KK'da ilk banımı fal yüzünden yemiştim
Dini içerikten gittim... Madem fikir sordun, kendi fikrimi belirtmek isterim.
Gaybı bilen yalnız ve yalnız Allah'tır. Fal baktırmak gelecekten haber almak amacını taşır, geleceği bilen bir tek O'dur. Bu işin eğlencesi olmaz, bu fikir insanı şirke sürükler, çünkü Allahu Teala'nın bunu bildirmesine rağmen fala yönelmek O'na ortak koşmaya benzer. Allah muhafaza böyle şeyler insanın imanını zedeler.
Asıl benim ilgiye ihtiyacım varSen ne konuşuyon cadı
Gaybı bilen yalnız ve yalnız Allah'tır. Fal baktırmak gelecekten haber almak amacını taşır, geleceği bilen bir tek O'dur. Bu işin eğlencesi olmaz, bu fikir insanı şirke sürükler, çünkü Allahu Teala'nın bunu bildirmesine rağmen fala yönelmek O'na ortak koşmaya benzer. Allah muhafaza böyle şeyler insanın imanını zedeler.
Ben çok gülüyorum açıkçası fal olaylarına, birileri fikirler üretiyor, melek tarotları vs.. bir diğeri de inanıyor hatta abartıpta hayatına ona göre yol verenler var, neyse derin konu :))
Sebatiye ablanın annesine çok üzüldüm... Hem annesi hem de yeğeni için bol bol dua ederim. Elmy'nin gelişmelerini kaçırdım, Med bana anlatmadı ama detaylı bilgileri alırım ondan. Bilim'in bebeğini biliyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, Asyalı'nınkini de... Göfret ve Çekirge'ye selamlarımı ilet. Quarta ile buluşmanıza da çok sevindim Bizim için de gezseydiniz birazcık
Sebatiye ablanın annesine çok üzüldüm... Hem annesi hem de yeğeni için bol bol dua ederim. Elmy'nin gelişmelerini kaçırdım, Med bana anlatmadı ama detaylı bilgileri alırım ondan. Bilim'in bebeğini biliyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, Asyalı'nınkini de... Göfret ve Çekirge'ye selamlarımı ilet. Quarta ile buluşmanıza da çok sevindim Bizim için de gezseydiniz birazcık
Biz bu hafta sonu buluştuk onunla, buraya geldiler eşiyle.
Elminin gelişmelerden benim de haberim yoktu
Bi arim onu bugün.
Belki nikimi de ararım
4 saat kala nasılsınız?
Duble yorgun
Sirke çık aradan. Bana bugün salatayı çağrıştırıyorsun feci şekilde. Bol rokalı…
4 saat kala nasılsınız?
mucize gibi açlık yok susuzluk yok yalnız migren yavaştan yavaştan beni unutma diyor
makbıle ise salla diyor
Sirke çık aradan. Bana bugün salatayı çağrıştırıyorsun feci şekilde. Bol rokalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?