İş doşayısıylamı Antalyadasın.
.
Ay gofret bir sonraki rotam kesin fethiye o zaman. Oteller nasıl? Fiyatlar falan?evet otel 4-5 yıldız.
hahahahah altın soru :)) yok be kuzu eşşekliğimden buradayım :)))))))
hahahahah altın soru :)) yok be kuzu eşşekliğimden buradayım :)))))))
ya benim hayatım ikiye ayrılıyor evlenmeden önce ve evlendikten sonra diye :)) şimdide çocuklar olduktan sonra kısmı eklendi. evlenmeden önce gezmek için çalışan ve haritadan nokta atışı yer seçip gezen biriydim, yurt içi yurt dışı farketmiyordu, para biriktiriyordum sonra neşeme göre neresi gelirse :)) bu sayede Türkiye'de gitmediğim sadece 9 il kaldı, yurt dışında da baya gezmişliğim var... bu sebeple de baya bi gezi kültürü gelişti aslında ayna programını benim sunmam lazımmış ya neyse..:)
Ruslar Antalya'da çok malesef, rus istemiyorum dediğiniz noktada antalya'yı es geçip Fethiye tarafına yönelmeniz lazım, hoş bu sene yaşanan olaylardan dolayı turist sayında ciddi düşüş var ama yine de hatrı sayılır :)
Kal mı geldi
benimki arladaşlıkta kalır canım. elmayranınki de ten uyumuna kadar gider bence. sonrasınıda elmayra anlatır zaten
Kardeşimlen yemek yedim, onun da oruc macerası bir gün sürdü :)61 i boyladı
Çok güzel piyon valla ne deyim ye iç gez arkadaş.. şundan dolayı dedim bazı şeyler bazı ülkelerde manyak ucuz oluyor. Yanılmıyorsam amsterdamda Victoria secrets iç çamaşırları orijinalde 10-15 dolar. Tabi çok pahallıları var. Ya da ingilterede koca far seti birkaç sterlin..
Gerçi sizi alış verişe götürürler bakarsın duruma…anlatacak çok şeyin olacak yani..
Bizim sekreter de dün tuttum uzundu dayanamıyorum demiş tutmuyomuş
Tutmuyosa tutmasın da öğlen çıkar telefonu bana satar kanımca
Ama kabul etmeyecem
Bu halde telefonu çekemem bi de
Hem o kırmızı suratlı adam baksın bana ne, pek bi kankiler madem
Evlenmeden olmaz :)
Niye sana satıyo ki baskası baksın yerine. Sen ne alaka yani muhasebe birimindesin :S
Yemek molasında herkes dönüşümlü çıkıyo
Bana düşe düşe bu düştü
Çünkü firmaları en iyi bilen muhasebeymiş
Muhasebede de tek bayan benim
Erkek kısmısı telefona bakmazmış
Ben dinlemiyorum ama o pazarlama müdürü var ya hani ona atıyorum
O telefonlarla daha haşır neşir çünkü normalde de
bazen öyle düşünüyorum, bazende beraber yaşayıp denesekmi diyorum. malum ex evliliğim aynı eve girince bitti. aynı evin içinde değişiyorya bazı insanlarr :26:
Yemek molasında herkes dönüşümlü çıkıyo
Bana düşe düşe bu düştü
Çünkü firmaları en iyi bilen muhasebeymiş
Muhasebede de tek bayan benim
Erkek kısmısı telefona bakmazmış
Ben dinlemiyorum ama o pazarlama müdürü var ya hani ona atıyorum
O telefonlarla daha haşır neşir çünkü normalde de
evet beceremiyorlar ama bu ayrıımıda yapmaları yanlış. maaşa gelince fazla bişi vermiyolar ama
Niye erkek kısmısı konusmayı bilmiyormuymuş ne salaklar yaa
Bende öyle dedim bu kırmızı surata patlamıştım yine bi keresinde
Dedim şu kadar adam var burda bi telefona bakamıyosunuz
Siz kendi aranızda dumanla mı anlaşıyosunuz
Haçan ben celdim uşaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?