Açlık olayı bence beynin kabullenmesi.. yani yiyemeyeceğini bildiği için kendi halinde olması zannımca. Ben de hafif leyla modundayım. Bir de günlük alışkanlıkları yapamıyorsun ya. Şuraya yazarken kahve içememek gibi.. o rutinler zorluyor.
oruçlu değilim ama acıktım
açım
regliyken 2 kilo alıyorum sanırım
ceviz ve nar ekşili dimi :)
Akşama menün hazırmı ipek ?
Vaktim dar kısa kısa yazcam alıntı yapamıyorum mesajlarınızı:
Geçen hafta çok hastaydım, hem fiziksel hem de ruhen... İşe bile 3 gün gittim, izin aldım hep evde yattım. Gerçekten çok kötüydü, şükür ki çabuk geçti. Mide bulantılarım yok denecek kadar az, bir tek midem sürekli yanıyor o kadar. Bi de yemek yiyemiyorum çoğu şeyden tiksindim (yumurtayı çok severdim şimdi görmeye bile tahammülüm yok midemi kaldırıyor)
O yüzden kimse üzerine alıntı yapmasın, öyle şeyler şeytmesin, beni de hasta etmesin, başlarım uleyhn sizin tribinize delirtmeyin beni
Medim sana diyorum elmim sen anla... Herkes anlasın. Mucux
ben de ne bulursam yiyorum iştah patlaması oluyor.
Oy oy oy kıyamam sanaaaaa. şaka yapıyorum canımın ici sen iyi ol yeter. İki dkda delirttik seni
her an paramın 1/3'ü ile gofret alabilecek potansiyele sahibim...
Sebatiye abla avatarını azıcık değiştiren mi?Bu dönemlerde hayvanlara bakmayı pek iyi saymazlar aşerme zamanı falan. Ne kadar doğru bilmiyorum ama tedirgin oluyorum :26: Nerdeyse bu yüzden iletilerini okuyamıyorum.
ceviz ve nar ekşili dimi :)
Akşama menün hazırmı ipek ?
adı batasıca feysbuk kızın ilşki durumunu göstermiyormuş :))))))
sözlüm dediği kişi listesinde kaç kişiyle sözlü acaba
o değilde kızın aptallığına kızıyorum
adı batasıca feysbuk kızın ilşki durumunu göstermiyormuş :))))))
sözlüm dediği kişi listesinde kaç kişiyle sözlü acaba
o değilde kızın aptallığına kızıyorum
Aklını alırım maykkk
canım işleri yoğunmuş. eleman alınacakmış o alınınca gelicem gene dedi.A.S. Pİyoşum,
Yelken nerde damamı attılar yoksa.
med hiç nick e artistlenme. kızım sne nie bana yazmıyon konuşmuyonn???Biz bu hafta sonu buluştuk onunla, buraya geldiler eşiyle.
Elminin gelişmelerden benim de haberim yoktu
Bi arim onu bugün.
Belki nikimi de ararım
Aleyküm selam
Bizde selam eder gözlerinden öperiz
Akşama annemdeyim canım ne çıkarsa bahtıma. Ne olursa yerim yaa… ama mantı olursa süper olur.
sen ne yicen?
anaaaaaa sen benim avatarıma çirkin mi diyorsun? senin beynin karnına inmiş
pastane sözü işte abla
Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Aklını alırım maykkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?