- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Yahu çok datlı bişey, ama sonuçta hayvan yani. Zaten ben yükledim onu buraya benden görerek cız bükerekkkanaaaaaa sen benim avatarıma çirkin mi diyorsun? senin beynin karnına inmiş
bir de eskisini görse seboş
bende pazar tavuk suyu çorba yapmıştım ama geç saatte yaptım. 2 kaselik kaldı evde 2 kişi olanın yararları.
dün akşamda kuru fasülye yaptım. bu akşamda pilav salata yaparım akşam yeriz misler gibi oh. bende sizden açım hee
Abla pastane sözüymüş o
al mayk ama gebeliğin sona eerince ben de snein aklını alırım
bir de eskisini görse seboş
dünden taze fasulye vardı,
çorba ve salata yaparım
karpuz kavun takılırız öyle bugünlük.
Seninki daha iyiymiş ipekim :)
tavuk çorbasını manyak güzelim yaparım bende
offfff
yağurtlu sirkeli mis miss
Evkurdan alırım ki
Nikim kuzum, dikkat et kendine emi.
Oruç neyin tutmayasın sakın, zorlama kendini de bebişi de.
bende pazar tavuk suyu çorba yapmıştım ama geç saatte yaptım. 2 kaselik kaldı evde 2 kişi olanın yararları.
dün akşamda kuru fasülye yaptım. bu akşamda pilav salata yaparım akşam yeriz misler gibi oh. bende sizden açım hee
ben netten yaptım. her seferinde dğeişik yapıyom nette ilk çıkan tarife göre ama hepsi güzel oluyor. buda güzel oldu. yoğurtlu diildi ama unlu, limonluydu bu
eline sağlık piyoşum
evde yemekleri sen mi yapıosun ?
Piyon işkembeyi seversen eğer yoğurtlu yapıp içine 1 diş sarımsak rendelersen al sana yalancı işkembe çorbası. Ayırt edemezsin.
Benim de dünden bezelye yemeğim var
Pilav da yaparım gidince
Yoğurt, salata, hurma
Yeter işte
Asıl menü sonra başlıyo
Cips, cips, cips
Dondurma, kuruyemiş
İkeadan alırım. Ayy ikeam geldicok seviyorum orda sürtmeyi :d sanırım ben isvec vatandasıydım annemler ankaraya turist olarak geldiler annem karıştırdı beni hastanede. Ama ben evde doğdum eve gelmişlerse demek
Misafirlikte karışmışsın o zaman senBen de evde doğmuşum.
(Yemek muhabbetiniz bitene kadar tüyeyim, canımı çektiriyonuz)
oruçlunun duası çok makbulmus.orucunuzu açarken benim hasta annemi ve boşanan kız kardeşimin oğlu için dua eder misiniz? şu sıralar 12,5 yaşında ergenlik sorunları felan herkesi üzüyor.ben evlenirken daha 2,5 yaşındaydı ve ne çok severdim.eşimin ailesi daha nişanda hepsi ögretmen olduklarından mütevellit en sorunlu çocular boşanmış ailelerin çocukları demişlerdi daha 2,5 yaşındayken.Rabbim inşaallah onları haklı çıkarmaz daha bir üzülüyorum bunlar aklıma geliyor
annem hasta akciğerinin %70 ini kaybetti.dua edin biraz daha ömrü olsun olur mu?
afiyet olsun gofretimm. ara sıra ben ara sıra o yapıyor. o hasta bu aralar o yüzden ben yapıyorum.
soruyorum ne istersin diye ona göre yapıyorum. zaten benim derdim aklıma yemek gelmemesi bana şunu yap diyen biri olsa onu yaparım yani. bu günlerde yemek yapmak çok hoşuma gidiyor nedense. halbuki hep nefret etmişimdir 30 dk da yiyeceğim yemeğe 1 saat harcıyorum die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?