- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Çok hızlandınız bi durun
Bilim çok teşekkürler
Yok kırmızıyla yeşili yakıştıramadım da ondan değiştim avatarı da
neden sen özellüğün ne
neden sen özellüğün ne
Hemen ilgileniyorummm
ben saklandım kiyferaset sahibi bir insanım ben
bak bi de ben halk çocuğuyum diyodu gördün mü,kızım kürkün sıcaklığı sardı seni hemen..
arada gelip gidiyorum da seninle denk gelemedik tatlım..
hatta geçenlerde istanbulda piyonla bile görüştük
işyerimde sıkıntılar bunalttı bu ara,tiroidim var haşimato diye bişi çıktı,önceki gün de oğlum bisikletten fena düştü,yüzü yaralandı..bendeki haberler pek iyi değil bu ara ne yazık ki...
ama herşeye rağmen pozitifim ve yarın inşallah 2 haftalığına tatile gidiyorum
sen nasılsın güzelim??
Tahmin sormuşlar bilen kazanıyomş
Elmayra bilmiş
Medyumdan kopya mı çekti bilmem
oyy kıyamam geçmiş olsun iz filan kalmaz umarım, daha önce de didiydim haşimatoya dikkat ileride diyabet vs de eklenmesin
ahahahhahha koptum ama ben yaa... ferasetin açık olsun :)))
Tahmin sormuşlar bilen kazanıyomş
Elmayra bilmiş
Medyumdan kopya mı çekti bilmem
iz kalmaz umarım ,ama derin iz değil çok şükür de betona sürttü yüzünü kuzucum..
haşimatoyu biliyo musun canım,o gün denk gelemedik seninle..diyabetle ne ilgisi var onu bilmiyorum.bana teşhis yeni kondu,tsh 3,5 çıktığı için henüz ilaç vermedi ama sık sık görüşücez dedi.
acemi şansıdır..ya da bir kere oynar kazanır öyle şeyler vardır ya. adam yıllarını sayısala vermiştir tek amortisi yoktur.
Klimayı açıyorum ama yine de kürkü çıkarmıyorum
geçenlerde yalan dünya da zerrin giymişti ya kğrk o geldi gözümün önüne..o da sıcakta çıkarmıyodu ya..Klimayı açıyorum ama yine de kürkü çıkarmıyorum
sağol ipekcim..tatilde ailece düzelip gelmek istiyorum valla..ayy canım ya geldi mi üst üste gelir sanki birbirini bekliyor gibi.. geçmiş olsun quartam..
ben tatilleri yaptım geldim. ikincisi için bayram sonrasını bekliyorum. sen nereye gidiyorsun bakalım.
pis dedikoducunickini değiştir sen ayıpgül yap kimsede yok hem
pişik olcan beee al şu benım oğlanın pişik kremlerınden
kıskandım ama genede pişik olmana dayanamadım
kıt akıllı dedi bize hatun :) senin yazdığın son sey de cok güzel. anne ile ilgili olan, cıktı alıp odama asıcam. babam okusun
Ayıpgül ne be
şu an normal dedi. ama ben 4-5 aydır zaten yüksek düşük derken,yanlış teşhisler içiinde savrulup durdum.. bende daha çok kas ağrısı,yorgunluk uyku hali kalp çarpıntısı falan var..herkes kilo diyo ama ben 36 beden bi hatunum.. cidden kilo yapıyo mu,kime sorsam dikkat diyo..bana diyet falan da vermedi...tsh hormonlarında sorun varsa dikkat etmen lazım, diyet yapman lazım, çünkü kilo alma ihtimalin var, kilo alırsan metabolizmayı yavaşlatırsın ve otomatikman diyabeti tetiklersin bu daha kötü bu yüzden kontrollerini aksatma, diyetine uy canım.
pişik olcan beee al şu benım oğlanın pişik kremlerınden
kıskandım ama genede pişik olmana dayanamadım
Ayıpgül ne be
Hayır iki dini kelime yazınca dini bütün oluyorlar, fıkıh bilgisi desen yok, okudun mu yok, üç beş sohbette konuşulanları çıkartıp sunuyorlar deliriyorum. Arkadaşım oradan bakınca çok inançsız mı duruyorum acaba diyorum bazen. Ben dinimizi çok seviyorum, çok okuyorum araştırıyorum, kadına bu kadar değer verilmişken yok efendinin biri çıkacak da senin yerin çocuğundan önce kocan diyen atlarım öyle tepeden inme.. gelsin bana örnekle, ayetle, hadisle tamam eyvallah kabulüm yanlış biliyormuşum der yeniden girer arar bulurum.
neyse bak atarlandım iki dakkada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?