- 27 Eylül 2020
- 206
- 203
- 53
Canım leke herkeste olmuyormuş zaten normal gebeliklerin Bile çoğunda olmuyor ona takılma hiç , allah büyük bol bol meryem suresi oku hz zekeriyanın duasını oku rabbimize sığınmaktan başka çaremiz yokBende sadece kasik agrisi oluyor hic bel agrim ve lekem yok gitgidr umudum azaliyor
AynenBende sadece kasik agrisi oluyor hic bel agrim ve lekem yok gitgidr umudum azaliyor
Canim senin de 8 subatti degil mi transferin.ne zaman.test yapacaksinBen
ara ara kasık ağrısı bazende karın ağrısı var başka belirtim yok
Amin canim hep dua ediyorum hayirlisi olsun insallah hakkimizda hepimizinCanım leke herkeste olmuyormuş zaten normal gebeliklerin Bile çoğunda olmuyor ona takılma hiç , allah büyük bol bol meryem suresi oku hz zekeriyanın duasını oku rabbimize sığınmaktan başka çaremiz yok
Evet 8şubat 3. Gün embriyosu. Perşembe evde test yapiyim diyorum 21 i paaartesi kan testimdediler banada çok heyecanlı ya ilk denemem benim adamakıllı belirtide yok amaCanim senin de 8 subatti degil mi transferin.ne zaman.test yapacaksin
Evet. Transferim 8 Şubat. İnsallah canım benim hepimiz bol pozitifli haberlerimizi alırız. Test yaptın mıSenin de transferin 8 şubat mıydı ? Benim dün gece çok az bi leke geldi silince belli belirsiz. Bugün de aynı şekilde çok açık kahverengimsi bir şey geliyor. Allahım inşallah benim de tutmuştur. Tebrik ederim :)
Test yaptın mı senBen yarin aksam dusunuyorum 8.gunum.yarin
Ayrıca bu kadar evham yapma. Sen dikkat et kendine okulda yinede öyle kafana takma. Herkeste lekelenme, yada ağrı sızı olacak diye bisey yok. Bende ağrı mağrı gitti mesela. Sabredelim cuma günü test günü seninde cumaydı dimiBen iyiyim sag kasigimda agri var benim arada batar gibi oluyor hareket ederken baska bir belirtim yok.ogretmenim dun ise basladim bugun koridorda kosan bi ogrenci karnima carpti baya hafif carpti oyle acitacan falan bir carpma degildi eli geldi karnima ama aklim cikti eger bebis tuttuysa insallah bisey olmamistir cok korktum aklima takildi .zaten okulda o kadar kendimi sakiniyordumki cok dikkat ederken oldu
Yok canim pazar benim test gunune 20 subat dedi doktorum ama yarin aksam evde yapsam mi diye dusunuyorum.bu arada bel agrisini cok cagirdim sanirim 3 4 saattir belim agrimaya basladi aksam yemegini hazirlarken ayakta duramadim gectim oturdum ama 7.gun basladi regl belirtisi falan degildir insallahAyrıca bu kadar evham yapma. Sen dikkat et kendine okulda yinede öyle kafana takma. Herkeste lekelenme, yada ağrı sızı olacak diye bisey yok. Bende ağrı mağrı gitti mesela. Sabredelim cuma günü test günü seninde cumaydı dimi
Yok yapmadım. Elimde normal kaset test var ondan biraz daha beklemek istedim. Sanırım yarın sabah bi deneyeceğim.Evet. Transferim 8 Şubat. İnsallah canım benim hepimiz bol pozitifli haberlerimizi alırız. Test yaptın mı
5.gün 2 embriyo.kısmet napalımKaç gün oldu transfer olalı? Üçüncü gün embiriyosu muydu 3.Gün embiriyosu bazen geç çıkabiliyor canım kan testi görmeden umudunu yitirme
Çok hafif ikinci çizgi çıkmış bence hamile olabilirsin bi kaç gün sonra yeniden yapEki Görüntüle 3007238
Pozitif değil mi bu testten kaynaklı falan değildir
BeN hayali biseey görüyorum ama Kasrt testmi bu kaçıncı gününEki Görüntüle 3007238
Pozitif değil mi bu testten kaynaklı falan değildir
Hayırlısı canım kan testi en net sonucu verecek umudunu yitirme gün doğmadan neler doğar5.gün 2 embriyo.kısmet napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?