Hayırlı olsun ne güzel darısı hepimizin başınaMerhaba kızlar ben bugün doktoruma sorup idrar testi yaptım sonuç pozitif kalp atışını duymakta nasip olur inşallah
Aynı bende öyleydim şuan bile testi görmeme rağmen inanamıyorum bel ağrısı arada giren var birde çok yoğun göğüs hassasiyeti ve ağrısı var transferi 06.05 de olmuştum idrar testi yapabilirisin dedi doktorum sizde deneyebilirsiniz aslındaHayırlı olsun ne güzel darısı hepimizin başınaSizde bi belirti var mıydı? Ben çok korkuyorum olmadı hini hissediyorum
Ya şu an olumsuz bişey öıkarsa diye yapmak istmeiyorum aslında çok merak ediyorum beklicem pazar günü kan vericem . Benim de göğslerim bi ara dokundıkça çok acıdı şu anda da şiş inşallah benim de güzel sonuçlarımı haber verceğim gün gelirAynı bende öyleydim şuan bile testi görmeme rağmen inanamıyorum bel ağrısı arada giren var birde çok yoğun göğüs hassasiyeti ve ağrısı var transferi 06.05 de olmuştum idrar testi yapabilirisin dedi doktorum sizde deneyebilirsiniz aslında
Ahhh cok sevindim hayırlı olsun ne güzel bir haber dahaMerhaba kızlar ben bugün doktoruma sorup idrar testi yaptım sonuç pozitif kalp atışını duymakta nasip olur inşallah
Benimde bugun kasiklarimda yumurtaliklarimda ara ara batma oluyor adet olacakmis gibi bir hissim benimde kalmadi bakalim.az kaldiÖerhaba kızlar benim 8. gün en adet olacakmış gibiydi vücdum ama geçti bugün değişik bi şekilde kasıklarımda yanma var bilmiyırum hiç duymadım böyle belirtisi olan onun dışında beklemedeyim
Hic olumsuz düşünmeyin pozitif olmak bu süreçte baş kuralBenmde bugün transferin 3 .günü kizlar sabah bel ağrım var göğüs haasiyetim falanda geçti arada kasıklarda haasiyt oluyonokdr olumsuz düşünmek istemiyorum ama suanlik bı belirtim yok sanırım belirti olmak zorunda gbi kendimizi adamisiz:ins herkesin olumlu sonuclanif
Aynn öyle belirti olmadan poztf görenler bile var.sabredio gorucex inşallahHic olumsuz düşünmeyin pozitif olmak bu süreçte baş kuralbence belirtide aramayın baska bi konuda bi arkadasin yorumu cok hosuma gitmisti 1 annenin 2 gebeligindeki belirtiler bile birbirinden farklı tabi hepimiz birseyler arayip bulmak ona yormak istiyoruz ama rahat olun ve kendinizi yormayın
Evet erken testlerden yaptımAhhh cok sevindim hayırlı olsun ne güzel bir haber dahainsallah hepimizden devamı gelir bende idrar icin korkuyorum açıkçası o yuzden pazarı bekliyorum kan icin ama simdi okuyun acaba mı dedim erken test mi yaptınız yoksa normal mi
Bende gaza geldim yaptım ama tek çizgi çıktıEvet erken testlerden yaptım
Hiç modunuzu düşürmeyin hepimizin vücudu farklı tepki zamanlama içinde pazar günü güzel haberlerinizi bekliyoruzBende gaza geldim yaptım ama tek çizgi çıktısonra hemşireyi aradım oda kızdı daha erken neden aksiyon arıyorsun kendine yat uyu kitap oku dedi bakalım pazar günü kan ne diyecek
Yok ya dusurmedim daha önümüzde 2 gün var bakalım zaman ne gösterecek bize yeter ki en hayırlısını göstersinHiç modunuzu düşürmeyin hepimizin vücudu farklı tepki zamanlama içinde pazar günü güzel haberlerinizi bekliyoruz
Amin inşallah tez zamanda canımMerhaba kızlaar.. Bana da 5 Mayıs'ta transfer yapıldı, test 17 Mayıs'ta. Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Amin cnm test günumuz ayni seninle nerede tedavi oluyorsun cnmMerhaba kızlaar.. Bana da 5 Mayıs'ta transfer yapıldı, test 17 Mayıs'ta. Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Bende seni gibiyim cnm test yaptırmaktan korkuyorumSon gün yarın test günü ve ben çok endişeliyim kızlaaarrrYani dün gidip forumda o kadar saöma şeylere baktım ki doktorumdan bile endişe etmeye başladım o derece yani Çok korkuyırum ya hiç yapmasam da öyle geçse gitse sonucu almak ürkütüyo
Demek bugun hepimiz icin ayni duygularSon gün yarın test günü ve ben çok endişeliyim kızlaaarrrYani dün gidip forumda o kadar saöma şeylere baktım ki doktorumdan bile endişe etmeye başladım o derece yani Çok korkuyırum ya hiç yapmasam da öyle geçse gitse sonucu almak ürkütüyo
Bahçeçi Fulya, sen nerede canımAmin cnm test günumuz ayni seninle nerede tedavi oluyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?