kaset niye yapıyorsun. Canımm O adet genelde gecinkince yapılıyor. Diye biliyorum Hassas olanlardan yapsanaGünaydın. Ben sabah kaset test yaptım. Negatif çıktı. Umudumu yitirmiyorum daha vaktim var :)
Pozitif canımm gözün aydınEki Görüntüle 3007238
Pozitif değil mi bu testten kaynaklı falan değildir
Evet kaset test 6. GünümBeN hayali biseey görüyorum ama Kasrt testmi bu kaçıncı günün
Teşekkür ediyorum seninle konuşmuştuk dayanamadım yaptım inşallah sende kanda pozitifi görürsünPozitif canımm gözün aydın
6. GünümBebegimi-beklerken kaçıncı günün
Ya elimde ondan vardı bende bi şansımı denemek istedim. Baksana arkadaşın 6. Gün kasetle çıkmış. Benim 8. Gün belki de yok. Lekelenmen devam ediyor mu?kaset niye yapıyorsun. Canımm O adet genelde gecinkince yapılıyor. Diye biliyorum Hassas olanlardan yapsana
İnşallah canım başka testin var mı tekrar yaparsınTeşekkür ediyorum seninle konuşmuştuk dayanamadım yaptım inşallah sende kanda pozitifi görürsün
Yok canım bi kere oldu hafif bi sekilde. Silince oda. Senin kaçıncı gün bugün. Bugün alda bitane hassas yap bakalımYa elimde ondan vardı bende bi şansımı denemek istedim. Baksana arkadaşın 6. Gün kasetle çıkmış. Benim 8. Gün belki de yok. Lekelenmen devam ediyor mu?
İnsallahGünaydın herkese bugün transfer günü hariç 8. Günüm test de yapmadım bekliyorum hala merakla, raporum bitti işede başladım neyse ki ağır değil işim oturuyorum nasıl dayanıcaz ya 12 güngece uykumda uyandıran kasık ağrıları oldu hala da var allahım inşallah belirtidir bunlar
Bi sonrakinde kan vericem direkİnşallah canım başka testin var mı tekrar yaparsın
Benimde dün lekelenme olmuştu kahverengi sadece silince bence sende pozitif olabilirsinYok canım bi kere oldu hafif bi sekilde. Silince oda. Senin kaçıncı gün bugün. Bugün alda bitane hassas yap bakalımumutsuzluğa kapılma. Umutsuzluk yok. Benim cuma günü kan testi günüm. Heycanlanmıyorum değil artık yani
Benimde 8. Günüm. Ayın 8inde transfer olmuştum. Hassasla yapsam çıkar mı ki yaYok canım bi kere oldu hafif bi sekilde. Silince oda. Senin kaçıncı gün bugün. Bugün alda bitane hassas yap bakalımumutsuzluğa kapılma. Umutsuzluk yok. Benim cuma günü kan testi günüm. Heycanlanmıyorum değil artık yani
Evet bana pazar günü dediler hatta ama ben cumartesi yaptırıcam dayanamıcam, 3. Gün embriyosu buyüzden daha uzun olabilir. İnşallah güzel haberler alıcazİnsallahyorma kendini dikkat et, dikkatli ol. Benimde bugün 8. Gün. Cuma günü kan testi. Sen Pazartesi galiba hayırlı haberler alalım hepimix insallah
Çıkabilir varsa canımBenimde 8. Günüm. Ayın 8inde transfer olmuştum. Hassasla yapsam çıkar mı ki ya
Varsa cıkar yoksa, da kan testi garanti sonuçBenimde 8. Günüm. Ayın 8inde transfer olmuştum. Hassasla yapsam çıkar mı ki ya
Kizlar bugun 9.gunum erken gebelik testi yaptim simdi belli belirsiz cikti erken testlerde net mi cikmasi gerekirdi var mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?