- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
bunu anlayamadı işte canım..bak ameliyat oldu ölümden döndü tüm sülalemiz,arkadaşları herkes hastaneye geldi adamın umrunda olmadı hiçbiri ama ne zaman ki millieğitim müdürü ziyarete geldi babam coştu düşün
Akşam kaza yaptımbir köpeği öldürdüm... Sahibi de vardı üstelik, hayvancık bir anda kedi görünce karşıya fırladı frene bastım, direksiyonu kırdım ki çok zor topladım araba devrilebilirdi üstelik absler açılabilirdi iki bebem de arkamdaydı Adam da çok üzüldü ben deseniz bittim zaten elim ayağım boşaldı.. zangır zangır titredim resmen, adam yazık üzüntüsünü bıraktı bizi sakinleştirdi suçunuz yok siz elinizden geleni yaptınız fırladı işte yapacak bir şey yok dediysede ben sabaha kadar sahneyi gözümden silemedim ( hala da çok fenayım.. sonrası daha beter, polis çağır (tampon gitti) kasko karşılasın diye polis tutanağı zorunlu, çekici bekle servise gitsin diye iki bebeyle taksiye bin Allah'ım bir daha yaşatmasın nolur ( Uzunca bir süre araba kullanmak istemiyorum...
canım ben biraz kendimi eşine benzettim biliyomusun hep huzursuzluğu çıkaran genelde ben oluyorum farkındayım ama elimde değil istediğim aslında o anda aşırı bi ilgi ama tartışma yarattığımdan tam tersi oluyor sonra özür diliyorum ama iş işten geçiyor
Birşey yazayım gülün, kim sormuş hatırlayamadım ama piyonist ve elmayra buluşma ne oldu denmiş ya. Ben kızlar buluşacak sandım önce. Sonra piyonist ayran açmaktan bahsedince heheh elmayra'ya naz yapmış dedim.
Meğer işler başkaymış, bugün avanak avni günüm galiba.
Biri bana video eklemeyi öğretsin dedim size
Kimseden çıt çıkmadı
Öğretseydiniz bulmaca çözmek zorunda kalmazdınız
bunu anlayamadı işte canım..bak ameliyat oldu ölümden döndü tüm sülalemiz,arkadaşları herkes hastaneye geldi adamın umrunda olmadı hiçbiri ama ne zaman ki millieğitim müdürü ziyarete geldi babam coştu düşün
Birşey yazayım gülün, kim sormuş hatırlayamadım ama piyonist ve elmayra buluşma ne oldu denmiş ya. Ben kızlar buluşacak sandım önce. Sonra piyonist ayran açmaktan bahsedince heheh elmayra'ya naz yapmış dedim.
canım ya çok geçmiş olsun, görünmez kaza bunlar allah seni ve çocuklarını korumuş.
bbilim , allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al yeni öğrendim kusura bakma.
bari plaket getirselerdi ya
Sanırım geyiğe eklenmiyo bak bu botundan eklicen Eki Görüntüle 752868
evet canım tavsiyeni dikkate alacağımfarkında olmam bile aslında çözüme yakın olduğumu gösteriyorcanım dost tavsiyesi sakın yapma bunu. herkesin bir abrı var. evlilikten beklentim huzur, mutlu bir yuvaydı. ve 2.5 yıl katlandım sonra dedim ben sürekli arayışla yada birini değiştirmeklemi uğraşacağım nereye kadar.. ve bitti. sende kendine çeki düzen ver..
kızlar üzgünümm çıkmam laızm işim var azıcık. eft iadeleirnin teftişini yapam az bakalım neden eft iletilememiş geri dönmüş? sahibine haber verilmişmi? kendisi niye gelip hala almamış?
plaketi emekli olurken aldı zaten :)
allah iyiliğini versin canım ya kahkaha attım
ben geldiiiimmmmmmmm
Hoş geldin
Sen sormadan ben söylim
Elmoş buluşmaya gidememiş
Piyonist gitmiş ama ayranımı açmayan biriyle aslaaa diyo
estapitipitizaten bende tickeri yeni yaptım daha teyzesi bebekimde yeni sayılır
senin varmı bebiş sen eski bir üyesin biliyorum burda telaffuz etmeyeyim şimdi yorumlarını beğenirdim hep oldukça gerçekçi yorumlar yapıyorsun
Bizde bugün 6. haftalık olduk teyzesiDayanamadım Salı dr. gittim. keseyi, yolk sacı gördüm haftayada kalp atışı inşallah.
tasvire bak yaa manyak seniii
nezaket arıyor diyelim. erkekte daha odunsu olmadı.
bu arada bugün avon katoloğuna bakıyorum bölüm bölüm ayrılmış.
bayanlar için: meyveli - çiçekis- fresh falan die
erkekler için: odunsu -fresh
ya dedim katalog bile anlamış ilk tercihlerri
Hoş geldin
Sen sormadan ben söylim
Elmoş buluşmaya gidememiş
Piyonist gitmiş ama ayranımı açmayan biriyle aslaaa diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?