08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Günaydın hanımlar güzel bir gün dilerim hepimize stressiz mümkünse...
Kafiyeli oldu güzel oldu

Günaydın herkese bugün transfer günü hariç 8. Günüm test de yapmadım bekliyorum hala merakla, raporum bitti işede başladım neyse ki ağır değil işim oturuyorum nasıl dayanıcaz ya 12 gün gece uykumda uyandıran kasık ağrıları oldu hala da var allahım inşallah belirtidir bunlar

kaset niye yapıyorsun. Canımm O adet genelde gecinkince yapılıyor. Diye biliyorum Hassas olanlardan yapsana
Ya elimde ondan vardı bende bi şansımı denemek istedim. Baksana arkadaşın 6. Gün kasetle çıkmış. Benim 8. Gün belki de yok. Lekelenmen devam ediyor mu?

Ya elimde ondan vardı bende bi şansımı denemek istedim. Baksana arkadaşın 6. Gün kasetle çıkmış. Benim 8. Gün belki de yok. Lekelenmen devam ediyor mu?
Yok canım bi kere oldu hafif bi sekilde. Silince oda. Senin kaçıncı gün bugün. Bugün alda bitane hassas yap bakalım umutsuzluğa kapılma. Umutsuzluk yok. Benim cuma günü kan testi günüm. Heycanlanmıyorum değil artık yani

İnsallah yorma kendini dikkat et, dikkatli ol. Benimde bugün 8. Gün. Cuma günü kan testi. Sen Pazartesi galiba hayırlı haberler alalım hepimix insallah

Benimde dün lekelenme olmuştu kahverengi sadece silince bence sende pozitif olabilirsin

Benimde 8. Günüm. Ayın 8inde transfer olmuştum. Hassasla yapsam çıkar mı ki ya

İnsallah yorma kendini dikkat et, dikkatli ol. Benimde bugün 8. Gün. Cuma günü kan testi. Sen Pazartesi galiba hayırlı haberler alalım hepimix insallah
Evet bana pazar günü dediler hatta ama ben cumartesi yaptırıcam dayanamıcam, 3. Gün embriyosu buyüzden daha uzun olabilir. İnşallah güzel haberler alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…