günaydın bilimcim. canım ben küçük ayrıntıları çok önemsiyorum. zaten işini beğenmediğimide söylemiştim daha önce. muhabbete derim görüşürüz ama ilerisi olmaz.
elmayra nasıl hem üzüntünü hemde espirini aynı anda yapabiliyorsun şaşıyorum
babalar böyle maalesef kızlarına kıyar ama ablalarına kıyamaz. bizimde tee tekirdağdan ev almamızın tek sebebi babamın halama yakın olmak istemesidir. e noldu halam istanbuldanda aldı biz .öt gibi kaldık ortada.
babam diyemedi benim işim burda çocuklarım burda istanbuldan alayım bi yer başımı sokyaım yeter diymedi. şimdi 4 katlı evi var ama yalnızlar orada at koştursun şimdi. zaten tamamını satsan buradan 1 ev yapmaz. olan anneme oldu. akrabalarından uzak çocuklarından uzak...
Ben de kardeşlerime canımı veririm ama ex ile evlendiğimde önce oydu benim icin. Benim ailem o. Ha tabi ki canlarıyla ilgili bir sıkıntı olunca gözüm hicbirseyi görmez ama ex acken ben kardeşlerimle kebap yemem.
Salak eniştem gevrek gevrek gülüyo, evi satalım da sana bir mobilya takımı yaptırayım (mobilyacı) diyo. Annem de benim mobilyaya ihtiyacım yok diyo, babam da yap enişte yap diyo. Lan sana mobilya yapacak da sen o mobilyayı hangi eve koyucan, kiradaki eve kirayı kim veriyo, elmayra! Nah veririm bundan sonra.
Piyomun taktığı şeye bak hele
Herkes kendi içeceğini açıp içse olmuyor mu:))))
canım bazı nezaket kuralları insanı gösterir kadına ne kadar değer verdiğiyle alakalı
meselaeşimle servise binince önce bana yer verir sora inerken kenara çekilir önce beni indirir çayımızı bile içerken önce bana uzatır
canım bazı nezaket kuralları insanı gösterir kadına ne kadar değer verdiğiyle alakalı
meselaeşimle servise binince önce bana yer verir sora inerken kenara çekilir önce beni indirir çayımızı bile içerken önce bana uzatır
gecmiş olsun elmayra .babalar böyle cocuklarının hayatlarını güya ypacam derken mahvediyorlar bilmiyorum insanı yalana kötülüğe zorluyorlar kızların yanlarından daha çabuk kaçması için sanki. neyse kimse babasını sevmek zorunda değil ama işte Allah hepsine akıl versin
Ne bilim la benim kafa da böyle calısıo ben ağlarken de espri yaparım annem bön bön yüzüme bakar, kafayı mı yedim diye
Al işte, sen coluğunu cocugunu bırak koş git o da seni sap gibi bırakır ortada.
Yazık ya bu bencil adamların peşinde ömürlerini cürüttü annelerimiz.
bencede gofretto kesinlikle katılıyorum
aksine peşimde el penöe divan duran benim kendi elimle yapabileceğim işleri kendisi yapmaya çalışan erkekleride ben sevmiyorum, muhtaçmışım gibi geliyor bana yada ezikmişim gibi
belkide baştan istemediğim için bahane buluyorum ama. ex im aklıma gelmedi değil. ne gezerdik sultanahmette. ben çok severim üni yide orada okudum. oda mutlaka her ramazanda 1 kere götürürdü beni gezerdik ne güzel. bide ex im neyi sevip sevmediğimi çok iyi bilirdi bütün teklifleri o yapardı su alıp geleyim derdi bi gelirdi elinde en sevdiğim tatlı falan mutlu oluyordum işte. şimdi yeni biri ne bileyim garip iştee..
Evin kirasını sen mi veriyosun bide, sen evliyken nasıl yapıyorsa öyle ödeseydi baban ?
ya kızlar koca da olsa baba da olsa erkekleri rahatlığa alıştırmayacaksın.
Kızı kirayı ödesin oda aileden kalan evi satıp kardeşlerine versin.
Allahım akıl fikir versin ne diyeyim, benim babamda bu durumda olduğu için yoğurdum ekşi yani
belkide baştan istemediğim için bahane buluyorum ama. ex im aklıma gelmedi değil. ne gezerdik sultanahmette. ben çok severim üni yide orada okudum. oda mutlaka her ramazanda 1 kere götürürdü beni gezerdik ne güzel. bide ex im neyi sevip sevmediğimi çok iyi bilirdi bütün teklifleri o yapardı su alıp geleyim derdi bi gelirdi elinde en sevdiğim tatlı falan mutlu oluyordum işte. şimdi yeni biri ne bileyim garip iştee..
ben seviyorum canım. kendinden çok beni düşünüyor diye.. sürekli senin için ne yapabilirim diye düşünen bi erkek aynı zamanda dışarıya karşı sert ama sana kedi gibi oh missbencede gofretto kesinlikle katılıyorum
aksine peşimde el penöe divan duran benim kendi elimle yapabileceğim işleri kendisi yapmaya çalışan erkekleride ben sevmiyorum, muhtaçmışım gibi geliyor bana yada ezikmişim gibi
valla helal olsun sana Elmi.
çok şükür ki kendi işimiz kazancımız var da ayaklarımızın üstünde duruyoruz.
ben ünv başka şehirde okudum döndüğümde zorlanmıştım aynı evde eminim senin için çok zordur.
eve çıkma vaktin gelmiş bu da hızlandırıcı oldu senin için.
Ne bilim la benim kafa da böyle calısıo ben ağlarken de espri yaparım annem bön bön yüzüme bakar, kafayı mı yedim diye
Al işte, sen coluğunu cocugunu bırak koş git o da seni sap gibi bırakır ortada.
Yazık ya bu bencil adamların peşinde ömürlerini cürüttü annelerimiz.
Amin cnm.
Aslında kız cocukları daha özenle yetiştirilmeli. Daha bilincli daha sağlam adımlarla. Sonucta baba eksiklikleri yüznden yanlış adamlara sığınıyorlar. Bir tekme de onlardan yiyolar.
Doğru söylüyosun kimse babasını sevmek zorunda değil. Yani tabi ki seversin ama tapmazsın.
Cok haklısın, şükürler olsun ki ayaklarımızın üzerinde duruyoruz kimseye de muhtac değiliz. Ben bugün memuriyetten atılsam yine de ac kalmam.
Bence de herseyin bir sebebi var.
günaydın topik ahalisi
konuya pat diye daldım ama akışta yazdıklarını okudum zaten..bencillik denilince babamın üstüne tanımam ben :) aynen öyle bu bencil ve sadece kendi için yaşayan insanlar için annlerimiz kendilerini çürüttü..bazen anneme diyorum neden dayandın babama,neden bu kadar bencil bir adama sabrettin siz için diyor,babasız büyümeyin diye..
sanki babalı büyüdük
ama nedense hep bizim ataerkil toplumumuzda kızlar ezilip duruyor sen onu yapamazsın yok bunu yapamazsın sen dur yapma gitme etme ayıp söyle böyle korkudan kızlar arkadaşlıklaırnı gizli gizli kuruyor hep bi kaçma çabası .. yazık gerçekten .. ama bu dünyada kimse anne babasını seçemiyor seçebilseydi müge anlı programları favori olmazdı
canım anladım ama ben nezaket konusunda çok çok katıyım. yani beraber yürürken ben arkada kalayım sinir olurum çatlarım patlarım. yada bi ortama girdik bişeyi parmakla göstersin falan. burjuvayım kızım ben illa söyletecen yanicanım benim eşim nezaket kuralları bilmez ama altın gibi bir kalbi vardır çok sakinde bir yapısı, kavga etmeye çalışsan kavga ettirmez sana öyle biridir
adam önce kendi ayranını açtı diye adamı red edseydim şimdi çok şey kaçırmış olurdum bilmem anlabildimmi ??
işte bu çok doğru benim ezik babam azıcık dik dursaydı herşeye karşı, azıcık arkamda dursaydı mizacı sert biriyle evleneyim beni herşeye karşı korusun demez anlaşabileceğim bi adam bulurdum belki. al işte o sertlikte battı. gerçi benden adam olmaz dmeişmiydim :26:Amin cnm.
Aslında kız cocukları daha özenle yetiştirilmeli. Daha bilincli daha sağlam adımlarla. Sonucta baba eksiklikleri yüznden yanlış adamlara sığınıyorlar. Bir tekme de onlardan yiyolar.
tamam başka Ousta bu önerileri dikkate alıcam o zamn. aslında ben biraz daha olgun birini arıyorum sanırım. 35 olsun oturaklı, iyi bi işi olan, gezmeyi seven, ssk lı, evi olan
Ama o da şıp diye bilmedi ya ne sevdiğini
Zamanla öğrendi
Next te zamanla öğrenir( Her kim next olursa yani, bu Ous şart değil )
Valla bravo
İlk gecenizde pat diye odanıza giren anneden, bu evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?