08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Bende sadece kasik agrisi oluyor hic bel agrim ve lekem yok gitgidr umudum azaliyor
Canım leke herkeste olmuyormuş zaten normal gebeliklerin Bile çoğunda olmuyor ona takılma hiç , allah büyük bol bol meryem suresi oku hz zekeriyanın duasını oku rabbimize sığınmaktan başka çaremiz yok

Evet. Transferim 8 Şubat. İnsallah canım benim hepimiz bol pozitifli haberlerimizi alırız. Test yaptın mı

Ayrıca bu kadar evham yapma. Sen dikkat et kendine okulda yinede öyle kafana takma. Herkeste lekelenme, yada ağrı sızı olacak diye bisey yok. Bende ağrı mağrı gitti mesela. Sabredelim cuma günü test günü seninde cumaydı dimi

Yok canim pazar benim test gunune 20 subat dedi doktorum ama yarin aksam evde yapsam mi diye dusunuyorum.bu arada bel agrisini cok cagirdim sanirim 3 4 saattir belim agrimaya basladi aksam yemegini hazirlarken ayakta duramadim gectim oturdum ama 7.gun basladi regl belirtisi falan degildir insallah

Günaydın. Ben sabah kaset test yaptım. Negatif çıktı. Umudumu yitirmiyorum daha vaktim var :)

Günaydınlar herkese.bende 8 şubat da transfer olanlardanım benim test günüm yarın olarak verildi. 2.günden bel ve kasık ağrım vardı sonraları göğüslerimde de vardı 2 gündür hiç bişey kalmadı.beklemek ne kadar zormus inşallah herkes hayırlı pozitifleri görür

Kaç gün oldu transfer olalı? Üçüncü gün embiriyosu muydu 3.Gün embiriyosu bazen geç çıkabiliyor canım kan testi görmeden umudunu yitirme

Geçen sene de dondurulmuş embriyo transferi yapılmıştı.ama bu sefer çok daha fazla istiyordum.şimdi hem biz istiyoruz hem kızımın dilinden düşmüyor.Allahtan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…