08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Yok canım daha ne olsun gayet belli hayırlı olsun kan ne zaman
Keşke benim de böyle çıksa 8.gün denicem tekrar
6 yildir ilk kez gordum bu cizgiyi biraz silik gibi olunca inanamadim cuma gunu kan verecegim insallah guzel cikar deger rabbim hepimize nasip etsin insallah emeklerimizin sabrimizin sonunu guzel eylesin hepimizin

6 yildir ilk kez gordum bu cizgiyi biraz silik gibi olunca inanamadim cuma gunu kan verecegim insallah guzel cikar deger rabbim hepimize nasip etsin insallah emeklerimizin sabrimizin sonunu guzel eylesin hepimizin
Canım cok mutlu oldummm ay insallah gebesindir cuma günü bekliyoruz ya sabır az kaldı

Günaydın kızlar
ilk 2 gün bel ve karın ağrım oldu ve bitti. 7.günüm hiç belirtim yok.sadece ben miyim böyle?yoksa dondurulmuş olduğu için mi bu şekilde ?

Günaydın kızlar
ilk 2 gün bel ve karın ağrım oldu ve bitti. 7.günüm hiç belirtim yok.sadece ben miyim böyle?yoksa dondurulmuş olduğu için mi bu şekilde ?
Ben de bu halde gibiyim sadece bel ağrım var onu da fitil yapıyormuş

Günaydın kızlar
Günaydın canım benim hiç bel ağrım olmadı 9. Günüm sadece kasık ve karın ağrım oluyor ara ara özellikle geceleri artık dayanamıcam cmtsi kan vericem bende

Günaydın canım benim hiç bel ağrım olmadı 9. Günüm sadece kasık ve karın ağrım oluyor ara ara özellikle geceleri artık dayanamıcam cmtsi kan vericem bende
9.gün aslında idrarda çıkabilir.ben bir de dün 6.günde idrarda negatif gördüm moral sıfır
Ben 12 sinde transfer oldum doktorum 22sinde Test verebilirsin dedi transfer günü sayıyor sanırım 6. Günüm oluyor
Daha günün varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…