08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Bende 7.si transferim herkese hayırlı olsun şimdiden.

Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız Bugün 5. Gün benim günlerdir bariz bir belirtim yok ama bugün regl ağrısı gibi hafif hafif ağrım var

Seni de felc ediyor mu bu igne resmen agladim bu gece surundurdu beni. Zaten saga sola asla donemedim . Bende mi bi skinti var ya
Canim ben yururken kalcalarim nasil agriyor millet bel agrim.var yaziyor ya ben igne yerlerinin acisindan belimmi agriyor kalcammi agriyor ayirt edemiyorum yatakta donmek ve oturmak ayri bir aci seni cok iyi anliyorum

Benım de transferden 5. Güne belirtilerim Vardı 7. 8. Gün belirtiler kayboldu kan verdım sonucum güzel çıktı ama sankı içim boş gıbı gelıyo sonuca guvenemıyorum yarın tekrar test verıcem
Kanda çıktıysa bişey olmaz güvenin bence

Canim ben yururken kalcalarim nasil agriyor millet bel agrim.var yaziyor ya ben igne yerlerinin acisindan belimmi agriyor kalcammi agriyor ayirt edemiyorum yatakta donmek ve oturmak ayri bir aci seni cok iyi anliyorum
Walla arazli gbiyim bunun gobekten yapilani da varmis kimi doktor da oyle veriyor . Ama acaba neye gore degisiyo

Göğüslerim şiş uçları hassas değil ama hafif ara ara zonklama oluyor
Su gibi akıntım var bi anda akıyo afedersiniz idrar gibi şefaf su resmen
Fitl bide kolay girmeye başladı içerde bi genişleme hissediyorum
Yatınca kasık batmam oluyor özellikle yan yatınca bunlar belirtimi bilmiyorum göğüs uçlarımda değişim yok buna takıldım çok göğüslerim iri dipten acıyo ama uçlar normak

Benım de transferden 5. Güne belirtilerim Vardı 7. 8. Gün belirtiler kayboldu kan verdım sonucum güzel çıktı ama sankı içim boş gıbı gelıyo sonuca guvenemıyorum yarın tekrar test verıcem
Hayırlı olsun 2.kan testini istedi mi doktorun?
Bence kendini strese sokma hamilesin

Kaçıncı günün?fitilden olabilir akıntın.ne güzel en azından umut oluyor bunlar

Benim 5.gun 2 gundur fitil koyarken bende cok kolay itiyorum iceriye

Göbekten olanı bu.50 mg siz tek seferde vurduruyorsunuz.göbekten de 2 tane vurursunuz hiç acımıyor beze de olmuyor.doktorlarınıza sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…