Yok canım daha ne olsun gayet belli hayırlı olsunKizlar bugun 9.gunum erken gebelik testi yaptim simdi belli belirsiz cikti erken testlerde net mi cikmasi gerekirdi var mi sizce
6 yildir ilk kez gordum bu cizgiyi biraz silik gibi olunca inanamadim cuma gunu kan verecegim insallah guzel cikar deger rabbim hepimize nasip etsin insallah emeklerimizin sabrimizin sonunu guzel eylesin hepimizinYok canım daha ne olsun gayet belli hayırlı olsunkan ne zaman
Keşke benim de böyle çıksa 8.gün denicem tekrar
Hayırlı olsun kan testinde de görürsünüz inşallah☺6 yildir ilk kez gordum bu cizgiyi biraz silik gibi olunca inanamadim cuma gunu kan verecegim insallah guzel cikar deger rabbim hepimize nasip etsin insallah emeklerimizin sabrimizin sonunu guzel eylesin hepimizin
Canım cok mutlu oldummm ay insallah gebesindir6 yildir ilk kez gordum bu cizgiyi biraz silik gibi olunca inanamadim cuma gunu kan verecegim insallah guzel cikar deger rabbim hepimize nasip etsin insallah emeklerimizin sabrimizin sonunu guzel eylesin hepimizin
Insallah canim benim test gunum.pazardi ama cuma kan verecegim bende insallahCanım cok mutlu oldummm ay insallah gebesindircuma günü bekliyoruz ya sabır az kaldı
Insallah canim benim hepimiz gorelim hayirlisyla insallahHayırlı olsun kan testinde de görürsünüz inşallah☺
Var canım gözün aydın benim 7. Günde ilk idrarla böyleydi beta 36 küsür çıkmıştı inşallah sağlıkla devam eder
Amin canim insallah cok sagolVar canım gözün aydın benim 7. Günde ilk idrarla böyleydi beta 36 küsür çıkmıştı inşallah sağlıkla devam eder
Canım hayırlı olsun çooook sevindim rabbim tqmamına erdirsinInsallah canim benim test gunum.pazardi ama cuma kan verecegim bende insallah
Amin canim insallah hepimiz goruruz guzel degerleriCanım hayırlı olsun çooook sevindim rabbim tqmamına erdirsinkan testinde de güzel bi değer gelir inşallah
Hadi gözün aydın canım pozitifKizlar bugun 9.gunum erken gebelik testi yaptim simdi belli belirsiz cikti erken testlerde net mi cikmasi gerekirdi var mi sizce
Ben de bu halde gibiyim sadece bel ağrım var onu da fitil yapıyormuşGünaydın kızlar
ilk 2 gün bel ve karın ağrım oldu ve bitti. 7.günüm hiç belirtim yok.sadece ben miyim böyle?yoksa dondurulmuş olduğu için mi bu şekilde ?
Sagol canim Allah razi olsun hepimize nasip olsun insallahHadi gözün aydın canım pozitifsağlıkla kucağına almak nasip olsun
Kaçıncı gününBen de bu halde gibiyim sadece bel ağrım var onu da fitil yapıyormuş
Günaydın canım benim hiç bel ağrım olmadı 9. Günüm sadece kasık ve karın ağrım oluyor ara ara özellikle geceleri artık dayanamıcam cmtsi kan vericem bendeGünaydın kızlar
ilk 2 gün bel ve karın ağrım oldu ve bitti. 7.günüm hiç belirtim yok.sadece ben miyim böyle?yoksa dondurulmuş olduğu için mi bu şekilde ?
Ben 12 sinde transfer oldum doktorum 22sinde Test verebilirsin dedi transfer günü sayıyor sanırım 6. Günüm oluyorKaçıncı günün
Zaten cts test günüm bitti sayılır.
Sizin kaçıncı gününüzGünaydın canım benim hiç bel ağrım olmadı 9. Günüm sadece kasık ve karın ağrım oluyor ara ara özellikle geceleri artık dayanamıcam cmtsi kan vericem bende
9.gün aslında idrarda çıkabilir.ben bir de dün 6.günde idrarda negatif gördüm moral sıfırGünaydın canım benim hiç bel ağrım olmadı 9. Günüm sadece kasık ve karın ağrım oluyor ara ara özellikle geceleri artık dayanamıcam cmtsi kan vericem bende
Daha günün varmışBen 12 sinde transfer oldum doktorum 22sinde Test verebilirsin dedi transfer günü sayıyor sanırım 6. Günüm oluyor
Aynı gün transfer olmuşuzBen 12 sinde transfer oldum doktorum 22sinde Test verebilirsin dedi transfer günü sayıyor sanırım 6. Günüm oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?