- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
evet canım ,2,5 yaşında oğlum var,ekimde 3 yaşında olacak..
magnezyum iyi gelir,kas ağrılarına kramplara falan..ben 54 kiloyla hamile kaldım,21 kilo almıştım,aşırı yemedim aşermedim.. gerçi oğlum maşallah 4.350 kg doğdu,kocaman karnım vardı benim..3 ay sonra eski kıyafetlerimi giyerek işe başladım:):)
sağlıklı doğumların olsun inşallah..
evet canım ,2,5 yaşında oğlum var,ekimde 3 yaşında olacak..
magnezyum iyi gelir,kas ağrılarına kramplara falan..ben 54 kiloyla hamile kaldım,21 kilo almıştım,aşırı yemedim aşermedim.. gerçi oğlum maşallah 4.350 kg doğdu,kocaman karnım vardı benim..3 ay sonra eski kıyafetlerimi giyerek işe başladım:):)
sağlıklı doğumların olsun inşallah..
ay sen tecrübeli anneymişsin ben de niyeyse,ilk sandım yazıp duruyorummaşşallah oğluşuna Allah bağışlasın
benimde bi kızım var dünya tatlısı ağustosta üçe girecek onda 17 kilo almıştım kırkım çıkar çıkmaz eski kiloma dönmüştüm evet dün içtim magnezyum çok iyi gedli bacaklarıma kramp girmedi
hg quarta, piyo resminizi koymuştu maşallah çok güzelsin çok gençsin söylemeden geçemedim
sizde akıllı uslu çocuklar olursanız şirinleri görebilirsiniz:=)
benim kızın doğum günü pastasından yürüttüm hepsini ahhahahhaha çaktırmadan
Eki Görüntüle 752413
ay sen tecrübeli anneymişsin ben de niyeyse,ilk sandım yazıp duruyorum
Allah bağışlasın canım hepimizin çocuklarını.
çok sağol arkadaşımyaşım pek de genç sayılmaz 36 oldum neredeyse..
bu arada o buluşmayı yazamadım ben..piyo çok tatlı aynı zamanda çok güzel hatun..çok eğlenceli ve keyifli bir buluşma oldu..
zaman olsa geceyi bulurduk heralde,olsun yine de iyi ki görüşmüşüz..
En yakışıklı sirin hangisiyse onu görmek istiyorum ben
ikinizinde sıcaklığı fotoya yansımış
ayrıca hiç 36 gibi durmuyorsun
Akşam börek yapayım da sahura hazır olsun
brad pitt, tom cruise'ı filam maviye boyasam yer mi? olmadı sen seç ben boyayayım?! :)
dün ben de börek yapayım dedim marketten nası becerdiysem baklavalık yufka almışım yerse diye yine de denedim tuhaf bişe oldu :))))))
dün ben de börek yapayım dedim marketten nası becerdiysem baklavalık yufka almışım yerse diye yine de denedim tuhaf bişe oldu :))))))
çook sıcak yaaa dilim damağıma yapıştı diren radyolog iftara ne kaldı şurda..
elmooooooooooooo bebemmmmm nasılsın bakayım :)
ohhh eline sağlık tatlım...
ben kıymalı patatesli severim,neli yapacaksın?
sana bi tarif göndericem cogzel oluyo
yaş olarak mı beden olarak mı
sağol canım evet yaşımı pek göstermediğimi söylerler..beden olarak da kollarım pek bi kaslı ya fotoda bayaa bi-kalıplı çıkmışım:):)
selam kızlar hayırlı ramazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?