günaydıngünaydın hanımlar
elmayra ve lydx çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
sende benim gibisin küçük ayrıntılara önem veriyrsunben dün buluştum canım ama arkadaşlığı kesinlikle geçemeyeceğimize karar verdim. 23:30 du eve gittiğimde.
masadaki 2 ayrandan açtıp kendi önüne koyanla yapamam ben. açtığını bana vermesi lazım benimkini açıp kendisi alması lazım. ben çok kibar yetiştirildim maalesef ex'im çok şımartmış beni. standartlarım yüksek
günaydın hamiş kuzu sana bi ticker yapalımmı ne dersingunaydın herkese
elmayram noldu babanla canım ya ???
piyon senin biriyle buluşcanı bilmiyordum ben ama ayran meselesi basit geldi bana
ldxy geçmiş oldun
Bi yaştan sonra hepsi çekilmez oluyor zaten, sıkma canını bu kadar
derdi nymiş oruç falanmı etkiledi yoksa
elmayra sorun ne bilmiyorum ama gerçekten aileyle yaşamak sıkıntı. özellikle de boşandıktan sonra. ben babama 1 saat annemede 1 hafta katlanabiliyorum. sonra birbirimizi kırmamak için uzakta olmaları daha iyi. daha tatlı oluyor öyle..
bu arada katlanmak derken çok seviyorum ikisinide ama aynı evin içinde çok zor.
günaydın hanımlar
elmayra ve lydx çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
ben dün buluştum canım ama arkadaşlığı kesinlikle geçemeyeceğimize karar verdim. 23:30 du eve gittiğimde.
masadaki 2 ayrandan açtıp kendi önüne koyanla yapamam ben. açtığını bana vermesi lazım benimkini açıp kendisi alması lazım. ben çok kibar yetiştirildim maalesef ex'im çok şımartmış beni. standartlarım yüksek
ben dün buluştum canım ama arkadaşlığı kesinlikle geçemeyeceğimize karar verdim. 23:30 du eve gittiğimde.
siteninkinden istemiyorum ama bu senin yaptığın güzel asyalımgünaydın
sende benim gibisin küçük ayrıntılara önem veriyrsun
günaydın hamiş kuzu sana bi ticker yapalımmı ne dersin
Derdi baskaydı, bir arsa meselesi var, kentsel dönüşümle toki giriyo, amcamla babama da birer daire düşüyor. Bir de halam var zamanında ben mal istemiyorum demiş, bunlar da halama bilezik mi ne almış konu kapanmış. Simdi babamın vicdanı(?) elvermiyormuş, kendi dairesini satıp yarısını halama ve uckağıtcı enişteme verecekmiş, haftasonundan beri konu bu. Ben de dedim ki; sen hic evlatlarını düşünmüyor musun? Hadi kızların kendini kurtardı, liseye giden oğlun var, ne olacağı belli değil onu da mı düşünmüyorsun, ben kendimden ve ablamdan baskasını düşünmüyorum dedi. Sen kim oluyorsun da ben ölmeden benim malım hakkında fikir yürütüyorsun dedi. Ben de malın da senin olsun sen de gözüme gözükme dedim. Hayır sanki para verip aldılar, dedemden kalan arsa.
Ya bu sefer ki normal kavgalardan değildi. Annem onu susturmaya calısırken elini kaldırdı, yakaladım elini havada. Eğer o el inerse annemin yüzüne seni o evin temeline gömerim dedim. Cok ayıp biliyorum ve cok günah söylediklerim ama kimse ben hayattayken benim anneme el kaldıramaz. Suratıma tükürdü fln yazıklar olsun senin gibi evlat olmaz olsun diye.
Bu arada oruc tutmaz, kullandığı ilaclar var, tutmasın da zaten oruc tuttuğu günleri de biliyoruz.
:) ayranı burun deliklerinden icirseydin
Derdi baskaydı, bir arsa meselesi var, kentsel dönüşümle toki giriyo, amcamla babama da birer daire düşüyor. Bir de halam var zamanında ben mal istemiyorum demiş, bunlar da halama bilezik mi ne almış konu kapanmış. Simdi babamın vicdanı(?) elvermiyormuş, kendi dairesini satıp yarısını halama ve uckağıtcı enişteme verecekmiş, haftasonundan beri konu bu. Ben de dedim ki; sen hic evlatlarını düşünmüyor musun? Hadi kızların kendini kurtardı, liseye giden oğlun var, ne olacağı belli değil onu da mı düşünmüyorsun, ben kendimden ve ablamdan baskasını düşünmüyorum dedi. Sen kim oluyorsun da ben ölmeden benim malım hakkında fikir yürütüyorsun dedi. Ben de malın da senin olsun sen de gözüme gözükme dedim. Hayır sanki para verip aldılar, dedemden kalan arsa.
Ya bu sefer ki normal kavgalardan değildi. Annem onu susturmaya calısırken elini kaldırdı, yakaladım elini havada. Eğer o el inerse annemin yüzüne seni o evin temeline gömerim dedim. Cok ayıp biliyorum ve cok günah söylediklerim ama kimse ben hayattayken benim anneme el kaldıramaz. Suratıma tükürdü fln yazıklar olsun senin gibi evlat olmaz olsun diye.
Bu arada oruc tutmaz, kullandığı ilaclar var, tutmasın da zaten oruc tuttuğu günleri de biliyoruz.
:) ayranı burun deliklerinden icirseydin
siteninkinden istemiyorum ama bu senin yaptığın güzel asyalım
almeyra boşver kuzum ya
hatta ben yorum yapmayayım aile içine karışılmaz nede olsa
Baban birçok baba gibi eski kafa Elmayra
O asıl ailesi olarak hala kendi kardeşlerini görüyo
Anneni ve sizi değil
Bu yüzden mantıklı düşünemiyo
Bilezikte almış hangi vicdandan bahsediyo, size takındığı tavıra baksın önce..
günaydın kızlar,
Elmişim, Allah vicdan paylaşım adalet versin babanın gönlüne((
Ailesine sahip çıkamayan adamlar yüzünden bizler böyle olmadık mı
Benim babada buna yakın birşeydi, minicik aklı başına geldi ama bazen yine eskiye dönüyor.
günaydın canımgünaydın kızlar,
Elmişim, Allah vicdan paylaşım adalet versin babanın gönlüne((
Ailesine sahip çıkamayan adamlar yüzünden bizler böyle olmadık mı
Benim babada buna yakın birşeydi, minicik aklı başına geldi ama bazen yine eskiye dönüyor.
siteninkinden istemiyorum ama bu senin yaptığın güzel asyalım
almeyra boşver kuzum ya
hatta ben yorum yapmayayım aile içine karışılmaz nede olsa
Piyomun taktığı şeye bak hele
Herkes kendi içeceğini açıp içse olmuyor mu:))))
günaydın bilimcim. canım ben küçük ayrıntıları çok önemsiyorum. zaten işini beğenmediğimide söylemiştim daha önce. muhabbete derim görüşürüz ama ilerisi olmaz.gu
piyon senin biriyle buluşcanı bilmiyordum ben ama ayran meselesi basit geldi bana
canım benim babamda aynı şekilde bütün varını yoğunu kardeşleri ve bacısı için her an feda edebilecek nitelikte başlarına bi iş gelecek diye öyle tedirgindir ki henüz evlatları olarak dara sokmadık bize nasıl olur bilmiyorum
ama babanda amma abartmış yani sonuçta kendine bişi istemiyosunki
çokta sıkma canını sonuçta yaşlanıyolar kardeşlerinde inşallah hiçç muhtaç olmadan kendi başlarını kurtarırlar
Benim babam soyuldu soğana çevrildi, tabi kendi de istedi bunu
Daha yeni jeton düşüyo gibi ama iş işten geçti
Ben bazen arada diyorum, kardeşin bile olsa iyi niyet karşılıklı değilse sonuçları böyle olur diye ama kızıyo tabi
Keklendiğinin yüzüne vurulmasına mı kardeşceğizlerine laf söylenmesine mi bilmem
Hem eski kafa hem de bencil. Cok da moderndir, okutur, karışmaz vs vs ama bazı seyleri cok eksik. Özel sektörde calısırken bir gün eğitime gidicem. Dedi ki; ben de para kalmadı. Ben de bende de 50 lira var. E iyi onu bana ver. Baba ben istanbula gidicem nasıl sana vereyim, ya basıma bişi gelirse. Ne gelecek basına dedi. Soka girdim ya. Ya ben kız cocuguyum. Eğer adam gibi bir babam olsaydı exle flört eder ayrılırdım, sırf ondan erken kurtulayım diye o kadar cabuk evlendim.
Beni onların arsaları ilgilendirmiyor, beni kardeşlerimin hakkı ilgilendiriyor. O ev satılırsa hepsini o evin temeline gömerim. Yapacağımı da bilir.
günaydın canım
son adet tarihini yollarsan san link atabilirim
bencede gofretto kesinlikle katılıyorum
aksine peşimde el penöe divan duran benim kendi elimle yapabileceğim işleri kendisi yapmaya çalışan erkekleride ben sevmiyorum, muhtaçmışım gibi geliyor bana yada ezikmişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?