08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Olayların yan etkisi olabiliyor canım mesela kiminde yerleşme kanaması diye bişey oluyor bende hiç olmadı kişiden kişiye tedaviden tedaviye değişiyor. Hayırlısı olsun herkes için. Cuma kan tahlilini bekliyorum artık bakalım nasipse olur yiyecek ekmeği yoksa ne yapsan olmaz

Kaç gün geçti transferden sonra 5 gün taze transfermiydi? Covid değilde hamilelik belirtisi gibi geldi bana. Çünkü hamilelik uyku yapıyor benim bildiğim. Test yaptinmi hayırlı güzel haberlerin olur inşallah

Yapınca bize haber er bari bilelim kovidmi bebismi bana kalsa hamilesin ya yine allah bilir en dogrusunu. Üçüncü denemede iki embiriyo konuluyor diye biliyorum yanlismi biliyorum acaba

Yapınca bize haber er bari bilelim kovidmi bebismi bana kalsa hamilesin ya yine allah bilir en dogrusunu. Üçüncü denemede iki embiriyo konuluyor diye biliyorum yanlismi biliyorum acaba
2 tane koydular. Cuma günüm test. Günüm. Dondurulmuş embriyo 5. Gün. Bak suan hiç ağrım yok mesela amaan daraldım artık üşüttümmü, covidmiyim, yoksa gebemiyim bende bilmiyorum

Ayyyyyy ne güzel umut oldun inşallah pozitifleri alırız sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım
İnşallah canım normalde 23 test günüm ama 8. Gün idrar testi yapayım diyorum
Kızımda 3. Gün embriyosuydu onda 11.gün testte ögrenmiştim bu 5. Olunca erken olur diye düşünüyorum

Psikoljikde olabilir havalardanda olabilir gebeliktende olabilir bakarsin ikiz olur hayirlisi bakalim cuma gunu gyzel haberini bekliyorum ❣Benimde cuma günü test günüm dayanamayıp evde idrar testi yaptm negatif cıktı bakalım cuma günü kan ne çıkacak

Allah hakkımızda herkesin hayırlısını versin insallah bol pozitifli sonuclarımız olur insallah

Aynı gün bende 5. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum seninle aynı belirtileri yaşıyorum hergün farklı oluyor göğüslerim ve sağ kasıkta batma var bugünde pco ve sağ tüp tıkanıktı

Aynı gün bende 5. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum seninle aynı belirtileri yaşıyorum hergün farklı oluyor göğüslerim ve sağ kasıkta batma var bugünde pco ve sağ tüp tıkanıktı
Bugün merdivenden inerken memişlerimin acıdığını hissettim.artık sıfır belirti demeyim.batma da olsaydı iyiydi

6gün önce olan gebelik testlerinden sabah yapsam mı? benden 9.gün test istendi senden?

Ben en erken 10. Gün yapmayı düşünüyorum haftaya pazartesi bence sende bekle bana 12. Gün kan ver denildi

ay maşallah çok sevindim az artıyor falan demiştiniz ondan aklımda kalmış hayırlı olsun
Benim sabırsızlığımdan kaynaklı 1 haftadır panık haldeydım. 5. Gün çatlatma iğnesi vurulmuştum 8. Gün kan testı vermıstım. 3. Gün embrıyosu 8. Gün herkesın 30-36 gibi sayılar çıkarken benım 97 çıktı. Muhtemelen vucutta hala ığnenın etkısı vardı degerım yüksek çıktı ve doğal olarak 10. Gün 2 ye katlamadı. Çok şükür 12. Gün 197 14. Gün 451 çıktı. Normale döndüm ama ömrümden ömür gittim sabahtan beri ağlıyorum inanamıyorum

evet tabi ki iğne etkisi karıştırmış her şeyi benim 3.gün embriyosu 8.gün akşamı 32 idi maşallah güzel yükselmiş sağlıkla ilerlesin inşallah

Canim uyku hali gebelikte bukadar erken cikar mi bilmiyorum ama seninkiler resmen gebelik.belirtisiinsallah bebis vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…