bende 2 kere trasnfer oldum ikisinde de önce 5 dk transfer masasında kaldım sonra hiç hareket ettirmeden yan sedyeye alıp bacaklarımı direkerek odada 45 dk yatırdılarMerhaba kızlar bende bugün sabahtan transfer oldum yalnız aklıma birşey takıldı sizlerde sormak istedim benim transfer sonrası hemen ayağa kaldırdılar odaya yürüyerek gittim ama okuyorum sedye ile falanda giden varmış sizler nasıl gittiniz acaba ?
Hoşgeldin hayırlara vesile olsun inşallah7 şubatta oldum bende 2. transferim ilki pozitifti ama malesef düştü 1 sene ara verdik şimdi donmuş embiriyolardan tekrar transfer yaptık tek embiriyo :)
Bendede sol tarafım da sanki batma gibi bisey var ara ara oluyorIyi yapmmisin canim evinde daha rahat edersin.bende iyiyim yat kalk evde dolas ayni.bugun agrim yoktu yeni yeni kasiklarima agri girmeye basladi yine baska da birsey yok simdilik
HoşbuldukÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine herhangi bir temaslı filan değilsin dimi
Hoşgeldin amin insallah
Aa neden öyle oldu kiKızlar günaydın
Nasılsınız ?
Ben Kabus gibi bi gece geçirdim
sanırım stresten bütün gece ishal kusma ile geçti şuan sıfır enerji ile hasta gibi hissediyorum kendimi
Bugün de transfer günüm ...
Hiç böyle hayal etmemiştim yavrumu alacağım günü , kötü başladık sonunu güzel bitiririz umarım canım sıkıldı
Oldunuz mu transfer ayyy heyecanla sonuçlarınızı beklıyoruzCanım benim hoşbuldum
Cumartesi ayın 12si kısmetse
Sizin nasıl geçiyor transfer sonrası
Canim stresten olmustir sıkma canini transferin iyi gecer insallah bittimi transferinKızlar günaydın
Nasılsınız ?
sanırım stresten bütün gece ishal kusma ile geçti şuan sıfır enerji ile hasta gibi hissediyorum kendimi
Hiç böyle hayal etmemiştim yavrumu alacağım günü , kötü başladık sonunu güzel bitiririz umarım canım sıkıldı
Ben saymıyorum. 9şubatı 1. Gün olarak saydım. Ya benim baya karın ağrılarım oluyor. Sizde de var mı?Kizlar ben 8 subat transfer oldum bugun 4.gun diyorum ama transfersonraki gunden basladim saymaya siz transfer gununu sayiyormusunuz
Sayılmıyor canımKizlar ben 8 subat transfer oldum bugun 4.gun diyorum ama transfersonraki gunden basladim saymaya siz transfer gununu sayiyormusunuz
Oluyor canımBen saymıyorum. 9şubatı 1. Gün olarak saydım. Ya benim baya karın ağrılarım oluyor. Sizde de var mı?
Oluyor canim karin agrisi bana da hergun 2 3 saat adet sancisi gibi olup geciyorBen saymıyorum. 9şubatı 1. Gün olarak saydım. Ya benim baya karın ağrılarım oluyor. Sizde de var mı?
Evet bende ertesi günden itibaren sayıyorumKizlar ben 8 subat transfer oldum bugun 4.gun diyorum ama transfersonraki gunden basladim saymaya siz transfer gununu sayiyormusunuz
Ah strestendir tabiki, insanlara stress yapma demesi kolay bende günlerce uyuyamadım her aşamadaKızlar günaydın
Nasılsınız ?
Kasık batmam oldu sadece oda dayanılmayacak gibi değil kramp şeklinde seninki daha mı şiddetliBen saymıyorum. 9şubatı 1. Gün olarak saydım. Ya benim baya karın ağrılarım oluyor. Sizde de var mı?
İnşallah canım , strese bağladım ama neyse olduk transfer çok şükür bakalım gerisi yaradanıma kalmışAa neden öyle oldu kibağşıklığın düşmemiştir inşallah bol bol sıvı al vitamin tüket Hayırlısı allahtan canım
Oldum canım şimdi çıktık eve geldik çok şükür rabbimden hayırlısı bundan sonraOldunuz mu transfer ayyy heyecanla sonuçlarınızı beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?