iz kalmaz umarım ,ama derin iz değil çok şükür de betona sürttü yüzünü kuzucum..
haşimatoyu biliyo musun canım,o gün denk gelemedik seninle..diyabetle ne ilgisi var onu bilmiyorum.bana teşhis yeni kondu,tsh 3,5 çıktığı için henüz ilaç vermedi ama sık sık görüşücez dedi.
şu an normal dedi. ama ben 4-5 aydır zaten yüksek düşük derken,yanlış teşhisler içiinde savrulup durdum.. bende daha çok kas ağrısı,yorgunluk uyku hali kalp çarpıntısı falan var..herkes kilo diyo ama ben 36 beden bi hatunum.. cidden kilo yapıyo mu,kime sorsam dikkat diyo..bana diyet falan da vermedi...
seni gebertirim! bi dahakine sana vercem söz
harika değil mi
17 yıl ilim ve din ile uğrasmış ama tek bildiği feraset asağı feraset yukarı :)
ben yapacaktım ahanda sinirim geçti
kocan ne yaptı gıı gene
he ya ünümü elimden alacak ama beni kayırırken klibar olsaDicekler ne hayırlı damat
Babası taburcu oldu, kızı ortalarda yok ama kocası kızını da almış gelmiş
sen ne güzlede özet geçersin böleOley :124:
Ah keşke öğrenilseKimin kiblediğini bilemiyosun ki yediğin cezayla kalıyosun
Aynenkullanıcı adımı da değişirler mi ki
Şimcik olay şöyle
Asyalının babası hastaneden taburcu oluyomuş
Asyalı bende gidicem demiş
Kocası olmaz sen hamile halinle nereye, sonra bana nazlanıyosun yoruldum diye, oraya gelen gider olur yorulursun ben kızımla gitsem sen gelme demiş
Asyalı da baba benim sana ne oluyo diyo bugün mü beni düşünesin tuttu diyo
doğru ya nie öğrenemiyoruz ki??edilere sorsak sölemiyolar mı?hmmm bak bu konuyu gündeme getirmek lazım..ya delikanlı olup açıkça yazmak lazım ya da kiblememek..öyle kaypaklık olmaz
asyalım valla bilemedim ki ne desem,adam aslında iyi niyetinden söylemiş de,erkeklerdeki odunluktan dolayı yanlış cümleler kurmuş..sonra bana nazlanıyosun falan diye.. kızma tatlım sen;beraber gidin o yorulsun senin yerine :):)
şu an normal dedi. ama ben 4-5 aydır zaten yüksek düşük derken,yanlış teşhisler içiinde savrulup durdum.. bende daha çok kas ağrısı,yorgunluk uyku hali kalp çarpıntısı falan var..herkes kilo diyo ama ben 36 beden bi hatunum.. cidden kilo yapıyo mu,kime sorsam dikkat diyo..bana diyet falan da vermedi...
17 yıl ilim ve din ile uğrasmış ama tek bildiği feraset asağı feraset yukarı :)
banada vercekmiş
Ferasetin Suçu Ne?
ahahahahah Lydx cok kafasın :) kafanı kopartıp ısırarak gülme isteği uyandırıyosun bende
Pislikoviclerin biri de sensin biliyosun dimi
tam tetkik kağıdın varsa tara gönder bana bakayım/baktırayım :) yüksek değil değerin ondan çok sorun etmemiş, endokrine gittin di mi? diğer değerlerin ne durumda? karaciğer enzimlerine de baktırdın mı hiç?
ne dedımki ben
guarta geçmiş olsun pc çok ağır pek anlayamadım ama oğlunmu düştü
yok canım yanımda değil ne yazık ki..
hastaneden mi çalışıyosun, bilmiyodum4 doktora gittim bunca zamandır. en son üniversite hastanesinde endokrine gittim herşeye baktı. bana söylediği karaciğer normal sadece antikor sayısı 1000 üzrinde çok yüksek dedi. ayrıca nodül de olduğu için biyopsi yapılacak.. ilgin için teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten..artık tatilden dönüşte kontrole gidicem tekrar...
bilir misin bilemiyorum ama tek sorumun net cevabını alamadım,ben belimden ameliyatlıyım,kas karmplarım da oluyo,1 doktor kas gevşetici albilrsin derken diğeri almazsın sakın diyo..ne yapsam şaşırdım..kusura bakma seni de bunalttım böyle hasatlık falan ama :26:
Küsüm sana ama yine dayanamadım. Geçen yıl haşimato teshisi kondu bana birden 17 kilo almıştım, hemen peşinden de tip2 diyabet. 15 kilo verdim de carpıntılarım ve hormonlarım düzene girdi ama maalesef hala hap kullanıyorum ve ömür boyu da kullanıcam. Karbonhidratların hepsi yasak ya da nefsimi köreltecek kadar.
Hızla kilo almaya baslarsın ya da bünyen cok zayıflar.
asıl ben sana küsüm,sen bana geçmiş olsun demedin kuzucum düştü diye ama sen düşünce ben yazdım hemen
ciddi misin sen ya ,korkutma beni elmiş,17 kilo diyabet falan diye...:18::18eki tiroid yetersizliği mi vardı da o kadar kilo aldın? yani kilonun sebebi nedir tam olarak onu anlamadım,kafam çok karıştı
bana hiç diyet falan vermedi doktor..
kas gevşetici alıyorum ben :) hem hormonları sapıtık hem de diyabetik biri olarak çok da güzel alıyorum bir sorun yaşamadım ama hangisi olduğuna endokrinle beyin cerrahi ortak karar veriyor. bu tsh değeri ile almanda çok sakınca yok gibi açıkçası. Ancak dediğim gibi net cevap verebilmem için sonuçlarının elimde olması ve hepsinin birden değerlendirilmesi gerek. istediğin zaman yardımcı olurum aklında olsun
ne dedımki ben
guarta geçmiş olsun pc çok ağır pek anlayamadım ama oğlunmu düştü
kas gevşetici alıyorum ben :) hem hormonları sapıtık hem de diyabetik biri olarak çok da güzel alıyorum bir sorun yaşamadım ama hangisi olduğuna endokrinle beyin cerrahi ortak karar veriyor. bu tsh değeri ile almanda çok sakınca yok gibi açıkçası. Ancak dediğim gibi net cevap verebilmem için sonuçlarının elimde olması ve hepsinin birden değerlendirilmesi gerek. istediğin zaman yardımcı olurum aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?