08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Canim uyku hali gebelikte bukadar erken cikar mi bilmiyorum ama seninkiler resmen gebelik.belirtisiinsallah bebis vardir
3 gündür uyuyorum foruma bile zor giriyorum. Dün hafif pempiş lekelenmem oldu. 2 gündür belim kopuyordu bugün iyiyim. Sen nasılsın hanımlar sizler nasılsınız bakayım

Ben iyiyim sag kasigimda agri var benim arada batar gibi oluyor hareket ederken baska bir belirtim yok.ogretmenim dun ise basladim bugun koridorda kosan bi ogrenci karnima carpti baya hafif carpti oyle acitacan falan bir carpma degildi eli geldi karnima ama aklim cikti eger bebis tuttuysa insallah bisey olmamistir cok korktum aklima takildi .zaten okulda o kadar kendimi sakiniyordumki cok dikkat ederken oldu

Nasil yani cift cizgi ciktimi
Çıktı valla yapmayacaktım bitane dostum var başımı yedi yap yap yap, dün aldım test, 6. Gündü yaptım banyoya koydum saat tuttum 5 dakika geçti, bi baktım bariz belirgin 2. Cizgi çıkmış. Ben hala inanamıyorum cuma kanda görmeden inanmam. Bu 3. Denemem hiç test filanda yapmamıstım. İlk defa yaptım. Ama dediğim gibi cuma olmadan olmaz

Ayy cok sevindim darisi basimiza insallah hadi gozunuz aydin olsun canim inan bence sende

Çok iyi yaa yarın 6.günüm

Ben de öğretmenim ben ertesi gün başladım işe.tutacaksa her türlü olur korkma

3 gündür uyuyorum foruma bile zor giriyorum. Dün hafif pempiş lekelenmem oldu. 2 gündür belim kopuyordu bugün iyiyim. Sen nasılsın hanımlar sizler nasılsınız bakayım
Senin de transferin 8 şubat mıydı ? Benim dün gece çok az bi leke geldi silince belli belirsiz. Bugün de aynı şekilde çok açık kahverengimsi bir şey geliyor. Allahım inşallah benim de tutmuştur. Tebrik ederim :)

Ayy canım çok sevindim inşallah kanda da yeterli değer görürsün rabbim daim etsin

Kızlar yaa konuları karışrıtıp başka yere yazmışım az önce öyle şaşkına bağladım
Şimdi transfer gününü de sayarsam 4.günüm Bugün ara ara sağlı sollu kasık ( ilk günlere göre azaldı ) ve bol miktarda bel ağrım var sizlerin ilk günleri ve akabindeki belirtiler ne olmuştu ?
İlk tüp bebek deneyimim çok istiyorum tutunmasını

Bende sadece kasik agrisi oluyor hic bel agrim ve lekem yok gitgidr umudum azaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…