08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Merhaba kizlar 6.gunumdeyim bugun dun ve bugun tek belirtim sag kasigimda ara ara hareket ettikce hissettigim batma bide arada adet sancisi gibi agri basliycak gibi hissediyorum biraz olup geciyor baska bir belirtim yok bu belirtiler transfer onceside vardi bende sanki

Merhaba bende 6. Gündeyim ve dediğiniz gibi ara ara batmalar adet sancısı gibi sancılar geliyor ama devamlı değil bunlar belirtimi ve nezaman test yapalım evde

Merhaba bende 6. Gündeyim ve dediğiniz gibi ara ara batmalar adet sancısı gibi sancılar geliyor ama devamlı değil bunlar belirtimi ve nezaman test yapalım evde
Umarim belirtidirben carsamba gunu aksam yaomayi dusunuyorum korksamda yapacagim artik

Kizlar progestan ignelerimin yeri cok fena aciyor yururken falan iyce acimaya basladi sonuc biran once belli olsun artik tutmadiysa su igneleri bosuna yaptirmiyim birakayim istiyorum.ama insallah tutunmustur bebisimde onun icin sonra bu aciyi seve seve cekmeye devam ederim

Kendınızde belirti aramayın kızlar çünkü herkesin belirtisi farklı oluyor . Bende neden bu belirti yok diye karamsarlığa düşebilirsiniz. Ya da tüm belirtileri yaşayıp kandaki sonuç olumsuz olabılır. Sabredıp test gününü bekleyın

Ya ben grip oldum akşam ateşim 38 oldu
Ben 6. Gün yani yarın ve 8.gün yapıcam testimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…