09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Akşam kaza yaptım bir köpeği öldürdüm... Sahibi de vardı üstelik, hayvancık bir anda kedi görünce karşıya fırladı frene bastım, direksiyonu kırdım ki çok zor topladım araba devrilebilirdi üstelik absler açılabilirdi iki bebem de arkamdaydı Adam da çok üzüldü ben deseniz bittim zaten elim ayağım boşaldı.. zangır zangır titredim resmen, adam yazık üzüntüsünü bıraktı bizi sakinleştirdi suçunuz yok siz elinizden geleni yaptınız fırladı işte yapacak bir şey yok dediysede ben sabaha kadar sahneyi gözümden silemedim ( hala da çok fenayım.. sonrası daha beter, polis çağır (tampon gitti) kasko karşılasın diye polis tutanağı zorunlu, çekici bekle servise gitsin diye iki bebeyle taksiye bin Allah'ım bir daha yaşatmasın nolur ( Uzunca bir süre araba kullanmak istemiyorum...

Günaydın demeyi isterdim ama gün bana yine aymadı :)

Noldu :S

Babamla birbirimize girdik :) Hiç büyümeyen kocaman bir babam var. O ve onun sorunları
adı üstünde baba işte canım kavga edilir sonrada en ufak bişi gelsebaşına bin pişman olunur takma kafana
günaydın herkese stres sıkıntıkarı bir kenara atıp hayırlı bir gün geçirmeniz dileğiyle
günaydın canım
Sıfır uyku ile rezalet bir akşam geçirmiş biriyim...
Ağlamaktan gözlerim şişti ve bu halde günü nasıl bitireceğim Allah Kerim... günaydın...

geçmiş olsun canım üzme kendini bak sende diyosun önüme atladı diye bizimde zamnında önümüze bi kedi atlamıştı gerçekten çok üzücü bi durum ama elden bişi gelmiyoki

Ne desemki guzum atsan atılmaz satsan satılmaz misali.Alttan almaya devam

Artık iş cığrından cıktı cnm. Sınırı gecti. Neyse anlatırım sonra uzun uzun.

Offff cok üzüldüm cnm. Yılbasında ben de kaza yaptım. Hem de boş yolda öküze carptım. Kocamandı, arabanın yarısı göctü. Hayvanlarına ağlayan adam, o fren sesi, direksiyonu kırışım epey gitmedi gözümün önünden.

cok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın.

adı üstünde baba işte canım kavga edilir sonrada en ufak bişi gelsebaşına bin pişman olunur takma kafana

Dünyanın en bencil adamıdır. masada 4 kişi varsa 2 parça ekmek kaldıysa onu o yer, evlatlarına bölüştürmez. annem olmasaydı kardeşim de ben de ondan kurtulmak icin coktan evlenip beş cocuk yapmıştık.

Sanırım ayrı ev arama vakti geldi. Dün gece arkadasımda kaldım. Bugün ev bakıcam bakalım. Haftasonu bulurum.

aynı işte giden canamı üzülesin araba resmen iki teker üzerine kalktı yaşadığım paniği ve toparlama çabamı anlatamam... ( bütün gece her gözümü kapattığımda önümde canlandı durdu, sahibine ayrı üzüldüm 9 senelik can yoldaşı yaşlıda bir hayvan, hiç yapmazdı bunu dedi olacağı varmış dedi beyaz çarşafa sardı köpeciği aldı götürdü gömeceğim diye kasko için mecbur polis tutanağı lazım, polis çağırdık işin tuhaf yanı polis çocuğuyum diye sohbet ederken adam dediki o zaman sokak köpeği yazalım kimsenin canı yanmasın, sahibi ile görüştüler, sigorta sahibine dava açıyormuş üstelik... hayvancık sokak köpeği diye geçti kayıtlara, ruhumu teslim ediyorum sandım resmen, bir yandan da çocuklara anlatmaya çalışıyorum halim harap ya (

lydx ve elmayra çok geçmiş olsun
Allah beterlerinden korusun.

herkese günaydın birde

Bununla geçmiş olsun. Beteri olmamış ya, ya yola fırlayan cocuk fln olsaydı Allah korusun.

Benim de kamu davası fln acıldı, sigorta adama dava actı fln. Düşünsene benimkine devlet karayolu ineği yazsalardı yerler miydi

Günaydın kızlar

Piyonist ve elmoş siz buluşmadan haber verin boş verin babaları

Buluşma fln olmadı cek. Eve gittim üstümü değiştirmeye dakka bir gol bir girdik babamla birbirimize. Vurdum kapıyı cıktım. Biraz dolaştım sonra da arkadaşıma gittim. Murtiyi cekecek halde değildim.

demkki canım zorlamaya gerek yok ayrı ev tutman farz olmuş
Günaydın kızlar

Piyonist ve elmoş siz buluşmadan haber verin boş verin babaları
günaydın canım

lydx ve elmayra çok geçmiş olsun
Allah beterlerinden korusun.

herkese günaydın birde

günaydın kuzum

Buluşma fln olmadı cek. Eve gittim üstümü değiştirmeye dakka bir gol bir girdik babamla birbirimize. Vurdum kapıyı cıktım. Biraz dolaştım sonra da arkadaşıma gittim. Murtiyi cekecek halde değildim.

Bi yaştan sonra hepsi çekilmez oluyor zaten, sıkma canını bu kadar

derdi nymiş oruç falanmı etkiledi yoksa

Biri bana video eklemeyi öğretsin

Size güzel bi şarkı gönderecem

ben dün buluştum canım ama arkadaşlığı kesinlikle geçemeyeceğimize karar verdim. 23:30 du eve gittiğimde.

masadaki 2 ayrandan açtıp kendi önüne koyanla yapamam ben. açtığını bana vermesi lazım benimkini açıp kendisi alması lazım. ben çok kibar yetiştirildim maalesef ex'im çok şımartmış beni. standartlarım yüksek

elmayra sorun ne bilmiyorum ama gerçekten aileyle yaşamak sıkıntı. özellikle de boşandıktan sonra. ben babama 1 saat annemede 1 hafta katlanabiliyorum. sonra birbirimizi kırmamak için uzakta olmaları daha iyi. daha tatlı oluyor öyle..
bu arada katlanmak derken çok seviyorum ikisinide ama aynı evin içinde çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…