09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Teşekkür edeirm Quarta , durdurundünyayı ya da katılıyorum hiç göstermiyosun yaşını maşallah

Ous patatesli sever
Ben peynirli sevdiğime göre peynirli yapıcam nihahah

ben de patatesli kıymalı severim dengeliyor birbirini offf ne güzel olurorucu açana kadar herşeyi canım istiyor açtıktan sonra bir şey yiyemiyor insan

Ben hiç denemedim de
Ondan su böreği yapılıyomuş
Güzel de oluyomuş

Eminim oluyordur yapanların ellerine sağlık diyim :))) Yemek konusunda çok yetenekli sayılmasamda çocuk yemekleri denince üzerime yoktur her türlü yemeği bi şekilde süsler püsler kakalarım pıncırlarıma, üstüme yok bu konuda :) brokoli seven canavarlarım var benim.

Waaauv sen yaptıysan herkes yapar o vakit

ben de patatesli kıymalı severim dengeliyor birbirini offf ne güzel olurorucu açana kadar herşeyi canım istiyor açtıktan sonra bir şey yiyemiyor insan

Aynen :13:

Sen Elmayra'yı gör, kendine hamarat dersin

ramazan geldi işler duruldu hacı valla zor oluyor

ahahahah kanka bu işler durulmaya gelmez arefe gününe müetakip hemen basla

herkese merhaba, Medceziri takip ederek geldim buaraya:)) umrim kizmadiniz..

estfrllh hoşgeldin mia

Waaauv sen yaptıysan herkes yapar o vakit

Aynen :13:

Sen Elmayra'yı gör, kendine hamarat dersin

Pisliksin sen söylememe gerek yok

lydx bak su sanat eserimle dalga geciyo hamur cok kabardıysa benim sucum ne

As. hoş geldin
Ne hazırladın iftara

selaam cnmmmm hgeldinn

Yaptık ya la al bu da fotosu
Eki Görüntüle 752431

hoşbuldum kaynanam yapıyodur ben anca çocukla dun akşam yardım ettım bıraz bu akşam ne yapçak bılmem mutfak ondan sorulur su böreği konuşmuşsunuz benım kaynana su böreğini çok ıyı yapar fenadır cadıdır ama su böreğiyle kavurmasının üstüne tanımam bizde iftar menusu bellidir yemeğe davetli varsa mercımek çorbası yaprak sarma etli patates su böreği kapama (yanı fırında pişirilen pirinç üzerindede et yada tavuk )tatlıda hazır baklava butun ramazn kıme gıtsek aynı menu ramazan sonuna kadar su böreğinden nefret edıyo ınsan

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar, şimdiden hayırlı iftarlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…