09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aaa ben de hic yoğun değilim :) popom düzleşti oturmaktan tepsi gibi oldum

ahahahahah ben de oturdum mu ayakta mıyım konuşuyor muyum üzerime iş mi yıkılıyor diye dolanmaktan hallaç pamuğuna döndüm resmen :) şaka gibi bi gün resmen yarın daha fena mesai bitse de gitsek modundayım artık :)

As. iyi sağ ol sen ?
İftarı bekliyoruz işte

Arada başka iltifatlar et

cadaloz

Allah kolaylık versin, bi de orası cok sıcak dimi :s

şimdiden kendimi halsiz hissediyorum evde işyaparken çok zorlanıorum 8 kilo almışım

sıcaklarda zor tabii,giderek daha da zorlaşıyor.doğum ne zaman inşallah?
8 kilo çok sayılmaz canım ,sağlıklı besleniyosan,abur cuburu abartmıyosan ,takma kafana..

Ya da bakkal mumu bile almayın
Evde doğum günü mumları vardı
Ondan veriyim, enişte bu kıyağımı unutmasın, beleş bak

Pislikovic! :)

kamu işçiyim tayin olayı çook zor torpil lazım ankada dayım yoktur mamuddo kurban falan filan işte

Sendikaya fln gerek yok, resmi olarak dilekce ver, iş kanununda böyle bir hakkın var. Dur bulucam maddeyi

hadi aç göster :) :s

actım ya gösterdim ya benim klimam da o

sıcaklarda zor tabii,giderek daha da zorlaşıyor.doğum ne zaman inşallah?
8 kilo çok sayılmaz canım ,sağlıklı besleniyosan,abur cuburu abartmıyosan ,takma kafana..

aralık başı gibi inşallah abur cubur yemiyorum ama bana kilo yapn şu haplar var a hani yetmez gibi kalsiyum vede magnezyumda ekledi doktor
sen de varmı bayb

geç gördüm resmi koptum :))) ben göstermiim şimdi ama masamdaki şirinleri gösterebilirim ahhahaha (ne alakaysa)

Pislikovic! :)

Sendikaya fln gerek yok, resmi olarak dilekce ver, iş kanununda böyle bir hakkın var. Dur bulucam maddeyi

actım ya gösterdim ya benim klimam da o

servis değişikliği dilekçesiyse verdi ama madde eklemedim hadi bulalım bu maddeyi

aralık başı gibi inşallah abur cubur yemiyorum ama bana kilo yapn şu haplar var a hani yetmez gibi kalsiyum vede magnezyumda ekledi doktor
sen de varmı bayb

evet canım ,2,5 yaşında oğlum var,ekimde 3 yaşında olacak..
magnezyum iyi gelir,kas ağrılarına kramplara falan..ben 54 kiloyla hamile kaldım,21 kilo almıştım,aşırı yemedim aşermedim.. gerçi oğlum maşallah 4.350 kg doğdu,kocaman karnım vardı benim..3 ay sonra eski kıyafetlerimi giyerek işe başladım:):)
sağlıklı doğumların olsun inşallah..

geç gördüm resmi koptum :))) ben göstermiim şimdi ama masamdaki şirinleri gösterebilirim ahhahaha (ne alakaysa)

Aç göstert

odada klima var ama acamıyorz binanın elantiriği kaldırmıyormuş fizibilite yapmadan malzeme alan devlet aklı işte

servis değişikliği dilekçesiyse verdi ama madde eklemedim hadi bulalım bu maddeyi

Dur bulucam

sizde akıllı uslu çocuklar olursanız şirinleri görebilirsiniz :=)
benim kızın doğum günü pastasından yürüttüm hepsini ahhahahhaha çaktırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…