09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Oruç olan sizsiniz yorgun olan benim bu işte bi karışıklık var :)

Ramazan bizim topiki vurdu herhalde

oruçlunun duası çok makbulmus.orucunuzu açarken benim hasta annemi ve boşanan kız kardeşimin oğlu için dua eder misiniz? şu sıralar 12,5 yaşında ergenlik sorunları felan herkesi üzüyor.ben evlenirken daha 2,5 yaşındaydı ve ne çok severdim.eşimin ailesi daha nişanda hepsi ögretmen olduklarından mütevellit en sorunlu çocular boşanmış ailelerin çocukları demişlerdi daha 2,5 yaşındayken.Rabbim inşaallah onları haklı çıkarmaz daha bir üzülüyorum bunlar aklıma geliyor

annem hasta akciğerinin %70 ini kaybetti.dua edin biraz daha ömrü olsun olur mu?

Ben oruc değilim ama :) Allah anneciğine şifa yeğenine de akıl versin :) kardeşine de dayanma kuvveti versin, gerçekten cok zor.

Benim duam kabul olsa gökten kemik yağardı tamam sustum hepten batıyorum

Tamam abla
Allah şifa versin inşallah
Benim de dedem kalpten ikinci kez ameliyat olacak
Ve her ailede sorunlar var, Ramazanı iyi değerlendirmek lazım
Namaza da başlayaydık iyiydi

Allah şifa versin annen ve annen gibi tüm hastalara.
yeğenine de akıl fikir versin doğru yoldan ayırmasın.
Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etsin hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı etsin.amin

dedeleri ebeleri gömdüm ben.

Son düzenleme:

Allah şifa versin anneciğinize, tüm hastalara iyilik versin inşallah..
Ergenlik sonrası sorunları takmayın kafanıza, ne boşanan ailelerin çocukları var, boşanmamış sözde mutlu aile çocuklarından çok daha iyi.

abla kusura bakma ama annenin durumu iç açıcı değil. sen gerçeği biliyorsundur zaten. Allah uzun ömür ve acısız ölüm nasip etsin inşallah.
ablanın oğlunu psikoloğa götürmeyi düşündünüzmü? umarım akıllanır o da yoksa hayat çok zor. herkese vicdan nasip etsin inşallah. o yaştaki çocuk için bile ki annesini üzmesin..

Gebe oldun sattın bizi küsüm sana!

Oy oy oyyyyyy kırmızı kürkümüzü giymişiiiz, kare köklü zıkkımlı imzamız da cogzelmiş :)

meraklıyım o bakımdan dayanamadım ne var ne yok kurcalayım didim :))) o imzayı da bayadır kullanıyorum aslında önce "İnsanlar ikiye ayrılır; hatalarıyla yüzleşenler ve hatalarıyla yüzsüzleşenler..." yazdım sonra sildim zıkkımın kökü kalsın didim ahhahahaha

Kime sattım len

Bilmiyorum! İlgi bekliyorum! 2013 ankarasında hala gr ilgi yok!

:) cogzel olmuş kii cok begendim ben
okuyorum ancak işlerden yazamadım bir türlü

Varlığın yeter be sirkem

tarot bakan var forumda ya :) yeni dikkatimi çekti ilginç, aranızda inananlar var mı bu tip fal muhabbetlerine yoksa eğlence olsun mu diyorsunuz?

Allah annenle birlikte tüm hastalara şifa versin abla.

Benim 13 yaşında kuzenim var oda aynı durumda teyzem yaka silkiyor ama yapacak bişey yok sanırım
Ergenlik sendromu yaşıyor çocuk, birde 15 sene sonra tüp bebek ile oldu bayada şımartmışlardı şimdi önünü alamıyorlar.

Mûbarek günler yüzü suyu hürmetine, rabbim derdi olan, darda kalan, herkesin yar ve yardımcısı olsun. AMİN.

tarot bakan var forumda ya :) yeni dikkatimi çekti ilginç, aranızda inananlar var mı bu tip fal muhabbetlerine yoksa eğlence olsun mu diyorsunuz?

KK'da ilk banımı fal yüzünden yemiştim

Dini içerikten gittim... Madem fikir sordun, kendi fikrimi belirtmek isterim.

Gaybı bilen yalnız ve yalnız Allah'tır. Fal baktırmak gelecekten haber almak amacını taşır, geleceği bilen bir tek O'dur. Bu işin eğlencesi olmaz, bu fikir insanı şirke sürükler, çünkü Allahu Teala'nın bunu bildirmesine rağmen fala yönelmek O'na ortak koşmaya benzer. Allah muhafaza böyle şeyler insanın imanını zedeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…