Beni de annem atsa arabaya haftasonu bi yerlere götürse keşke
ay pardon o zaman canım karışmış olabilir
lazere gittim dün soprano xl ile ve çok çok az acıdı çokta memnunum. önce jilet yaptı sonra üstüne jel sürdü ve ısı verdi. dediki bikaç güne çıkar jilet olduğu için istersen üstüne jilet yap yada istersen 10 gn bekle çıktıkça çek elinde kalır zaten dedi. bi sonraki randevumuda aldım hatta ağustos sonuna. fiyatta çok iyi 8 seans 250 tl paket.
Waşş bu ne? Biri nerde biri nerde? İş falan mı? Tatil desem değildir. Ne kadar kalacaksın piyon?
Nerelerden ne alınır araştırdın mı=D
Gel kuzumm araba geniş atarız senide arkaya sıkıntı yok :)))
Adrasan ve Phaselis tek geçerim ama Adrasan özellikle... :) enfes enfes...
Google görsellere; Adrasan sahil yazın görün derim...
ben cesaret edemedim nedense korkuyorum sağlık açısından bir sorun olur mu diye
hastanelerde yapıyor gerçi artık
büyük rahatlık aslında iyi yapmışsın canım
Ah nerde
Köle gibi çalışıyorum ben
Hem de meşhur trafiği olan İstanbul'da
Dolu dolu 10 sene geçirdim İstanbul'da.. :) Ahhh ahh... bazen diyorum topla pılını pırtını bas git, sonra diyorum otur çocuklar da var. En son iş için geldiğimde de ise kalabalığın beni artık çok bunalttığını fark ettim, yapamam gibi geliyor artık bu saatten sonra alışmışım bu şehrin sakinliğine dinginliğine.
canım daire şeklinde her yere gidicez işte. zaten burdan çık
yunanistan-makedonya-bosnahersek-hırvatistan-isviçre-fransa-belçika-hollanda-almanya-çek cumh-macaristan-sırbistan bulgaristan
o kadar uzak değil araları. nerede ne alınır ne yenir vs hepsini araştırdım canm. ama almam pek yerimmalum heryerden bişi alırsam 3. ülkeye gelmeden paralar buhar olur :)
tatil canım toplamda 17 gün. ama ülkelerin geneli yakın birbiriyle. birde zamanlamaya göre eklemeler ve çıkarmalar olabilir.
İlk kez duydum orayı. Ben de bayramdan sonra Akdenize inmeyi düşünüyordum. Turist durumu nasıl orada?
Taşkın Rusların istilasına uğramış mı?
İstanbul çok güzel bir şehir
Ben vazgeçemem buralardan
Burası benim herşeyim, ailem, akrabalarım, dostlarım, çocukluğum vs.
Trafiğine de gülün dikeni gibi düşünüp katlanıyorum işte
Adrasan daha çok avrupalı turistlerin tercihi ama şuda bir gerçek ki ruslar artık bizden biri :))))) bu memleketin her yerinden çıkıyorlar, sakin bir yer, ağaç evlerde de kalabilirsiniz ya da ben yapamam derseniz nehir kıyısı otelleri var son derece güzel ve keyifli, sakinliği sevenler için, öyle hopidi hoppidi takılıcam deseniz uygun değildir..
birde fethiye ölüdeniz tarafı için yeni bi keşfim var: Perdue ldeniz | Balay oteli,balay otelleri inceleyin derim, gidip göresim, yerleşesim var ancak full dolu yer yok :)))
4 saat köprüde kalmıştık bir kere. Valla ne saydıra saydıra bitiremedim. Hayatımda hiç o kadar saydırdığımı hatırlamıyorum. 15 milyon dile kolay. Feci bir rakam ya.
Adrasan ve Phaselis tek geçerim ama Adrasan özellikle... :) enfes enfes...
Google görsellere; Adrasan sahil yazın görün derim...
Sen baya bilgilisin bu konuda. Bayram sonu ayrıntılı sorarım sana. Ben ruslarla tatil yapmayı sevmiyorum. İngilizler almanlar başımın tacıama ruslar asla..
İngilizler bilhassa çok sakin insanlar. Hiç zararları yok.
Bizim salak türk erkekleri olduğu sürece ruslar elbet bizden olur…kurufasülyeye mayonez katıp yiyen insanlar ya.
15 dakikalık yolu 1 saatte gidersin buralarda
Yine de mükemmel bir şehir
Tabi herkesin yaşanmışlıklarına göre değişir
Sen baya bilgilisin bu konuda. Bayram sonu ayrıntılı sorarım sana. Ben ruslarla tatil yapmayı sevmiyorum. İngilizler almanlar başımın tacıama ruslar asla..
İngilizler bilhassa çok sakin insanlar. Hiç zararları yok.
Bizim salak türk erkekleri olduğu sürece ruslar elbet bizden olur kurufasülyeye mayonez katıp yiyen insanlar ya.
ipek fethiyede hiç rus yoktu diyebilirim çoğunluk İngiliz idi.
ruslar daha çok antalya taraflarına gidiyorlar sanırım.
Sen otel tatilimi yapmayı düşünüyorsun Ağustos da?
Doğma büyüme İstanbullu olanların dışında sonradan benimseyen çok azdır. Biz iç Anadolu çocuğu hele hiç kabul edemez. Onla alakalı biraz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?