09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

guatr? tedavi oluyorsunuzdur zaten di mi? diyete dikkat aman diyim devamında artçı diyabet gelmesin.
aaa şeker çevirme gibi birşey söz konusu mu?
daha yeni teşhis kondu,şu anda herhengi tedevi vermedi ama sıkıntılarım çok biliyo musun bu hastalığı?

kızlar selam ,kusura bakmayın ben biraz rahtasız olduğumdan ,dünkü mesaja cevap yazdım hemen..
nasılsınız?

Bizde bugün 6. haftalık olduk teyzesi Dayanamadım Salı dr. gittim. keseyi, yolk sacı gördüm haftayada kalp atışı inşallah.

ene sendemi gebesin ay maşallah hiç görmedim bi yerde yazdığını?

allah tamamına sağlıkla erdirsn inş. canım
mart annesinimi olcan bakim sen ??

delüsünüz siz yaaa: ))))))))))))))))))))))))

Ama öyle demedi mi

Ous olmaz sadece arkadaşım olarak kalacak
Çünkü ayranını açtı içti, bana uzatması lazımdı. ben böyle şeylere gelemem çok kibar yetiştim vs. dedi

Elmim zor bir akşam olmuş senin için
ama bazı babalar böyle
olduğu gibi kabul ediceksin bu yaştan sonra maalesef evet sen cok cok haklısın..
Eğer o kendi evlatlarını düşünmezse başka kim düşünebilir.
Anneciğine allah sabır versin.
Ve tabii size..

As. iyi şükür seni sormalı
Benim ablamda da guatr var da şekerle ilgili bişey denmedi sanırım

anam neyin var guatra bu arada hoşgeldin görmedim daha önce yazdığını??

ene sendemi gebesin ay maşallah hiç görmedim bi yerde yazdığını?

allah tamamına sağlıkla erdirsn inş. canım
mart annesinimi olcan bakim sen ??

6 Mart muhtemel Şubat sonu. Ancak can dostum, yavrunun teyzesi balık burcu yeğen istemem 20 Şubatın önüne çekeceğiz der. Bakalım kısmet :)

Son düzenleme:
çekirgecim özet alabilir miyim

Sovr ortalarda yok, tatilde diye umut ediyoruz
Zibidi de yeni geldi
Bir baba mevzusu döndü, herkes fena halde dertliymiş maalesef bu konuda
Piyonist dün Ous adayıyla buluştu, ayranını açmadığından kibar olmadığından N'arkadaş olarak kalalım diyo

Bizde bugün 6. haftalık olduk teyzesi Dayanamadım Salı dr. gittim. keseyi, yolk sacı gördüm haftayada kalp atışı inşallah.
hayırlı olsun tatlım sanada bi ticker yapalım hemen son adet tarihi ne zamndı yaşta değil ama çocuk yolunda sizden büyüğüm bende ikinciye hamişim ilk düşüğümüde sayarsam 3
ben kaçayım artık,sohbet için teşekkürler..elmayra baba dedin yaramı deştin :)

ayrıca piyonist ve elmayraya mutluluklar diliyorum (hala gülüyorum buna :))

görüşürüz kızlar
by by

As. iyi şükür seni sormalı
Benim ablamda da guatr var da şekerle ilgili bişey denmedi sanırım

iyi olmaya çalışıyorum tatlım. bu guatr değil aslında...vücudum tiroid bezlerimi düşman sanıp yoketmeye çalışıyo.eninde sonunda da başarıyomuş,sonunda yani tiroid hsatası oluyosun..bi de nodül var bende,biyopsi de yapıcaklarmışş...
bende çok fazla kas ağrısı ve yorgunluk var psikolojim bozuldu iyice...

bir de dün oğluşum düştü..ama ne düşme,bisikletten..normalde dirsek diz falan yaralanır di mi,yok benimkinin yüzü yaralandı..çok kokrtum...alnından gözünün yanı,burnu çeneye kadar betona sürttü..şu an görünce içim yanıyo..

hayırlı olsun tatlım sanada bi ticker yapalım hemen son adet tarihi ne zamndı yaşta değil ama çocuk yolunda sizden büyüğüm bende ikinciye hamişim ilk düşüğümüde sayarsam 3
by by

sağol canım benim, çok kötü şeyler yaşadım söyle ilk trimester bitene kadar ticker yapmayalım.

geçmiş olsun canım her ikinizede

geçmiş olsun canım hem sana hem oğluşuna ufaklıklar bisiklet diye tutturuyor ama bu tehlikesi var işte biz büyük aldık arkadan biz itiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…