09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tavuk çorbasını manyak güzelim yaparım bende

offfff
yağurtlu sirkeli mis miss

tavuk çorbasını manyak güzelim yaparım bende

offfff
yağurtlu sirkeli mis miss

ben netten yaptım. her seferinde dğeişik yapıyom nette ilk çıkan tarife göre ama hepsi güzel oluyor. buda güzel oldu. yoğurtlu diildi ama unlu, limonluydu bu

eline sağlık piyoşum
evde yemekleri sen mi yapıosun ?

ben netten yaptım. her seferinde dğeişik yapıyom nette ilk çıkan tarife göre ama hepsi güzel oluyor. buda güzel oldu. yoğurtlu diildi ama unlu, limonluydu bu

Piyon işkembeyi seversen eğer yoğurtlu yapıp içine 1 diş sarımsak rendelersen al sana yalancı işkembe çorbası. Ayırt edemezsin.

eline sağlık piyoşum
evde yemekleri sen mi yapıosun ?

afiyet olsun gofretimm. ara sıra ben ara sıra o yapıyor. o hasta bu aralar o yüzden ben yapıyorum.
soruyorum ne istersin diye ona göre yapıyorum. zaten benim derdim aklıma yemek gelmemesi bana şunu yap diyen biri olsa onu yaparım yani. bu günlerde yemek yapmak çok hoşuma gidiyor nedense. halbuki hep nefret etmişimdir 30 dk da yiyeceğim yemeğe 1 saat harcıyorum die.

İkeadan alırım. Ayy ikeam geldi cok seviyorum orda sürtmeyi :d sanırım ben isvec vatandasıydım annemler ankaraya turist olarak geldiler annem karıştırdı beni hastanede. Ama ben evde doğdum eve gelmişlerse demek

Benim de dünden bezelye yemeğim var
Pilav da yaparım gidince
Yoğurt, salata, hurma
Yeter işte

Asıl menü sonra başlıyo
Cips, cips, cips
Dondurma, kuruyemiş

Piyon işkembeyi seversen eğer yoğurtlu yapıp içine 1 diş sarımsak rendelersen al sana yalancı işkembe çorbası. Ayırt edemezsin.

canım işkembeyi severdim ta ki işkembenin nasıl yapıldığını görene, bilene kadar. ığğyyyyyyyy
neyseki kokoreçi hala bilmiyorum ve mis gibi yiyorum

Benim de dünden bezelye yemeğim var
Pilav da yaparım gidince
Yoğurt, salata, hurma
Yeter işte

Asıl menü sonra başlıyo
Cips, cips, cips
Dondurma, kuruyemiş

deme ya rejimdeyim canım çekiyo geçende canımı çektirdin zaten

Misafirlikte karışmışsın o zaman sen Ben de evde doğmuşum.

(Yemek muhabbetiniz bitene kadar tüyeyim, canımı çektiriyonuz )

Misafirlikte karışmışsın o zaman sen Ben de evde doğmuşum.

(Yemek muhabbetiniz bitene kadar tüyeyim, canımı çektiriyonuz )

bence de karıştım ben :) annem yetişememiş hastaneye o arada isvec yabancı misafirlerimiz gelmiş :d karışmışım bn :d

ALLAH anneciğine ŞAFİ adının hürmetine şifa versin İNŞALLAH Amin
kardeşinin ve yiğeninde ALLAH yar ve yardımcısı olsun Amin

Arkadaşına geçmiş olsun canım, acil şifalar,
İnsan içinden gelince herşeyi yapıyor piyoşum,
Huzur içinde mutfağında mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…