6. Günüm canımKaçıncı günün?fitilden olabilir akıntın.ne güzel en azından umut oluyor bunlar
Benimde 4-5 gün başladı kolay girmeye fitil benim ilk gebeliğimde de böyleydi kolay girerdiBenim 5.gun 2 gundur fitil koyarken bende cok kolay itiyorum iceriye
Siz benden sonra oldunuz erkenmiş test gününüz benm 21 şubat
Kendimi dinliyorum resmen hiçbir belirti yok
Iyiyim canim zaman gecirmeye calisiyorumbugun kasiklarimda agrimadi hic artik yatmadim.bugun yemek yaptim yavas yavas ev toparladim normal hayat duzenime donmeye calisiyorum yavas yavas
Bende iyiyim canım bildiğin gibi 0 belirtiSen nasilsin senin nasil.geciyor
Bendede yok biseyArkadaşlar hiç belirti kalmadı bende
Benim 3.günden kesilti ilaç belirtisi dahi yok
Bende evzaci kalfasi buldum geliyor her aksam yapiyor ignemi boylece evden cikmama gerek olmuyor ama zaten tuvalete bile surunerek gidiyorumBilmiyorum ki canim onu bende dusundum hergun acile gidiyoruz bide yaptirmak
Siz ne zaman transfer oldunuzSiz benden sonra oldunuz erkenmiş test gününüz benm 21 şubat
Ben alacağım bugün. Yapacağım sizler yapacakmısınız hanımlarErken gebelik testi alan var mı
Ben de aldım kargoda 8.gün yapmayı düşünüyorum.bugün mü yapacaksınBen alacağım bugün. Yapacağım sizler yapacakmısınız hanımlar
Ben yaptım dün negatif transfer gününü sayarsak 6.gündüBen alacağım bugün. Yapacağım sizler yapacakmısınız hanımlar
Canim senin 1 tane cocugun mu var ilk gebeligim yazmissin ya devam etmismiydi gebeliginBenimde 4-5 gün başladı kolay girmeye fitil benim ilk gebeliğimde de böyleydi kolay girerdi
Ben biraz daha zaman geçmesini bekleyeceğim. Korkuyorum negatif çıkmasındanBen alacağım bugün. Yapacağım sizler yapacakmısınız hanımlar
2 kere düşük yaptım ben bu 3. Olcak ama yaşayan çocuğum yok 1 tüp 1 doğal gebelik düşükle sonuçlandıCanim senin 1 tane cocugun mu var ilk gebeligim yazmissin ya devam etmismiydi gebeligin
Anladim canim bunun sonunu en guzel sekilde tamamina erdirsin rabbim insallah2 kere düşük yaptım ben bu 3. Olcak ama yaşayan çocuğum yok 1 tüp 1 doğal gebelik düşükle sonuçlandı
Tatlım fitilden dolayı vajen yumuşuyor benimde öyle oldu . Fitil kolay gitti. Bu gerçekten bir belirti ise bebiş geliyor .Affedersin vajenim koyulaştı birde benimBenim cesaretim yok suan teste kizlar bence acele etmeyin 8.gunu bekleyelimya bu fitilin kolay gitmesi belirti olabilir mi acaba benim 2 gun once farkedince dikkatimi cekmisti bugunde siz yazinca sasirdim neden boyle acaba
Evet istedi canım12. Güne beta 197 çıktı yarın 14. Gün tekrar ver artışa bakalım dedi dua edın benım içinHayırlı olsun 2.kan testini istedi mi doktorun?
Bence kendini strese sokma hamilesin
Benım 5. Gün ovıtrelle dıye bır İğnem vardı . Vucuttakı beta degerını arttırıyormuş 2 gün. Ben 5. Gün iğneyi oldum ıkı gün sabrettim 8. Gün evde test yaptım çift çizgi çıkınca kan verdım kanda da çıktı. Sonra dedım kı ya iğnenin etkısı hala devam edıyo 10. Gün verdım yıne yüksek 12. Gün verdım yıne yüksekEn erkan kaçıncı gün test yapılabiliyor kızlar ev testlerinden biliyorum sonuç güvenilir değil tabi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?