09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahahahah hazır cevap pislik seni :)

Sinirlenince oluyo ama sadece

Kem küm etti biraz da tırstı galiba bağırdım diye
Baktı
Odur budur havamda değilsem ona atıyorum
Bana ne kimin gücü kime yeterse madem

Burası değişik
Mesela ben neden tek çalışıyorum bilin ?

Neden kırmızı surat mı bişi yaptı

Neden kırmızı surat mı bişi yaptı

O kattan o sorumlu
Sekreter de o kattan
Bu adam onun bi canım cicim demesine eriyip bitiyo
Ben yokken 1 saat yerine 2 saat gelmiyomuş bu kız öğle arasında
Ondan tepkiliyim o adama da

Benim tek olmamın onlarla bi ilgisi yok
Ben muhasebe de tek bayanım ya
E haremlik selamlık olacak ya
O yüzdne tek çalışıyorum

:) Bizim ofis de haremlik selamlık, patronun bir odası var, erkek olan iş arkadaşımızın bir odası var, biz de iki bayan bir odadayız.

basireti bağlanıyor bazen insanın, aslında sinyaller geliyor

:) Bizim ofis de haremlik selamlık, patronun bir odası var, erkek olan iş arkadaşımızın bir odası var, biz de iki bayan bir odadayız.

Ben memnunum ama
3 sapla aynı odada olmaktansa
Ki biri müdür, sadece muhasebe müdürü değil herkesten o sorumlu yani
Kasılırım filan
Böyle kafam rahat

Son düzenleme:
ben tek yaşıyordum o hep sorardı bana faturalar yattımı falan filan bende ne ilgili diyordum o zamnlar seni düşünüyorum diyordu. halbuki bunun aslı böyleymiş :))

bi toplantıya girdim çıktım dağıtmışsınız ortalığı nereden tutsam bilemedim :))))

Bozcadayı sormuşsunuz ya bozcadaya gidipte üzüm yemeden gelmeyin derim :) en güzel üzümler orada yetişiyo, denizde nereye gireceğim diyorsan rüzgarı kestirmen lazım havası değişken bu sebeple de koylar o esen poyraza ya da lodosa göre değişiklik gösteriyor o yüzden rüzgarın estiği yöne göre rota belirleyip güneye kuzeye doğru rota çevirmen gerek. (Akvaryum koyu favorimdir bkz. gooole resimleri)

Son düzenleme:

Gofret herkesin az çok hikayesini biliyoruz da
Seninkini bilmiyorum ben
Nerden tanışıyodunuz

nemesisisn sayfasında yazmıştım aslında
ex iş yerimde grup şirkette idi kendileri toplantılarda fln görüşüyorduk
o Anadolu yakasındaki binada idi, sonra bi gün mesai saati dışında görüştük öyle başladı işte
2. yılda evlendik.

ben tek yaşıyordum o hep sorardı bana faturalar yattımı falan filan bende ne ilgili diyordum o zamnlar seni düşünüyorum diyordu. halbuki bunun aslı böyleymiş :))

sorumluluk sahibi ilgili adam

ben hiç öyle haremlik selamlık bi yerde çalışmadım. çalışmak isterdim ama sanırım
makyajımı falan masada yapardım kıza trip atardım özel günlerde

Evet hatırladım şimdi
Pardon
Hayırlısı olsun bir ömür mutlu olun inşallah

sorumluluk sahibi ilgili adam

ama belli bi yerden sonra fıttırmaya başladım. faturaları yatırıcam yok sen bana at ben yatırırım... iyide benimde evim değilmi bende bişeyler yapmak istiyorum işe yaramak istiyorum. olsun dışişlerle erkekler ilgineir diyodu. nereye ne kadar borç harç var hiç tutamıyordum arada canım sıkılınca excel istiyordum. birde düzenliki sormayın gitsin. 1 şeyi bile atlamaz...
hayır yani ödemeleri falan hpsini görüyordum hesaplıyordum kaçak köçek bişeyde yok. e be adam 2 fatura verip sustursana zamanında ama işte bilemedi garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…