09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ne bilim la benim kafa da böyle calısıo ben ağlarken de espri yaparım annem bön bön yüzüme bakar, kafayı mı yedim diye

Al işte, sen coluğunu cocugunu bırak koş git o da seni sap gibi bırakır ortada.

Yazık ya bu bencil adamların peşinde ömürlerini cürüttü annelerimiz.

Evin kirasını sen mi veriyosun bide, sen evliyken nasıl yapıyorsa öyle ödeseydi baban ?
ya kızlar koca da olsa baba da olsa erkekleri rahatlığa alıştırmayacaksın.
Kızı kirayı ödesin oda aileden kalan evi satıp kardeşlerine versin.
Allahım akıl fikir versin ne diyeyim, benim babamda bu durumda olduğu için yoğurdum ekşi yani

Piyomun taktığı şeye bak hele
Herkes kendi içeceğini açıp içse olmuyor mu:))))

belkide baştan istemediğim için bahane buluyorum ama. ex im aklıma gelmedi değil. ne gezerdik sultanahmette. ben çok severim üni yide orada okudum. oda mutlaka her ramazanda 1 kere götürürdü beni gezerdik ne güzel. bide ex im neyi sevip sevmediğimi çok iyi bilirdi bütün teklifleri o yapardı su alıp geleyim derdi bi gelirdi elinde en sevdiğim tatlı falan mutlu oluyordum işte. şimdi yeni biri ne bileyim garip iştee..

canım benim eşim nezaket kuralları bilmez ama altın gibi bir kalbi vardır çok sakinde bir yapısı, kavga etmeye çalışsan kavga ettirmez sana öyle biridir

adam önce kendi ayranını açtı diye adamı red edseydim şimdi çok şey kaçırmış olurdum bilmem anlabildimmi ??

Valla bravo
İlk gecenizde pat diye odanıza giren anneden, bu evlat

Amin cnm.

Aslında kız cocukları daha özenle yetiştirilmeli. Daha bilincli daha sağlam adımlarla. Sonucta baba eksiklikleri yüznden yanlış adamlara sığınıyorlar. Bir tekme de onlardan yiyolar.

Doğru söylüyosun kimse babasını sevmek zorunda değil. Yani tabi ki seversin ama tapmazsın.

valla helal olsun sana Elmi.
çok şükür ki kendi işimiz kazancımız var da ayaklarımızın üstünde duruyoruz.
ben ünv başka şehirde okudum döndüğümde zorlanmıştım aynı evde eminim senin için çok zordur.
eve çıkma vaktin gelmiş bu da hızlandırıcı oldu senin için.

Günaydın bbilimcim, bende öyleyim her işimi kendim yapacağım illa...

Kocalara şans doğuyor bu durumda aslında :)

Ama o da şıp diye bilmedi ya ne sevdiğini
Zamanla öğrendi

Next te zamanla öğrenir ( Her kim next olursa yani, bu Ous şart değil )

Destek olayım dedim o da atladı kirayı ver o zaman benden önce de kardeşim ödüyodu. Ya ben staj yaptığımda bile kuruşu kuruşuna alırdı parayı elimden.

Amaaan allah hepsine merhamet versin.

evet evet bahane birazda çok içine sinmediği için.

Eee exle baya zaman geçirdiniz seni iyi tanımıştır kuzum

Bu arada sen ex ile nasıl tanışmıştım o kadar muhabbet ettik bunu konuşmadık :S

ben seviyorum canım. kendinden çok beni düşünüyor diye.. sürekli senin için ne yapabilirim diye düşünen bi erkek aynı zamanda dışarıya karşı sert ama sana kedi gibi oh miss ama bazende Zırtlan oluyordu o ayrı Zırtlan ama sırtlan diil
mesela faturaları ödemesi beni sinir ediyordu ama ayranımı açması holuma gidiyordu

Cok haklısın, şükürler olsun ki ayaklarımızın üzerinde duruyoruz kimseye de muhtac değiliz. Ben bugün memuriyetten atılsam yine de ac kalmam.

Bence de herseyin bir sebebi var.

günaydın topik ahalisi

konuya pat diye daldım ama akışta yazdıklarını okudum zaten..bencillik denilince babamın üstüne tanımam ben :) aynen öyle bu bencil ve sadece kendi için yaşayan insanlar için annlerimiz kendilerini çürüttü..bazen anneme diyorum neden dayandın babama,neden bu kadar bencil bir adama sabrettin siz için diyor,babasız büyümeyin diye..

sanki babalı büyüdük

ama nedense hep bizim ataerkil toplumumuzda kızlar ezilip duruyor sen onu yapamazsın yok bunu yapamazsın sen dur yapma gitme etme ayıp söyle böyle korkudan kızlar arkadaşlıklaırnı gizli gizli kuruyor hep bi kaçma çabası .. yazık gerçekten .. ama bu dünyada kimse anne babasını seçemiyor seçebilseydi müge anlı programları favori olmazdı

Son düzenleme:
Cok haklısın, şükürler olsun ki ayaklarımızın üzerinde duruyoruz kimseye de muhtac değiliz. Ben bugün memuriyetten atılsam yine de ac kalmam.

Bence de herseyin bir sebebi var.

evet bu dünyada şerin bile bir hayıra vesile olacağına eminim o yüzden tatlı canınızı üzmeyin hiç.

Son düzenleme:
Ben 'baba' kelimesine bile gelemiyorum aslında
Ama görüyorum ki yalnız değilmişim maalesef

Ouslara temkinli olmamın sebebi buydu işte.

:) ahahahah ne kadar doğru sanki babalı büyüdük. Babamız basımızdayken babasız büyüdük.

Kızlarının bacak aralarını koruyacaklarına zihinlerini korusalardı, ic dünyalarını yapılandırsalardı keşke.

Hic sorma benim de zaten kaybolasım ve müge anlı tarafından bulunasım var :)

canım anladım ama ben nezaket konusunda çok çok katıyım. yani beraber yürürken ben arkada kalayım sinir olurum çatlarım patlarım. yada bi ortama girdik bişeyi parmakla göstersin falan. burjuvayım kızım ben illa söyletecen yani
banada prens bulunmaz bu saatten sonra çıtır kalır kral laızm krall
Amin cnm.
Aslında kız cocukları daha özenle yetiştirilmeli. Daha bilincli daha sağlam adımlarla. Sonucta baba eksiklikleri yüznden yanlış adamlara sığınıyorlar. Bir tekme de onlardan yiyolar.
işte bu çok doğru benim ezik babam azıcık dik dursaydı herşeye karşı, azıcık arkamda dursaydı mizacı sert biriyle evleneyim beni herşeye karşı korusun demez anlaşabileceğim bi adam bulurdum belki. al işte o sertlikte battı. gerçi benden adam olmaz dmeişmiydim :26:

Ama o da şıp diye bilmedi ya ne sevdiğini
Zamanla öğrendi
Next te zamanla öğrenir ( Her kim next olursa yani, bu Ous şart değil )
tamam başka Ousta bu önerileri dikkate alıcam o zamn. aslında ben biraz daha olgun birini arıyorum sanırım. 35 olsun oturaklı, iyi bi işi olan, gezmeyi seven, ssk lı, evi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…