- 27 Eylül 2020
- 206
- 203
- 53
Hala sersem gibiyim vallahiCanim stresten olmustir sıkma canini transferin iyi gecer insallah bittimi transferin
İnşallah canım benim hepimiz içinAh strestendir tabiki, insanlara stress yapma demesi kolay bende günlerce uyuyamadım her aşamadaSonu iyi olsun inşallah
Yani adet olacakmışım gibi oluyor. Sürekli değil ara araKasık batmam oldu sadece oda dayanılmayacak gibi değil kramp şeklinde seninki daha mı şiddetli
Hadi hayirli olsun canimHala sersem gibiyim vallahi
Bitti canım çok şükür eve geldik şimdi
Nasılsın, napuyorsun nasıl gidiyorBende oliyor canim dun 3saat falan surdu bugun ye i basladi kasiklarimda hafif bir agri var bacaklarima dogru inen bir agri
Hoşgeldin. Benimde test günüm 18 Şubat :)Merhaba ben de 10 şubatta transferimi oldum.5.gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi.
Test günüm 19 şubat 9.gün olarak yazıyor kağıdımda.transfer gününü 1.gün yazmışlar.adet günüm 8 şubat ama.
2.gün acayip bel ve karın ağrısı yaşadım.bugün 3.günüm karnımın şişliği geçti çok rahatım.hiç bir belirtim yok en sıkıcı kısmı sanırım bu bekleme...
Senin yerin baş tacıAaa ben çok iyiyim transfer olmadım ama opu oldum baya da oldu. Hangi forumda kendime yer bulacağımı şaşırıyorum bazenherkesin kafalar dumanlı
Ben bilmem artık önce siz deneyimleyin diye ben geciktirdim birazSenin yerin baş tacıhepimiz beklemedeyiz. Sıra sanada gelecek
Siz benden sonra oldunuz erkenmiş test gününüz benm 21 şubatHoşgeldin. Benimde test günüm 18 Şubat :)
Kendimi dinliyorum resmen hiçbir belirti yokHoşgeldin. Benimde test günüm 18 Şubat :)
Kaçıncı günKendimi dinliyorum resmen hiçbir belirti yok
3Kaçıncı gün
Benimde 5 bu gün
Iyiyim canim zaman gecirmeye calisiyorumNasılsın, napuyorsun nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?