hoş geldin
Sen sormadan ben söylim
Elmoş buluşmaya gidememiş
piyonist gitmiş ama ayranımı açmayan biriyle aslaaa diyo
aaa şeker çevirme gibi birşey söz konusu mu?guatr? tedavi oluyorsunuzdur zaten di mi? diyete dikkat aman diyim devamında artçı diyabet gelmesin.
Bizde bugün 6. haftalık olduk teyzesiDayanamadım Salı dr. gittim. keseyi, yolk sacı gördüm haftayada kalp atışı inşallah.
delüsünüz siz yaaa: ))))))))))))))))))))))))
darısı hayırlı bir ous ile başımıza inşallah. sen kaç yaşındasın hybris?
aaa şeker çevirme gibi birşey söz konusu mu?
daha yeni teşhis kondu,şu anda herhengi tedevi vermedi ama sıkıntılarım çokbiliyo musun bu hastalığı?
kızlar selam ,kusura bakmayın ben biraz rahtasız olduğumdan ,dünkü mesaja cevap yazdım hemen..
nasılsınız?
aaa şeker çevirme gibi birşey söz konusu mu?
daha yeni teşhis kondu,şu anda herhengi tedevi vermedi ama sıkıntılarım çokbiliyo musun bu hastalığı?
kızlar selam ,kusura bakmayın ben biraz rahtasız olduğumdan ,dünkü mesaja cevap yazdım hemen..
nasılsınız?
ama öyle demedi mi
Ous olmaz sadece arkadaşım olarak kalacak
çünkü ayranını açtı içti, bana uzatması lazımdı. Ben böyle şeylere gelemem çok kibar yetiştim vs. Dedi
ene sendemi gebesinay maşallah hiç görmedim bi yerde yazdığını?
allah tamamına sağlıkla erdirsn inş. canım
mart annesinimi olcan bakim sen ??
çekirgecim özet alabilir miyim
hayırlı olsun tatlım sanada bi ticker yapalım hemen son adet tarihi ne zamndı yaşta değil ama çocuk yolunda sizden büyüğüm bende ikinciye hamişim ilk düşüğümüde sayarsam 3Bizde bugün 6. haftalık olduk teyzesiDayanamadım Salı dr. gittim. keseyi, yolk sacı gördüm haftayada kalp atışı inşallah.
by byben kaçayım artık,sohbet için teşekkürler..elmayra baba dedin yaramı deştin :)
ayrıca piyonist ve elmayraya mutluluklar diliyorum(hala gülüyorum buna :))
görüşürüz kızlar
stadanrtlarını yerim ben onun
Bian düşündüm bnm ayranımı ouz açıyor mu acaba die
As. iyi şükür seni sormalı
Benim ablamda da guatr var da şekerle ilgili bişey denmedi sanırım
6 Mart muhtemel Şubat sonu. Ancak can dostum, yavrunun teyzesi balık burcu yeğen istemem 20 Şubatın önüne çekeceğiz der. Bakalım kısmet :)
hayırlı olsun tatlım sanada bi ticker yapalım hemen son adet tarihi ne zamndı yaşta değil ama çocuk yolunda sizden büyüğüm bende ikinciye hamişim ilk düşüğümüde sayarsam 3
by by
iyi olmaya çalışıyorum tatlım. bu guatr değil aslında...vücudum tiroid bezlerimi düşman sanıp yoketmeye çalışıyo.eninde sonunda da başarıyomuş,sonunda yani tiroid hsatası oluyosun..bi de nodül var bende,biyopsi de yapıcaklarmışş...
bende çok fazla kas ağrısı ve yorgunluk var psikolojim bozuldu iyice...
bir de dün oğluşum düştü..ama ne düşme,bisikletten..normalde dirsek diz falan yaralanır di mi,yok benimkinin yüzü yaralandı..çok kokrtum...alnından gözünün yanı,burnu çeneye kadar betona sürttü..şu an görünce içim yanıyo..
hey allahım
sen ne diyorsun bu işe peki ??
birde senin ilk bebekmi tatlım ?
iyi olmaya çalışıyorum tatlım. bu guatr değil aslında...vücudum tiroid bezlerimi düşman sanıp yoketmeye çalışıyo.eninde sonunda da başarıyomuş,sonunda yani tiroid hsatası oluyosun..bi de nodül var bende,biyopsi de yapıcaklarmışş...
bende çok fazla kas ağrısı ve yorgunluk var psikolojim bozuldu iyice...
bir de dün oğluşum düştü..ama ne düşme,bisikletten..normalde dirsek diz falan yaralanır di mi,yok benimkinin yüzü yaralandı..çok kokrtum...alnından gözünün yanı,burnu çeneye kadar betona sürttü..şu an görünce içim yanıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?