle kalınabılır prezervatıfle..oyuzden odurumdan da emınım..inşallah bi sorun yoktur dua edın..!!

canım kendini hiç suçlama elevent içsen de aynısı olurdu böyle düşünüp üzme kendini bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

pınarcım sakin ol canım ortada bişey yok bir an önce git hemen bir hastanenin aciline onlar hemen bakarlar canım
belki yerleşme kanamasıdır değer mi bu kadar stres yaptığına güzel düşün , sakin ol hiç birşey yok
bir bebiş şekilleniyor karnında bundan güzel bir şey var mı şimdi üzülme değil mutluluk zamanı doktora gidene kadar sakin ol yeter zaten orada herşey ortaya çıkar

burası bi sahil kasabası bir tane doktor

varmış oda pazartesi gelirmiş.tamam sakin olucam merak etme inşallah bişiy olmaz.gitme lütfen işin yoksa burda kal

amin eylül sizlerinsayesinde biraz daha iyiyim hepiniz kardeşim oldunuz beni rahatlattınız.ne kadar teşekkür etsem azdır.nolur dua edin bişiy olmasın bebeğime

Pınaris herşey gönlünce olsun sağlık kabini yokmu yakınınızda eşini aradın mı?

aradım aşağıda bekliyor ben işyerindeyim çok kötü olursam hemen gideriz dedi.doğum doktoru yokki bugün pazartesi gelirmiş.burası küçük biryer.yazlık tatil yeri lütfen dularınız esirgemeyin

burası bi sahil kasabası bir tane doktor

varmış oda pazartesi gelirmiş.tamam sakin olucam merak etme inşallah bişiy olmaz.gitme lütfen işin yoksa burda kal

canım sakin olduktan sonra birşey olmaz. Bir de aklıma şey geldi sen eczaneden bir iki tane daha test al yarın sabah da yap. eğer ikinci çizgi bugünkünden daha koyu çıkarsa hiçbir sorun yok bebiş gelişiyor demektir.
en azından için rahat eder yarın.
çünkü bhcg arttıkça çizgi daha koyu çıkıyor canım

tebrik ederim arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin... eğer kahverengi lekeler olduysa korkma
taze kan gelirse kork...folik asitte hamileliğin ilk3 ayına kadar kullanılıyo ondada bi problem olmaz merak etme
gönlünü ferah tut stres yapma normal yaşantına devam et cnm :)))
demir eksiliğine hemoğlobinine folik asitine falan bakılır merak etme cnm :)))

yarına kadar bişiy olmazmı sence bebeğime.olmaz değilmi lütfen olmaz de.eşime söylüyorum şimdi alır ben çalışıyorum malesefçıkamıyorum 4 de çıkıcam.eşim doktorun cep telefonunu bulmuş ararız dedi rahatlıyorum biraz sanki.baktım az önce lekeler durmuş gibi.Allah ne dileğin varsa gerçekleştirsin ferege.benimle uğraştın ilgilendin.bütün arkadaşlarıma teşekkürler ederim nolur dua edin

canım bişey olmaz kanaman da yok zaten lekelenmeler kanamaya çevirirse tehlike olur bak duruyormuş yavaş yavaş zaten
ki kanama bile olsa bebeğe birşey olmuyor çoğu zaman , sen gönlünü ferah tut
allah hepimizin dileklerini gerçekleştirsin inşallah canım allah sağlıkla bebişini kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canım test aşağıdaki gibi hergün biraz daha belirginleşir

daha sakinim şimdi testleri almış yarın yaparım.çok sağol resimlere baktım aynısını yapıcam.amin güzel dileklerine.inşallah seninde isteklerin gerçekleşsin.güzün hep gülsün kendimi daha iyi hissediyorum

ha şöyle canım sen gül bebiş de gülsün

bende aynı durumu yaşadım bişey sormak istiyorum sana ağrıların batma şeklindemi yani böyle sanki bıçak batarmış hissi varmı ..eğer öyle ise sakın zaman kaybetme .. aynı durumu ocak ayında yaşadım kahverengi lekeler ve kasıklarımda özellikle bi tarafında bu şekilde batmalar vardı malesef düşük yaptım .. eğerki adet sancısı şeklindeyse korkma

geçmiş olsun çok umarım bir daha yaşamazsın böyle bi acı.benimki aslında ağrı şeklinde ama dediğin gibi sadece sol tarafım ağrıyor.bazende regl olacakmışım gibi belim ağrıyor.bıçakla çiziyor gibi ince ince sızılarım var kasıklarımda.inşallah bişiy olmaz

Ben de bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm, ama çizgilerden birisi silik gibi sanki. Yukardaki yayınlanan resimin ilki gibi benimki de :18: Bişi sorcam kızlar bende son bir haftadır aşırı mide bulantısı var ve bebiş varsa 3 haftalık filan hamileyim bu kadar çabuk başlar mı??? Bi de benim de karnımda ağrılar var sanki her an adet olacakmışım gibi. Sevinmek için çok mu erken sizce? En son adetim 28 0caktı... Kesin hamileyimdir değil mi??? Halen inanamıyorum da... Çünkü geçen sene de yine ocak ayında adetim gecikmişti test yapmıştım çizgilerin biri silik çıkmıştı ve akşamına adet görmüştüm :S :S

2 kere yaşadım biri yaklaşık 5.5 sene önce biride ocak ayında ondan sordum özelikle ağrıbi tarafta yoğun oluyor .. doktoruma sorduğumda tutunmaya çalışıyor demişti ağrıların sebebi oymuş .. tabi bunu ilaçlarla bazen önleye biliyolar tutunmasını sağlıyolar ama çoğunlukla düşük oluyo ben ikikere yaşadım 2 sindede hemen arkasındaki ay hamile kalmış oldum ... yani şans yükseliyomuş .. inşallah öyle bişey olmaz olursada üzülme öbür aya daha sıkı çalış derim ..

kimyasal gebelik oluyo canım o . eğerki testte iikinci çizgiyi gördüysen bu beta hcg hormonunun salggılandığını bi gebeliğin başladığını gösteriyo ama demekki tutunamamış seninkide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…