Kaç gün geçti transferden sonra 5 gün taze transfermiydi? Covid değilde hamilelik belirtisi gibi geldi bana. Çünkü hamilelik uyku yapıyor benim bildiğim. Test yaptinmi hayırlı güzel haberlerin olur inşallahRegl ağrısı gibi sanki bi ağrı var. Belimde. Bazen kasıklarımda. Dün gündüz aksama doğru 4 ye yattım , daha yeni kalktım. Hep uykum geliyor hep yatasım var. Üşüttümmü acaba ya bilemiyorum halsizim. Bide covid olmayalım. Allah korusun
2 tane koydular. Cuma günüm test. Günüm. Dondurulmuş embriyo 5. Gün. Bak suan hiç ağrım yok mesela amaan daraldım artıkYapınca bize haber er bari bilelim kovidmi bebismibana kalsa hamilesin ya yine allah bilir en dogrusunu. Üçüncü denemede iki embiriyo konuluyor diye biliyorum yanlismi biliyorum acaba
İnşallah canım normalde 23 test günüm ama 8. Gün idrar testi yapayım diyorumAyyyyyyne güzel umut oldun inşallah pozitifleri alırız sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım
Allah hakkımızda herkesin hayırlısını versin insallah bol pozitifli sonuclarımız olur insallahPsikoljikde olabilir havalardanda olabilir gebeliktende olabilir bakarsin ikiz olurhayirlisi bakalim cuma gunu gyzel haberini bekliyorum ❣Benimde cuma günü test günüm dayanamayıp evde idrar testi yaptm negatif cıktı bakalım cuma günü kan ne çıkacak
merhaba tekrar kan testi verdiniz mi merak ettimEvet istedi canım12. Güne beta 197 çıktı yarın 14. Gün tekrar ver artışa bakalım dedi dua edın benım için
Aynı gün bende 5. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum seninle aynı belirtileri yaşıyorum hergün farklı oluyor göğüslerim ve sağ kasıkta batma var bugünde pco ve sağ tüp tıkanıktıMerhaba ben de 10 şubatta transferimi oldum.5.gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi.
Test günüm 19 şubat 9.gün olarak yazıyor kağıdımda.transfer gününü 1.gün yazmışlar.adet günüm 8 şubat ama.
2.gün acayip bel ve karın ağrısı yaşadım.bugün 3.günüm karnımın şişliği geçti çok rahatım.hiç bir belirtim yok en sıkıcı kısmı sanırım bu bekleme...
Bugün merdivenden inerken memişlerimin acıdığını hissettim.artık sıfır belirti demeyim.batma da olsaydı iyiydiAynı gün bende 5. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum seninle aynı belirtileri yaşıyorum hergün farklı oluyor göğüslerim ve sağ kasıkta batma var bugünde pco ve sağ tüp tıkanıktı
Ben en erken 10. Gün yapmayı düşünüyorum haftaya pazartesi bence sende bekle bana 12. Gün kan ver denildiBugün merdivenden inerken memişlerimin acıdığını hissettim.artık sıfır belirti demeyim.batma da olsaydı iyiydi
Kargom geldi 2 tane 6gün önce olan gebelik testlerinden sabah yapsam mı? benden 9.gün test istendi senden?
Yok beklemem olsa çıkar zaten 9.gün cts benim kan testi istediler.perşembe yaparım evdeBen en erken 10. Gün yapmayı düşünüyorum haftaya pazartesi bence sende bekle bana 12. Gün kan ver denildi
Hadi bakalım inşallah pozitif olurYok beklemem olsa çıkar zaten 9.gün cts benim kan testi istediler.perşembe yaparım evde
Evet canım sabah verdım kan 451 çıkmış çok şükür ikiye katladımerhaba tekrar kan testi verdiniz mi merak ettim
ay maşallah çok sevindim az artıyor falan demiştiniz ondan aklımda kalmış hayırlı olsunEvet canım sabah verdım kan 451 çıkmış çok şükür ikiye katladı
Benim sabırsızlığımdan kaynaklı 1 haftadır panık haldeydım. 5. Gün çatlatma iğnesi vurulmuştum 8. Gün kan testı vermıstım. 3. Gün embrıyosu 8. Gün herkesın 30-36 gibi sayılar çıkarken benım 97 çıktı. Muhtemelen vucutta hala ığnenın etkısı vardı degerım yüksek çıktı ve doğal olarak 10. Gün 2 ye katlamadı. Çok şükür 12. Gün 197 14. Gün 451 çıktı. Normale döndüm ama ömrümden ömür gittim sabahtan beri ağlıyorum inanamıyorumay maşallah çok sevindim az artıyor falan demiştiniz ondan aklımda kalmış hayırlı olsun
evet tabi ki iğne etkisi karıştırmış her şeyi benim 3.gün embriyosu 8.gün akşamı 32 idiBenim sabırsızlığımdan kaynaklı 1 haftadır panık haldeydım. 5. Gün çatlatma iğnesi vurulmuştum 8. Gün kan testı vermıstım. 3. Gün embrıyosu 8. Gün herkesın 30-36 gibi sayılar çıkarken benım 97 çıktı. Muhtemelen vucutta hala ığnenın etkısı vardı degerım yüksek çıktı ve doğal olarak 10. Gün 2 ye katlamadı. Çok şükür 12. Gün 197 14. Gün 451 çıktı. Normale döndüm ama ömrümden ömür gittim sabahtan beri ağlıyorum inanamıyorum
Canim uyku hali gebelikte bukadar erken cikar mi bilmiyorum ama seninkiler resmen gebelik.belirtisiRegl ağrısı gibi sanki bi ağrı var. Belimde. Bazen kasıklarımda. Dün gündüz aksama doğru 4 ye yattım , daha yeni kalktım. Hep uykum geliyor hep yatasım var. Üşüttümmü acaba ya bilemiyorum halsizim. Bide covid olmayalım. Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?