09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

gunaydın herkese

elmayram noldu babanla canım ya ???

piyon senin biriyle buluşcanı bilmiyordum ben ama ayran meselesi basit geldi bana

ldxy geçmiş oldun

günaydın hanımlar
elmayra ve lydx çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
günaydın
sende benim gibisin küçük ayrıntılara önem veriyrsun
gunaydın herkese

elmayram noldu babanla canım ya ???

piyon senin biriyle buluşcanı bilmiyordum ben ama ayran meselesi basit geldi bana

ldxy geçmiş oldun
günaydın hamiş kuzu sana bi ticker yapalımmı ne dersin

Bi yaştan sonra hepsi çekilmez oluyor zaten, sıkma canını bu kadar

derdi nymiş oruç falanmı etkiledi yoksa

Derdi baskaydı, bir arsa meselesi var, kentsel dönüşümle toki giriyo, amcamla babama da birer daire düşüyor. Bir de halam var zamanında ben mal istemiyorum demiş, bunlar da halama bilezik mi ne almış konu kapanmış. Simdi babamın vicdanı(?) elvermiyormuş, kendi dairesini satıp yarısını halama ve uckağıtcı enişteme verecekmiş, haftasonundan beri konu bu. Ben de dedim ki; sen hic evlatlarını düşünmüyor musun? Hadi kızların kendini kurtardı, liseye giden oğlun var, ne olacağı belli değil onu da mı düşünmüyorsun, ben kendimden ve ablamdan baskasını düşünmüyorum dedi. Sen kim oluyorsun da ben ölmeden benim malım hakkında fikir yürütüyorsun dedi. Ben de malın da senin olsun sen de gözüme gözükme dedim. Hayır sanki para verip aldılar, dedemden kalan arsa.

Ya bu sefer ki normal kavgalardan değildi. Annem onu susturmaya calısırken elini kaldırdı, yakaladım elini havada. Eğer o el inerse annemin yüzüne seni o evin temeline gömerim dedim. Cok ayıp biliyorum ve cok günah söylediklerim ama kimse ben hayattayken benim anneme el kaldıramaz. Suratıma tükürdü fln yazıklar olsun senin gibi evlat olmaz olsun diye.

Bu arada oruc tutmaz, kullandığı ilaclar var, tutmasın da zaten oruc tuttuğu günleri de biliyoruz.
günaydın hanımlar
elmayra ve lydx çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

:) ayranı burun deliklerinden icirseydin

Ne kadar dikkatlisin

Ya ben direk ayrı eve cıkacaktım ama gercekten o dönem ruh gibiydim, ne ev tutacak mecalim ne de o evde intihar fikri olmadan uyuyacak bir bedenim vardı. Annem de dolayısıyla izin vermedi. Sonra ben boşandım, tam ev arıyorum fln ex beni takip ediyo nextle ben otururken birbirimize girdik bütün mahalleye rezil olduk. Annem de dedi ki kızım basına bir iş fln gelir ne olur gözümün önünde ol. Sabah sekiz bucuktan akşamı zor ediyorum zaten. Ben de tmm dedim. Hatta yılbası gibi ev alayım da öyle cıkayım baska türlü cıkamam dedim. isabet oldu dünkü tartışma.

günaydın

sende benim gibisin küçük ayrıntılara önem veriyrsun
günaydın hamiş kuzu sana bi ticker yapalımmı ne dersin
siteninkinden istemiyorum ama bu senin yaptığın güzel asyalım

almeyra boşver kuzum ya
hatta ben yorum yapmayayım aile içine karışılmaz nede olsa

Baban birçok baba gibi eski kafa Elmayra
O asıl ailesi olarak hala kendi kardeşlerini görüyo
Anneni ve sizi değil
Bu yüzden mantıklı düşünemiyo

Bilezikte almış hangi vicdandan bahsediyo, size takındığı tavıra baksın önce..

günaydın kızlar,

Elmişim, Allah vicdan paylaşım adalet versin babanın gönlüne ((
Ailesine sahip çıkamayan adamlar yüzünden bizler böyle olmadık mı
Benim babada buna yakın birşeydi, minicik aklı başına geldi ama bazen yine eskiye dönüyor.

canım benim babamda aynı şekilde bütün varını yoğunu kardeşleri ve bacısı için her an feda edebilecek nitelikte başlarına bi iş gelecek diye öyle tedirgindir ki henüz evlatları olarak dara sokmadık bize nasıl olur bilmiyorum
ama babanda amma abartmış yani sonuçta kendine bişi istemiyosunki
çokta sıkma canını sonuçta yaşlanıyolar kardeşlerinde inşallah hiçç muhtaç olmadan kendi başlarını kurtarırlar

Piyomun taktığı şeye bak hele
Herkes kendi içeceğini açıp içse olmuyor mu:))))

Benim babam soyuldu soğana çevrildi, tabi kendi de istedi bunu
Daha yeni jeton düşüyo gibi ama iş işten geçti
Ben bazen arada diyorum, kardeşin bile olsa iyi niyet karşılıklı değilse sonuçları böyle olur diye ama kızıyo tabi
Keklendiğinin yüzüne vurulmasına mı kardeşceğizlerine laf söylenmesine mi bilmem

almeyra boşver kuzum ya

Hem eski kafa hem de bencil. Cok da moderndir, okutur, karışmaz vs vs ama bazı seyleri cok eksik. Özel sektörde calısırken bir gün eğitime gidicem. Dedi ki; ben de para kalmadı. Ben de bende de 50 lira var. E iyi onu bana ver. Baba ben istanbula gidicem nasıl sana vereyim, ya basıma bişi gelirse. Ne gelecek basına dedi. Soka girdim ya. Ya ben kız cocuguyum. Eğer adam gibi bir babam olsaydı exle flört eder ayrılırdım, sırf ondan erken kurtulayım diye o kadar cabuk evlendim.

Beni onların arsaları ilgilendirmiyor, beni kardeşlerimin hakkı ilgilendiriyor. O ev satılırsa hepsini o evin temeline gömerim. Yapacağımı da bilir.

http://www.youtube.com/watch?v=FjWRrl7Rv4s

Çok güzel bi şarkı

Her kim ki kıskançlık gölünde yüzer
Bilsin ki ulaşamaz o kaf dağına
Bülbül ki aşk denizlerinde gezer
Uçamaz ki başka güllerin narına

Her kim ki bencillik dağına tırmanır
Bilsin ki kaderi yalnız kalmaktır
Her kim ki hırs ovalarında saklanır
Avladım zanneder ama kendi avlanır

Her kim ki hakikat ormanında bekler
Bilsin ki hatasız çıkamaz yarına
Her kim ki inkar limanında demirler
Eremez hiçbir zaman gönlünün sırrına
Her kim ki ayrılık vadisinde durur
Bilsin ki ne ararsa kendinde bulur

Biz milyonlarca kuştuk kaf dağına kanat açtık
Acı çektik yaralandık bilmiyorduk aldandık
Kimimiz yollarda kaldık dünya malına kandık
Kimimiz sebat ettik yedi vadiyi aştık

Gönül bu durmaz uçar zaman mekan tanımaz
Uzun yol yolcusudur bulmadan aşkı durmaz
Gönül bu durmaz uçar uzak yakın tanımaz
Gönül yol yorgunudur yanmadan huzur bulmaz
Gönül durma uç yorulma uç yılma uç

Son düzenleme:
günaydın canım

almeyra boşver kuzum ya

son adet tarihini yollarsan san link atabilirim

Piyomun taktığı şeye bak hele
Herkes kendi içeceğini açıp içse olmuyor mu:))))

bencede gofretto kesinlikle katılıyorum
aksine peşimde el penöe divan duran benim kendi elimle yapabileceğim işleri kendisi yapmaya çalışan erkekleride ben sevmiyorum, muhtaçmışım gibi geliyor bana yada ezikmişim gibi

gu
günaydın bilimcim. canım ben küçük ayrıntıları çok önemsiyorum. zaten işini beğenmediğimide söylemiştim daha önce. muhabbete derim görüşürüz ama ilerisi olmaz.

elmayra nasıl hem üzüntünü hemde espirini aynı anda yapabiliyorsun şaşıyorum
babalar böyle maalesef kızlarına kıyar ama ablalarına kıyamaz. bizimde tee tekirdağdan ev almamızın tek sebebi babamın halama yakın olmak istemesidir. e noldu halam istanbuldanda aldı biz .öt gibi kaldık ortada.
babam diyemedi benim işim burda çocuklarım burda istanbuldan alayım bi yer başımı sokyaım yeter diymedi. şimdi 4 katlı evi var ama yalnızlar orada at koştursun şimdi. zaten tamamını satsan buradan 1 ev yapmaz. olan anneme oldu. akrabalarından uzak çocuklarından uzak...

Ben de kardeşlerime canımı veririm ama ex ile evlendiğimde önce oydu benim icin. Benim ailem o. Ha tabi ki canlarıyla ilgili bir sıkıntı olunca gözüm hicbirseyi görmez ama ex acken ben kardeşlerimle kebap yemem.

Salak eniştem gevrek gevrek gülüyo, evi satalım da sana bir mobilya takımı yaptırayım (mobilyacı) diyo. Annem de benim mobilyaya ihtiyacım yok diyo, babam da yap enişte yap diyo. Lan sana mobilya yapacak da sen o mobilyayı hangi eve koyucan, kiradaki eve kirayı kim veriyo, elmayra! Nah veririm bundan sonra.

gecmiş olsun elmayra .babalar böyle cocuklarının hayatlarını güya ypacam derken mahvediyorlar bilmiyorum insanı yalana kötülüğe zorluyorlar kızların yanlarından daha çabuk kaçması için sanki. neyse kimse babasını sevmek zorunda değil ama işte Allah hepsine akıl versin

canım bazı nezaket kuralları insanı gösterir kadına ne kadar değer verdiğiyle alakalı
meselaeşimle servise binince önce bana yer verir sora inerken kenara çekilir önce beni indirir çayımızı bile içerken önce bana uzatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…