08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Merhaba banada ayın 11. De 5.gün embriyosu kondu
İlk bebegim de tüp bebek onda aynı senın gibi oldum çok tereddüt ettim çok şükür şimdi 3 yaşında
Şimdiki ise transfer olduktan sonra masadan yardım ile indim sandalye ile götürdüler yatmadım ama 45 dk felan oturdum dinlendim sonra eve gittim

Merhaba canım senden birgün önce de benim transfer oldu 3. Gun embiryosu taze transfer seninki kaçıncı gün embiryosu?

İnsan inanamıyor değilmi Bana ovitrelle yi transfer olduğum gün vurdular. Sadece ayrıca hiç fitil iğnede kullandırmıyorlar 3 tane ilacım var sadece onları kullanıyorum. Her doktorun farklı sanırım işleyişi.evde bir testim var 5. Gün bugün ama 8. Güne kadar bekliyim diyorum

Bende 8 gün testi yapayım diyorum bir aklım bekle diyor bir aklım yap gitsin diyor

Ben de 07.02.2022 de transfer oldum beklemedeyim sizler gibi

Evet canım 3.gun embrisydu 8 gün negatif cuma gunu kan tahlili verecem ondada umudum yok açıkçası.

Evet canım 3.gun embrisydu 8 gün negatif cuma gunu kan tahlili verecem ondada umudum yok açıkçası.
Benim de cumartesi.
3.gün olduğu için erken olabilir.çarşamba tekrar yap bence bir de 6 gün erken sonuç belirleyenden yap.benim de hiççç belirtim yok.ağzım kuru garip şekilde ona anlam veremedim

Ayyyyyy ne güzel umut oldun inşallah pozitifleri alırız sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım

Cuma günü kanda negatif gelirse test falan yapmam canım. adetimi beklerim artık.

Benim de cumartesi.
3.gün olduğu için erken olabilir.çarşamba tekrar yap bence bir de 6 gün erken sonuç belirleyenden yap.benim de hiççç belirtim yok.ağzım kuru garip şekilde ona anlam veremedim
Bol su iç canım bana kalsa belirti olayına çok takılma. Ilk denememde hiç belirtim yoktu negatif sonuç geldi . Bunda kasık sancısı bel ağrısı göğüs de hassasiyet var testte negatifi gördüm cuma günüde tüp bebek yaptirdgim yerde kan vereceğim büyük ihtimal ordada negatifi görürüm

Bana da saçma gelmişti.senin saydıklarından hiç biri yok ya.garip valla ilaç bile etkilemiyosa.
Bekle bakalım daha erken bence

Bekle

Regl ağrısı gibi sanki bi ağrı var. Belimde. Bazen kasıklarımda. Dün gündüz aksama doğru 4 ye yattım , daha yeni kalktım. Hep uykum geliyor hep yatasım var. Üşüttümmü acaba ya bilemiyorum halsizim. Bide covid olmayalım. Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…