- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
anam neyin var guatra bu arada hoşgeldin görmedim daha önce yazdığını??
iyi olmaya çalışıyorum tatlım. bu guatr değil aslında...vücudum tiroid bezlerimi düşman sanıp yoketmeye çalışıyo.eninde sonunda da başarıyomuş,sonunda yani tiroid hsatası oluyosun..bi de nodül var bende,biyopsi de yapıcaklarmışş...
bende çok fazla kas ağrısı ve yorgunluk var psikolojim bozuldu iyice...
bir de dün oğluşum düştü..ama ne düşme,bisikletten..normalde dirsek diz falan yaralanır di mi,yok benimkinin yüzü yaralandı..çok kokrtum...alnından gözünün yanı,burnu çeneye kadar betona sürttü..şu an görünce içim yanıyo..
sağol canım benim, çok kötü şeyler yaşadım söyle ilk trimester bitene kadar ticker yapmayalım.
ben karışmam, teyze istiyor tıbbende uygunsa sorun yok. İkinci canım bir oğlan var 3,5 yaşında
ben karışmam, teyze istiyor tıbbende uygunsa sorun yok. İkinci canım bir oğlan var 3,5 yaşında
geçmiş olsun canım hem sana hem oğluşuna ufaklıklar bisiklet diye tutturuyor ama bu tehlikesi var işte biz büyük aldık arkadan biz itiyoruz
canım hoşbulduk,ben girip çıkıyorum siteye işler yoğun olunca..
bebiş nasıl sen nasılsın,hamilelilk nasıl gidiyo canım?
bende haşimoto denilen bi hastalık çıktı,ilk teşhis yanlışmış,hatırlarsan guatr demişlerdi eskiden..yanlış teşhis ve tedavi beni perişan ettiler aylardır..psikolojim bozuldu,tiroid dengesizliklerinden..
derim elbet. erkek adam kibar olacakvay vay ayranımı açmayanla olmaz diyon ha
sen ilerde armut piş azıma düş istersin piyooonn
maşallahablayım ben abla hatta teyze diyebilirsin 38
canım hoşgeldin. geçmişler oolsun. yoğunum kaçıcam bende kusura bakmayın.çekirgecim özet alabilir miyim
düşünmesende artık düşünürsün işte. ama standartları yükseltmemek daha iyi bırakın kalsın o öleestadanrtlarını yerim ben onun
Bian düşündüm bnm ayranımı ouz açıyor mu acaba die
haşimotoyu kısmen biliyorum bir arkadaşımdada var ama kiloda yapyıor sanırım malesef
çok geçmiş olsun ümir boyu kullanacağın bir ilaç var sanırım artık birde ikinci çocuk için doktoruna danışmanı öneririm seni korkutmak istemem ama jinekologuna bir danış ikinci çocuk istiyorsan eğer istediğinde
sağol canım.nasıl oldu anlamadım,bahçede hafifi yokuş bi yer var karşısı da duvar.birden yanımdan ayağıyla hız aldı ellerini bıraktı,o kadar hızlanması mümkün değil ama nasıl oldu bilemedim.duvara çarpıcak diye koşup önüne atladım,yuvarlanıp takla attı.herşey 5 saniyede falan oldu.yine de Allah korudu duvara çarpsa çok fena olurdu..
öyleymiş kilo yapıyomuş bende henüz bişi yok..şu sıkıntılar geçsin de kiloyu takmıcam ya..benim belimde problem var,fıtık ameliyetı da oldum..belime bişi olcak kramp giricek diye korkuyorum..vücutta genel kas ağrısı yapıyo da..
ikinci çocuk düşünmüyorum ya..oğlumu zor büyüttüm zaten,yaş de geçiyo...sağlık sıkıntılarım var zaten..hamilelik zor oluyomuş duydum canım ..
geçmiş olsun canım. geldimi üstüste gelir zaten. umarım tedavisi bulunurda rahatlarsın.
sağol canım.nasıl oldu anlamadım,bahçede hafifi yokuş bi yer var karşısı da duvar.birden yanımdan ayağıyla hız aldı ellerini bıraktı,o kadar hızlanması mümkün değil ama nasıl oldu bilemedim.duvara çarpıcak diye koşup önüne atladım,yuvarlanıp takla attı.herşey 5 saniyede falan oldu.yine de Allah korudu duvara çarpsa çok fena olurdu..
napıyonuz helal hatunlar
gole maya calmıstımya
ya golde bozukluk var ya mayada
yada erken karıstırdık neysekıne
olmadı ana vatan kan aglıyor
işte şu anda tiroidler iyi görünüyomuş,o yüzden ilaca başlamadı..devamlı kontrol dedi.düştüğü an başlıcam dedi ilaca..bence ilaçları düzenli kullandığında kas ağrıları olmuyor diye biliyorum birde belki vaktin varsa düzenli kas çalıştırıcı (plates gibi yormayan ama kaslar için olan) spor denesen yada doktoruna danışsan yapmanda bir sakınca olurmuki
yok çok şükür olmadı kusma falan..ama yüzü cidden kötü görünüyo,dudaklar göz falan şişafacanlar büyüyo canım büyüdükçede bizi şaşırtmaya devam ediyolar yoksa daha 2,5 yaşındaki bi çocuk bisikleti zor sürer bide elini bırakmış Allahtan duvara çarpmamış iyileşir annesi kusma vs olmadıysa korkma
napıyonuz helal hatunlar
gole maya calmıstımya
ya golde bozukluk var ya mayada
yada erken karıstırdık neysekıne
olmadı ana vatan kan aglıyor
işte şu anda tiroidler iyi görünüyomuş,o yüzden ilaca başlamadı..devamlı kontrol dedi.düştüğü an başlıcam dedi ilaca..
egzers,iz için de callinets diye bi program buldum,ona başlıcamkasları kuvvetlendiriyo..bakalım..
yok çok şükür olmadı kusma falan..ama yüzü cidden kötü görünüyo,dudaklar göz falan şişAllah beterinden korusun yavrualarımızı..
Az daha küçük ekleseydin
Onu buldum da
Url soruyo
Ben you tubedan dinliyorum ya direk http li çıkıyo ?
Elmii kısacık özet istiyorum buluşma nasıl gectiii
foto cekildin mi
dün dediğin maili attın mı
attıysan tepkisi noldu
Elmim zor bir akşam olmuş senin için
ama bazı babalar böyle
olduğu gibi kabul ediceksin bu yaştan sonra maalesef evet sen cok cok haklısın..
Eğer o kendi evlatlarını düşünmezse başka kim düşünebilir.
Anneciğine allah sabır versin.
Ve tabii size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?