09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben çok gülüyorum açıkçası fal olaylarına, birileri fikirler üretiyor, melek tarotları vs.. bir diğeri de inanıyor hatta abartıpta hayatına ona göre yol verenler var, neyse derin konu :))

Asıl benim ilgiye ihtiyacım var Sen ne konuşuyon cadı

Düşün gebeden bile daha nazlıyım

Cübbeli nick hoca ben medyuma gittim olum adam elimi tuttu kusacaktım nerdeyse

Elmi demeseydi ben dicektim, gebe oldun sırt döndün
Ayran içtik ayrı düştük sanki

Ne yazıyon, ne arıyon ne soruyon

Nikim ben bi çıtır bulmuştum ama küstürdüm çocuğu bunalımdayım

Bide ben falı pek severim seksi kelebeğim, içimden zerre fala inanayım bak böyle olacakmış diye de geçmez.
Fallar geleceği bileydi şimdi gökdelenlerin en tepesinde mikemmel bir konumdaydım ben

Şaka bi yana da, haşa şirk koşmak falan, Allah korusun.

Ben genelde uykularımı kaçıran öküz şuan napıyo acep diye baktırıyorum hem

Sebatiye ablanın annesine çok üzüldüm... Hem annesi hem de yeğeni için bol bol dua ederim. Elmy'nin gelişmelerini kaçırdım, Med bana anlatmadı ama detaylı bilgileri alırım ondan. Bilim'in bebeğini biliyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, Asyalı'nınkini de... Göfret ve Çekirge'ye selamlarımı ilet. Quarta ile buluşmanıza da çok sevindim Bizim için de gezseydiniz birazcık

Ben çok gülüyorum açıkçası fal olaylarına, birileri fikirler üretiyor, melek tarotları vs.. bir diğeri de inanıyor hatta abartıpta hayatına ona göre yol verenler var, neyse derin konu :))

O anki sıkıntını alıyor işte ya, ühü ühü modundan eheehe moduna geçiyorsun

Biz bu hafta sonu buluştuk onunla, buraya geldiler eşiyle.
Elminin gelişmelerden benim de haberim yoktu

Bi arim onu bugün.
Belki nikimi de ararım

A.S. Pİyoşum,
Yelken nerde damamı attılar yoksa.

Aleyküm selam
Bizde selam eder gözlerinden öperiz

Sirke çık aradan. Bana bugün salatayı çağrıştırıyorsun feci şekilde. Bol rokalı…

mucize gibi açlık yok susuzluk yok yalnız migren yavaştan yavaştan beni unutma diyor
makbıle ise salla diyor

Açlık olayı bence beynin kabullenmesi.. yani yiyemeyeceğini bildiği için kendi halinde olması zannımca. Ben de hafif leyla modundayım. Bir de günlük alışkanlıkları yapamıyorsun ya. Şuraya yazarken kahve içememek gibi.. o rutinler zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…