- 27 Eylül 2020
- 206
- 203
- 53
Gerçekten miAynı gün transfer olmuşuz
Evet var maalesef9.gün aslında idrarda çıkabilir.ben bir de dün 6.günde idrarda negatif gördüm moral sıfır
Daha günün varmış
Amiiiiin güzel haberler alalım inşallahGerçekten mi
İnşallah o günün mucizesi vardır her ikimiz de hayırlı haber alırız
Bekleyen herkes de inşallah tabiki
Kaçıncı gün kaç kalite embriyo transferiniz oldu
Sizde belirtiler var mı ne durumdasınız ?
Bi de size test günü ne zaman dedi doktorunuz
Ayy aynı gün birini bulunca ne çok soru sorasım geldi heycan yaptım
8 şubatta transfer oldum ben 3. Gün embriyosu 9. Günün oluyor artık 11. Günde cmtesi kan vericemSizin kaçıncı gününüz
Gözünüz aydın canım allah bekleyen gerkese nasip etsin bu duyguyu sana da devamını nasip etsin hayırlısıyla kucağına alKızlar 8 subat 5.gün embriyosu transfer edildi bana bugun test günümdü sabahtan testimizi yaptırdık pozitifi gördük Allah isteyen herkese nasip etsin
Az kalmış ne güzel hayırlı haberler alın inşallah8 şubatta transfer oldum ben 3. Gün embriyosu 9. Günün oluyor artık 11. Günde cmtesi kan vericem
Süreç aynı belirtiler aynı inşallah sonuç da POZİTİFLE AYNI olur kuzumAmiiiiin güzel haberler alalım inşallah
Bizim ilk tüp bebek denememiz.5.gün dondurulmuş embriyo transfer edildi.Test günümüzde aynı ayın 22’si
İlk 3 gün bel ve kasık ağrım vardı.Şimdi ara ara kasık ağrım oluyor geçiyor,hafif bel ve bacaklarımda kemiklerim ağrıyor.Transferin 2.sabahından itibaren başlayan ve hala devam eden bir diş eti şişliği ve acısı var.Dün bütün gün esnedim…Yani bubaşarın her biri belirtimi bilmiyorum ama farklılık olarak bunları yaşıyorum.Sizin kaç transfer ve belirtileriniz neler ?
Hayırlı olsun idrar testi yapmış mıydın senKızlar 8 subat 5.gün embriyosu transfer edildi bana bugun test günümdü sabahtan testimizi yaptırdık pozitifi gördük Allah isteyen herkese nasip etsin
Benimde hiç belirtim yok 21 i tahlil günüm umudum yok acıkcası..Günaydın kızlar
ilk 2 gün bel ve karın ağrım oldu ve bitti. 7.günüm hiç belirtim yok.sadece ben miyim böyle?yoksa dondurulmuş olduğu için mi bu şekilde ?
Canım senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın6 yildir ilk kez gordum bu cizgiyi biraz silik gibi olunca inanamadim cuma gunu kan verecegim insallah guzel cikar deger rabbim hepimize nasip etsin insallah emeklerimizin sabrimizin sonunu guzel eylesin hepimizin
İnşallah hepimiz alalım hayırlısylaAz kalmış ne güzel hayırlı haberler alın inşallah
Aynı gün8 şubatta transfer oldum ben 3. Gün embriyosu 9. Günün oluyor artık 11. Günde cmtesi kan vericem
Aslında kızıma hamileyken hiç belirtim olmadı taze embriyo olduğu halde.hiç tedavi olmamış gibiydim.bakalım sonuç nasıl olacak.Benimde hiç belirtim yok 21 i tahlil günüm umudum yok acıkcası..
İnşallah canım pozitif sonuc alırızAynı gün.sabahtan giderim ben
Aslında kızıma hamileyken hiç belirtim olmadı taze embriyo olduğu halde.hiç tedavi olmamış gibiydim.bakalım sonuç nasıl olacak.
Gebelik belirtim adetim geçtiğinde testten sonra başladı ilk belirtilerde kasık ağrısıydı
Çok sevindim. Benim de 8 şubar transfer ama yarın test günüm. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 8 subat 5.gün embriyosu transfer edildi bana bugun test günümdü sabahtan testimizi yaptırdık pozitifi gördük Allah isteyen herkese nasip etsin
Ama sen idrarda görmüştün di miÇok sevindim. Benim de 8 şubar transfer ama yarın test günüm. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet. 6. Günümde gördüm. Dünde yaptım 8. Gün dünde. Çıktı. Ama ben cok inanmadıgım için yarın insallah kan testinde görürsem tam mutlu olacağım. Bu 3. Denemem ve hiç test yapmadım. Sizde çok üzülmeyin. Okuyorum burdan yazdıklarınızı. Allah size bağışlasın ne güzel bir kız çocuğunuz var. Allah insallah onada bir kardeş nasip eder.Ama sen idrarda görmüştün di mi
Yani çok beklemek istiyorum ama başarabilir miyim emin değilimSüreç aynı belirtiler aynı inşallah sonuç da POZİTİFLE AYNI olur kuzum
Diş eti şişliği dışında hepsi bende de var ilk 3 gün kasık ve bel ağrımdan yatamadım yastık koydum bacak arama o derece ama şuan hafifledi aynı şiddette değil ekstra göğüslerim ağrıyacak da ağrıyamıyor gibi bi hal içindeyim
Çok heyecanlıyım test gününü bekleyecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?