09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hiç iz kalmaz canım hiç üzülme. komşumun oğlu yüzünü sobada yakmıştı geçen sene. ama nasıldı görsen avuç içi kadar ciğer gibi. hiç bir şeyi kalmadı. bunların hücreleri o kadar hızlı yenileniyor ki.

tam tetkik kağıdın varsa tara gönder bana bakayım/baktırayım :) yüksek değil değerin ondan çok sorun etmemiş, endokrine gittin di mi? diğer değerlerin ne durumda? karaciğer enzimlerine de baktırdın mı hiç?

kocan ne yaptı gıı gene
ben yapacaktım ahanda sinirim geçti

Dicekler ne hayırlı damat
Babası taburcu oldu, kızı ortalarda yok ama kocası kızını da almış gelmiş
he ya ünümü elimden alacak ama beni kayırırken klibar olsa
sen ne güzlede özet geçersin böle

evet canım odunluğu üzerinde

Küsüm sana ama yine dayanamadım. Geçen yıl haşimato teshisi kondu bana birden 17 kilo almıştım, hemen peşinden de tip2 diyabet. 15 kilo verdim de carpıntılarım ve hormonlarım düzene girdi ama maalesef hala hap kullanıyorum ve ömür boyu da kullanıcam. Karbonhidratların hepsi yasak ya da nefsimi köreltecek kadar.

Hızla kilo almaya baslarsın ya da bünyen cok zayıflar.

yok canım yanımda değil ne yazık ki..
hastaneden mi çalışıyosun, bilmiyodum 4 doktora gittim bunca zamandır. en son üniversite hastanesinde endokrine gittim herşeye baktı. bana söylediği karaciğer normal sadece antikor sayısı 1000 üzrinde çok yüksek dedi. ayrıca nodül de olduğu için biyopsi yapılacak..ilgin için teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten..artık tatilden dönüşte kontrole gidicem tekrar...
bilir misin bilemiyorum ama tek sorumun net cevabını alamadım,ben belimden ameliyatlıyım,kas karmplarım da oluyo,1 doktor kas gevşetici albilrsin derken diğeri almazsın sakın diyo..ne yapsam şaşırdım..kusura bakma seni de bunalttım böyle hasatlık falan ama :26:

kas gevşetici alıyorum ben :) hem hormonları sapıtık hem de diyabetik biri olarak çok da güzel alıyorum bir sorun yaşamadım ama hangisi olduğuna endokrinle beyin cerrahi ortak karar veriyor. bu tsh değeri ile almanda çok sakınca yok gibi açıkçası. Ancak dediğim gibi net cevap verebilmem için sonuçlarının elimde olması ve hepsinin birden değerlendirilmesi gerek. istediğin zaman yardımcı olurum aklında olsun

asıl ben sana küsüm,sen bana geçmiş olsun demedin kuzucum düştü diye ama sen düşünce ben yazdım hemen
ciddi misin sen ya ,korkutma beni elmiş,17 kilo diyabet falan diye...:18::18eki tiroid yetersizliği mi vardı da o kadar kilo aldın? yani kilonun sebebi nedir tam olarak onu anlamadım,kafam çok karıştı
bana hiç diyet falan vermedi doktor..

quarta işte ne sıkıntın var canım? her yer aynı iş konusunda boşuna yıpratma kendini...

Ben 38 kilo verdim iki doğum sonrasında gene 28 aldım onunda şimdi 15'ini verdim, kaldı geriye 13 :) diyet diyet diye ölecemmmm nefret ediyorum :=)

"Minikkuşummmmm sebatiye ablamız şahsen gördüğüm doğruya doğru demekten cekinmeyen cici bir şahsiyettir :) aero ile de hicbir bağlantısı yoktur.

bana bile neler saydı ki epey yakınız kendisiylen :)

Saygılarımı sunarım kestane kebap acele cevap "

kızlar elmayra benim için bunları yazmış.Allah beee ben artık sek sek sekme değil uçarım beeee

Son düzenleme:

ne iş yapıosun sen lydx hanumefendi

ne dedımki ben

guarta geçmiş olsun pc çok ağır pek anlayamadım ama oğlunmu düştü

sağol canım evet oğluşum düştü bisikletten..yüzünü betona sürttü..

çok teşekkür ederim çok sağol gerçekten yardımcı oldun bana.sana da çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…