08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

7 şubatta oldum bende 2. transferim ilki pozitifti ama malesef düştü 1 sene ara verdik şimdi donmuş embiriyolardan tekrar transfer yaptık tek embiriyo :)

bende 2 kere trasnfer oldum ikisinde de önce 5 dk transfer masasında kaldım sonra hiç hareket ettirmeden yan sedyeye alıp bacaklarımı direkerek odada 45 dk yatırdılar

Kızlar günaydın
Nasılsınız ?
Ben Kabus gibi bi gece geçirdim
sanırım stresten bütün gece ishal kusma ile geçti şuan sıfır enerji ile hasta gibi hissediyorum kendimi
Bugün de transfer günüm ...
Hiç böyle hayal etmemiştim yavrumu alacağım günü , kötü başladık sonunu güzel bitiririz umarım canım sıkıldı

Aa neden öyle oldu ki bağşıklığın düşmemiştir inşallah bol bol sıvı al vitamin tüket Hayırlısı allahtan canım

Canim stresten olmustir sıkma canini transferin iyi gecer insallah bittimi transferin

Kizlar ben 8 subat transfer oldum bugun 4.gun diyorum ama transfersonraki gunden basladim saymaya siz transfer gununu sayiyormusunuz

Ah strestendir tabiki, insanlara stress yapma demesi kolay bende günlerce uyuyamadım her aşamada Sonu iyi olsun inşallah

Ben saymıyorum. 9şubatı 1. Gün olarak saydım. Ya benim baya karın ağrılarım oluyor. Sizde de var mı?
Kasık batmam oldu sadece oda dayanılmayacak gibi değil kramp şeklinde seninki daha mı şiddetli

Aa neden öyle oldu ki bağşıklığın düşmemiştir inşallah bol bol sıvı al vitamin tüket Hayırlısı allahtan canım
İnşallah canım , strese bağladım ama neyse olduk transfer çok şükür bakalım gerisi yaradanıma kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…