asıl ben sana küsüm,sen bana geçmiş olsun demedin kuzucum düştü diye ama sen düşünce ben yazdım hemen
ciddi misin sen ya ,korkutma beni elmiş,17 kilo diyabet falan diye...:18::18eki tiroid yetersizliği mi vardı da o kadar kilo aldın? yani kilonun sebebi nedir tam olarak onu anlamadım,kafam çok karıştı
bana hiç diyet falan vermedi doktor..
ne iş yapıosun sen lydx hanumefendi
"Minikkuşummmmm sebatiye ablamız şahsen gördüğüm doğruya doğru demekten cekinmeyen cici bir şahsiyettir :) aero ile de hicbir bağlantısı yoktur.
bana bile neler saydı ki epey yakınız kendisiylen :)
Saygılarımı sunarımkestane kebap acele cevap "
kızlar elmayra benim için bunları yazmış.Allah beee ben artık sek sek sekme değil uçarım beeee
"Minikkuşummmmm sebatiye ablamız şahsen gördüğüm doğruya doğru demekten cekinmeyen cici bir şahsiyettir :) aero ile de hicbir bağlantısı yoktur.
bana bile neler saydı ki epey yakınız kendisiylen :)
Saygılarımı sunarımkestane kebap acele cevap "
kızlar elmayra benim için bunları yazmış.Allah beee ben artık sek sek sekme değil uçarım beeee
tıp fakültesi üçüncü sınıf terk olan bir mühendisim, hastanedeyim
Görmedim ki kuzunun düştüğünügörsem yazarım sana kıyarım ama ona kıyamam :) anasına küs olabilirim ama danasını bağrıma basarımmmm
Hızla kilo alıyordum, yastıktan basımı kaldıramıyordum hep halsizdim, sürekli ağlıyordum fln. Endokrin uzmanına gittim, şeker yüklemesi yaptılar hormonal düzeye baktılar, önce haşimato dedi, sonra da tip2 diyabet. ama benim bel bölgemde inanılmaz yağlanma vardı, düşün 17 kilonun hepsi midemdeydi cünkü hala 38 bedendim.
bana da diyet vermedi ama bunların hepsi yasak dedi.
Metabolizma calısmıyor cnm, bu hormonlar vücudun orkestrası. Şef doğru yönlendirmezse bütün organların dağılır demişti bana doktorum.
Yediklerimi yakamıyordum.
seboş o kısmı kaçırdım da senin hatlarda bir karışıklık var galiba. neden seni karıştırmışlar ki aero ile kısaca bi anlatıver de fransız kalmım.
ahahaha sek sek sekereeeekteen :)
Abla ama seni harcıyolardı iki dkdaradyoma söyledim hemen
vay branş şimdi..
ahahaha sek sek sekereeeekteen :)
Abla ama seni harcıyolardı iki dkdaradyoma söyledim hemen
quarta işte ne sıkıntın var canım? her yer aynı iş konusunda boşuna yıpratma kendini...
hayatımda bir kere diyet yaptım o da sporu bıraktıktan sonra çok kilo almıştım o zamandı..ayy korkutmayın beni,korkarım kilodan:18:eşim 42 bedene kadar yolu var d,iyo ama..Ben 38 kilo verdim iki doğum sonrasında gene 28 aldım onunda şimdi 15'ini verdim, kaldı geriye 13 :) diyet diyet diye ölecemmmm nefret ediyorum :=)
Görmedim ki kuzunun düştüğünügörsem yazarım sana kıyarım ama ona kıyamam :) anasına küs olabilirim ama danasını bağrıma basarımmmm
Hızla kilo alıyordum, yastıktan basımı kaldıramıyordum hep halsizdim, sürekli ağlıyordum fln. Endokrin uzmanına gittim, şeker yüklemesi yaptılar hormonal düzeye baktılar, önce haşimato dedi, sonra da tip2 diyabet. ama benim bel bölgemde inanılmaz yağlanma vardı, düşün 17 kilonun hepsi midemdeydi cünkü hala 38 bedendim.
bana da diyet vermedi ama bunların hepsi yasak dedi.
Metabolizma calısmıyor cnm, bu hormonlar vücudun orkestrası. Şef doğru yönlendirmezse bütün organların dağılır demişti bana doktorum.
Yediklerimi yakamıyordum.
ben de gideyim mi endokrine.diyet felan yaptım ama kilo veremiyorum.metabozlizmam çok yavas
canım hoşgeldin nasılsın ruh halıme göre değişiyorum işte yine arayıştayım aslında bırazdan değişir budatosbanın anası sen de avatar değiştirme rekoru kıracaksın artık...
sağol canım evet oğluşum düştü bisikletten..yüzünü betona sürttü..
..
evet benım hatam oldu ben karıstırdım ,mesaj kutun dolu oldugu için mesaj atamadım kusura bakma sebatiye
branş yok canım terk ettim bitti gitti devlet yasa çıkarttı gerçi 2 sene tıp fakültesinde okuyanlara acil tıp yolu açılıyor bakalım ileride değiştiririm belki şimdi bilgi işlemdeyim
evet yaaa ban tuşuna basacaklardı.zaten bir basıldı mı neden niye diye soran olmuyor
Hop hopppp elmayra top elmayraaaaaaaaa
evet yaaa ban tuşuna basacaklardı.zaten bir basıldı mı neden niye diye soran olmuyor
ne kadar türkiyede ilk 100 de yer alsa da şirket , aile şirketi sonuçta,kurumsal değil..sıkıntı çok bu yüzden..
hayatımda bir kere diyet yaptım o da sporu bıraktıktan sonra çok kilo almıştım o zamandı..ayy korkutmayın beni,korkarım kilodan:18:eşim 42 bedene kadar yolu var d,iyo ama..
anasına da kıyamazsın ki
bana yapmadılar şeker yüklemesi falan..offf ya ne uyuz hastalık bu böyle yaa....öfffff ....bi de sigara yasak diyin de tam olsun
canım hoşgeldin nasılsın ruh halıme göre değişiyorum işte yine arayıştayım aslında bırazdan değişir buda
tekrar geçmiş olsun inşallaah bişisi yoktur
dunde eşim oğlanı görmedi resmen tekme attı yavruma
tam iftar saatı tepsiyi hazırladım odaya getiriyorum masanın üzerine koycam bı metre var eşim aldı elimden tepsiyi ben koyarım dıye hoşluk yapıcak aklınca benım tosbada çok yaramaz durmaz durdu yerde bırden yanımıza geldi eşimde elinde tepsi olduğundan görmedı adım atarken bı tekme attı kuzuma kola şişelerı vardı onların üstüne uçtu yemekler döküldüiftarımızı saat 11de yaptık o saate kadar kavga ettık tabı aç olunca hızlı kavga edemıyor ınsan anca 11de uzlaştık çok şükür tosbaya bişi olmadı
ama kiblemedim bakbenım ayarımıda bozdu bu aero
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?