08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Günaydın hanımlar bugün benimde 5. Günüm belirti hiç yok. Benimde aynı ya fitil artık kolay gidiyor enteresan yani

Siz benden sonra oldunuz erkenmiş test gününüz benm 21 şubat

Kendimi dinliyorum resmen hiçbir belirti yok

Iyiyim canim zaman gecirmeye calisiyorum bugun kasiklarimda agrimadi hic artik yatmadim.bugun yemek yaptim yavas yavas ev toparladim normal hayat duzenime donmeye calisiyorum yavas yavas

Sen nasilsin senin nasil.geciyor
Bende iyiyim canım bildiğin gibi 0 belirti
Arkadaşlar hiç belirti kalmadı bende
Bendede yok bisey
Benim 3.günden kesilti ilaç belirtisi dahi yok

Benim cesaretim yok suan teste kizlar bence acele etmeyin 8.gunu bekleyelimya bu fitilin kolay gitmesi belirti olabilir mi acaba benim 2 gun once farkedince dikkatimi cekmisti bugunde siz yazinca sasirdim neden boyle acaba

Ben 12 . Günden önce test yapmıyorum moral bozuyor psikoloji çok önemli pozitif düşünüyorum 12 gün kan vericem yetecek

En erkan kaçıncı gün test yapılabiliyor kızlar ev testlerinden biliyorum sonuç güvenilir değil tabi de

Benim cesaretim yok suan teste kizlar bence acele etmeyin 8.gunu bekleyelimya bu fitilin kolay gitmesi belirti olabilir mi acaba benim 2 gun once farkedince dikkatimi cekmisti bugunde siz yazinca sasirdim neden boyle acaba
Tatlım fitilden dolayı vajen yumuşuyor benimde öyle oldu . Fitil kolay gitti. Bu gerçekten bir belirti ise bebiş geliyor .Affedersin vajenim koyulaştı birde benim

En erkan kaçıncı gün test yapılabiliyor kızlar ev testlerinden biliyorum sonuç güvenilir değil tabi de
Benım 5. Gün ovıtrelle dıye bır İğnem vardı . Vucuttakı beta degerını arttırıyormuş 2 gün. Ben 5. Gün iğneyi oldum ıkı gün sabrettim 8. Gün evde test yaptım çift çizgi çıkınca kan verdım kanda da çıktı. Sonra dedım kı ya iğnenin etkısı hala devam edıyo 10. Gün verdım yıne yüksek 12. Gün verdım yıne yüksek hala iğnenin etkısı diyorum . Doğursam hala iğne sen dicem heralde bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…