Merhaba banada ayın 11. De 5.gün embriyosu konduMerhaba kızlar bende bugün sabahtan transfer oldum yalnız aklıma birşey takıldı sizlerde sormak istedim benim transfer sonrası hemen ayağa kaldırdılar odaya yürüyerek gittim ama okuyorum sedye ile falanda giden varmış sizler nasıl gittiniz acaba ?
7 si oldumSiz ne zaman transfer oldunuz
Maşallah süper darısı bizeEvet istedi canım12. Güne beta 197 çıktı yarın 14. Gün tekrar ver artışa bakalım dedi dua edın benım için
Aldın mı testini bize de haber verBen alacağım bugün. Yapacağım sizler yapacakmısınız hanımlar
İnsan inanamıyor değilmiBenım 5. Gün ovıtrelle dıye bır İğnem vardı . Vucuttakı beta degerını arttırıyormuş 2 gün. Ben 5. Gün iğneyi oldum ıkı gün sabrettim 8. Gün evde test yaptım çift çizgi çıkınca kan verdım kanda da çıktı. Sonra dedım kı ya iğnenin etkısı hala devam edıyo 10. Gün verdım yıne yüksek 12. Gün verdım yıne yüksekhala iğnenin etkısı diyorum . Doğursam hala iğne sen dicem heralde bu gidişle
Ben 8.gün yapıcam kan testinin sonucuna hazırlık oluyorBende 8 gün testi yapayım diyorum bir aklım bekle diyor bir aklım yap gitsin diyor
Ben de 07.02.2022 de transfer oldum beklemedeyim sizler gibiMerhaba anne adayları. 08.02.2022 de transferim gerçekleşti. Benim gibi arkadaşlar varsa burda Beraber bekleyebiliriz vakit geçiririz diye konu açtım. Rabbim tüm evlat isteyenlere sağlıklı, sıhhatli, güzel ahlaklı, biz öldüğümüzde arkamızdan bir dua okuyan evlatlar nasip etsin inşallah
Senin 3.gün embriyosu değil miydi?Ben bu sabah yaptım testi negatif cıktı malesef
Benim de cumartesi.Evet canım 3.gun embrisydu 8 gün negatif cuma gunu kan tahlili verecem ondada umudum yok açıkçası.
AyyyyyyMerhaba banada ayın 11. De 5.gün embriyosu kondu
İlk bebegim de tüp bebek onda aynı senın gibi oldum çok tereddüt ettim çok şükür şimdi 3 yaşında
Şimdiki ise transfer olduktan sonra masadan yardım ile indim sandalye ile götürdüler yatmadım ama 45 dk felan oturdum dinlendim sonra eve gittim
Bol su iç canım bana kalsa belirti olayına çok takılma. Ilk denememde hiç belirtim yoktu negatif sonuç geldi . Bunda kasık sancısı bel ağrısı göğüs de hassasiyet var testte negatifi gördüm cuma günüde tüp bebek yaptirdgim yerde kan vereceğim büyük ihtimal ordada negatifi görürümBenim de cumartesi.
3.gün olduğu için erken olabilir.çarşamba tekrar yap bence bir de 6 gün erken sonuç belirleyenden yap.benim de hiççç belirtim yok.ağzım kuru garip şekilde ona anlam veremedim
Bana da saçma gelmiştiBol su iç canım bana kalsa belirti olayına çok takılma. Ilk denememde hiç belirtim yoktu negatif sonuç geldi . Bunda kasık sancısı bel ağrısı göğüs de hassasiyet var testte negatifi gördüm cuma günüde tüp bebek yaptirdgim yerde kan vereceğim büyük ihtimal ordada negatifi görürüm
Aldım, ama yapamıyorum. Bu 3. Deneme diğerlerindede hiç test yapmamıştım. Bilmiyorum Dünden beri belim ağrıyor sarı bir akıntı gibi bisey geliyor. Anlam veremedim.Aldın mı testini bize de haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?