- 20 Ocak 2022
- 338
- 296
- 53
Sen nasilsin senin nasil.geciyorNasılsınız hanımlar nasıl geçiyor günleriniz
Hoşgeldin. Benimde test günüm 18 Şubat :)
Bende 7.si transferim herkese hayırlı olsun şimdiden.Merhaba anne adayları. 08.02.2022 de transferim gerçekleşti. Benim gibi arkadaşlar varsa burda Beraber bekleyebiliriz vakit geçiririz diye konu açtım. Rabbim tüm evlat isteyenlere sağlıklı, sıhhatli, güzel ahlaklı, biz öldüğümüzde arkamızdan bir dua okuyan evlatlar nasip etsin inşallah
Arkadaşlar hiç belirti kalmadı bendeValla dün biraz sol tarafım ağrıyordu bacağıma doğru sanki vuruyordu ama bugün turp gibiyim hiç biseyim yok :))
Benim 3.günden kesilti ilaç belirtisi dahi yokArkadaşlar hiç belirti kalmadı bende
Seni de felc ediyor mu bu igne resmen agladim bu gece surundurdu beni. Zaten saga sola asla donemedim . Bende mi bi skinti var yaBen transferden 5 gun once progestan fitil gunde 3 tane progestan igne gunde 1 tane baslamistim.hala devam ediyorum canim
Progestanın karından vurulanı var ben ondan kullanıyorum.evde vuruyor eşim çok basitSeni de felc ediyor mu bu igne resmen agladim bu gece surundurdu beni. Zaten saga sola asla donemedim . Bende mi bi skinti var ya
Mahvetti beni ya kalcadan vurduruyorum ama oldum oldum dirildim .koturum kaldim resmen. Bugun doktora sorucam tekrar . Dayanamiyorum cunkuProgestanın karından vurulanı var ben ondan kullanıyorum.evde vuruyor eşim çok basit
Benım de transferden 5. Güne belirtilerim Vardı 7. 8. Gün belirtiler kayboldu kan verdım sonucum güzel çıktı ama sankı içim boş gıbı gelıyo sonuca guvenemıyorum yarın tekrar test verıcemArkadaşlar hiç belirti kalmadı bende
Canim ben yururken kalcalarim nasil agriyor millet bel agrim.var yaziyor ya ben igne yerlerinin acisindan belimmi agriyor kalcammi agriyor ayirt edemiyorum yatakta donmek ve oturmak ayri bir aci seni cok iyi anliyorumSeni de felc ediyor mu bu igne resmen agladim bu gece surundurdu beni. Zaten saga sola asla donemedim . Bende mi bi skinti var ya
Kanda çıktıysa bişey olmaz güvenin benceBenım de transferden 5. Güne belirtilerim Vardı 7. 8. Gün belirtiler kayboldu kan verdım sonucum güzel çıktı ama sankı içim boş gıbı gelıyo sonuca guvenemıyorum yarın tekrar test verıcem
Walla arazli gbiyim bunun gobekten yapilani da varmis kimi doktor da oyle veriyor . Ama acaba neye gore degisiyoCanim ben yururken kalcalarim nasil agriyor millet bel agrim.var yaziyor ya ben igne yerlerinin acisindan belimmi agriyor kalcammi agriyor ayirt edemiyorum yatakta donmek ve oturmak ayri bir aci seni cok iyi anliyorum
Hayırlı olsun 2.kan testini istedi mi doktorun?Benım de transferden 5. Güne belirtilerim Vardı 7. 8. Gün belirtiler kayboldu kan verdım sonucum güzel çıktı ama sankı içim boş gıbı gelıyo sonuca guvenemıyorum yarın tekrar test verıcem
Kaçıncı günün?fitilden olabilir akıntın.ne güzel en azından umut oluyor bunlarGöğüslerim şiş uçları hassas değil ama hafif ara ara zonklama oluyor
Su gibi akıntım var bi anda akıyo afedersiniz idrar gibi şefaf su resmen
Fitl bide kolay girmeye başladı içerde bi genişleme hissediyorum
Yatınca kasık batmam oluyor özellikle yan yatınca bunlar belirtimi bilmiyorum göğüs uçlarımda değişim yok buna takıldım çok göğüslerim iri dipten acıyo ama uçlar normak
Benim 5.gun 2 gundur fitil koyarken bende cok kolay itiyorum iceriyeGöğüslerim şiş uçları hassas değil ama hafif ara ara zonklama oluyor
Su gibi akıntım var bi anda akıyo afedersiniz idrar gibi şefaf su resmen
Fitl bide kolay girmeye başladı içerde bi genişleme hissediyorum
Yatınca kasık batmam oluyor özellikle yan yatınca bunlar belirtimi bilmiyorum göğüs uçlarımda değişim yok buna takıldım çok göğüslerim iri dipten acıyo ama uçlar normak
Bilmiyorum ki canim onu bende dusundum hergun acile gidiyoruz bide yaptirmakWalla arazli gbiyim bunun gobekten yapilani da varmis kimi doktor da oyle veriyor . Ama acaba neye gore degisiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?