- 20 Ocak 2022
- 338
- 296
- 53
Merhaba bende 6. Gündeyim ve dediğiniz gibi ara ara batmalar adet sancısı gibi sancılar geliyor ama devamlı değil bunlar belirtimiMerhaba kizlar 6.gunumdeyim bugun dun ve bugun tek belirtim sag kasigimda ara ara hareket ettikce hissettigim batma bide arada adet sancisi gibi agri basliycak gibi hissediyorum biraz olup geciyor baska bir belirtim yok bu belirtiler transfer onceside vardi bende sanki
Umarim belirtidirMerhaba bende 6. Gündeyim ve dediğiniz gibi ara ara batmalar adet sancısı gibi sancılar geliyor ama devamlı değil bunlar belirtimive nezaman test yapalım evde
Benim doktorum transfer gününü de sayarsak 10. Güne istedi testi 9 da da çıkar vence kandaBayanlar transfer gününü de sayarsam bugün 9. Gün test yapsam çıkarmı acaba
Ben 8.gün yapmıştım çıkmıştı ama sabah ilk idrarla yapmak gerekıyorBayanlar transfer gününü de sayarsam bugün 9. Gün test yapsam çıkarmı acaba
Kendınızde belirti aramayın kızlar çünkü herkesin belirtisi farklı oluyor . Bende neden bu belirti yok diye karamsarlığa düşebilirsiniz. Ya da tüm belirtileri yaşayıp kandaki sonuç olumsuz olabılır. Sabredıp test gününü bekleyınMerhaba bende 6. Gündeyim ve dediğiniz gibi ara ara batmalar adet sancısı gibi sancılar geliyor ama devamlı değil bunlar belirtimive nezaman test yapalım evde
İnşalalh ya kafaya takmamak gerek ama patlayacam artık bugün kasığım ve belim ağrıyor fazla korkuyorum daBenim doktorum transfer gününü de sayarsak 10. Güne istedi testi 9 da da çıkar vence kanda
Çıkar kesinBayanlar transfer gününü de sayarsam bugün 9. Gün test yapsam çıkarmı acaba
Erken testlerden mi yaptınBayanlar çıkmadı malesef
EvetErken testlerden mi yaptın
Transfer tarihin ne zamandı?
Transfer tarihin ne zamandı?
Daha test zamanına var bekle bakalım. Hayırlısı olsun7 sinde morelim bozuldu hayırlısı olsun
Bozma canım hayırlısı olsun 2 gün sonra tekrar yap.geç yerleşme de olabilir ya da testi bekle.7 sinde morelim bozuldu hayırlısı olsun
Ben yapmak istiyorum yarın ya da diğer gün 8 inde transfer oldumBugün ya da yarın test yapacak olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?