09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

zihniyet farklı nemişcim
insanların kumaşını öğreniyorsun işte, zaten az çok bellilerdi hayal kırıklığı yaşamadın hiç değilse.

hiç şahit olmadım bu yüzden de inanmıyorum. evet değişir ama en fazla çocuk olana kadar. sonra yine aynı olur. onun en kötü yanı ne biliyormusun. sinirlenince yanındakileri yerin dibine sokmak. onlara sarılmak değil. benimde böyle birinin yanında olmaya niyetim yok. benim ne zaman başım sıkışsa yanımdakine sarılırım ama o yanındakine saldırır bağırır. sonrada özür dilerim şu oldu bu oldu..
inan artık hiç halim keyfim yok kavga etmeye bile. trip atıyorya şimdide cevap vermeye bile değer bulmuyorum. o kadar çok düştüki gözümden.
ve barışırsam tek 1 hareketinde aman sneinlemi uğraşıcam diyip ben gene giderim ve kimsede o kadar kusursuz olamaz. ondan da öyle olmasını beklyemem. ama bende böyleyim işte..

hatta şu anda hala onu konuşmak bile sıkıcı geliyor bana. çünkü istemiyorum. biri benim için bitmişse gerçekten kapanmıştır o sayfa. o bunu anlasa da anlamasa da, kabul etse de etmese de...

bdv'de bazen kızlar yazıyoya eltim şunu giyiyo bunu yapıyo diye onlardan hazetmiyorum o duruma düşmek istemem ama bi adam bana borcu varken bu tarz lükslere giriyosa bu bana batar yani

Valla ne desen haklısın nemesis. Huzursuz olması lazım. Adam abisi de olsa batar yani. Sanırım sizden aldıklarını borc olarak görmüyolar. O parayı biraz zor alırsınız :S

ketiiii sesli güldüm :) ne fantazisi yaaa ::))))))))
para kazanmak kolaymı demek istedim :)

fantazı tabı kızz benım aklıma hayatta gelmez
zaten noel baba bana bu zaman kadar hiç bişide getırmedı
ben olsam yoldamı buldum
ağaçtanmı topluyoruz falan derdim

Yani en iyi sen biliyorsun tabi ki, bittiyse bitmiştir.

zihniyet farklı nemişcim
insanların kumaşını öğreniyorsun işte, zaten az çok bellilerdi hayal kırıklığı yaşamadın hiç değilse.

bazen konularda düşünüyorum hep mi kv kötü hep mi elti görümce kötü diye benim içinde öyle düşünmeyin
ben kötüde demiyorumda bi tuhaflar yaa Ankaraya gidince görücem ben herşeyi

teknoloji düşmanıydım şimdilerde neden telefonumu alırken üç G li telefon almadığıma yanıyorum iki aydır iş dolayısıyla eşimden ayrıyım konuşurduk
mesela o kadar düşmanımki evde bilgisayar bile yok iş yerinde bıkıyorum zaten ne gerek var diyorum ama şu sıralar alsammı ki diyorum

Valla ne desen haklısın nemesis. Huzursuz olması lazım. Adam abisi de olsa batar yani. Sanırım sizden aldıklarını borc olarak görmüyolar. O parayı biraz zor alırsınız :S

zaten almıcaktımda kuzum, teyzesinin kızının dersane parasımı çıkışmamış neymiş abine söyle parayı direk teyzene versin dicektim Allah biliyo içimi

yani , illa adam aldatacak,
ağız burun kırıp şiddet uygulayacak
kumardan başını kaldırmayacak
içip içip eve gelmeyecek

Ancak öyle boşanma hakkın olabilir :)

boşarım, adam tutup dövdürürüm üstüne de

Her gün yeni bir model geliyor ama ideal diye satılan telefonlarda bile
bazı özellikler entegre olmuyor. Sonra tüketici yenisini alsın diye
Pazarın içinde olunca zaten insan tiksiniyor

Bi ben mi salağım teknoloji konusunda ıphone 5 almamak icin zor tutuyorum kendimi

Çok fazla bir artısı yok ki o cihazın Elmy... Bence bekle.
Ayrıca özellik olarak ondan çok iyi bir sürü cihaz var.
O markanın ivmesi, Steve amcam gidince fena yavaşladı.
Şekil yapıp satmaya çalışıyor.

Bi ben mi salağım teknoloji konusunda ıphone 5 almamak icin zor tutuyorum kendimi

bendeki 4s. 5 ilede ahım şahım farkı yok bence. ama 6 çıkarsa ve farkı olursa hiç kaçırmam alırım

teknolojyi severim herşeyide takip etmeye çalışırım donanım haber sağolsun bişey almadan öncede yorumları mutlaka okurumm

eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı derler piyocum, hayat senin hayatın babanda bi yere kadar karışabilir, baba kızının arkasında olur yahu

Kısmetse haftaya oradayım geliyorum

haklısın katieem, bana görede insan namussuz yolsuz hırsız olmasın yeter,

bizim bi akraba 30 yıllık evli, kv ile oturdu hep 4 - 5 sene önce öldü kv si
dişe dokunur bi miras bıraktı
Gelinin tüm vücudu dikişler içinde kaç kere ameliyt oldu ciddi rahatsızlıklar geçirdi
para yiyecek sağlık kalmadı daha 50 yasında var yok

Parası pulu yere batsın sağlık huzur olmayınca, kadın en güzel yıllarını kv derdyle ve hastalıkla geçirdi
soğan ekmek yeseydim de böyle olmasaydım keşke ayrılsaydım diyor, sanki çocukları büyümeyecekti boşansaydı.

Bence yuva yıkma çook zor, kurmak daha kolay herkes tersini söylesede.

Artık kimse kimseyi çekmiyor devir değişti o ayrı..

zaten almıcaktımda kuzum, teyzesinin kızının dersane parasımı çıkışmamış neymiş abine söyle parayı direk teyzene versin dicektim Allah biliyo içimi

almıcaktın da onların da oralı olduğu yok ben ona kızıyorum. Tabi ki kardeştir destek olunur ama böyle fitne girince işin icine sinir oluyorum

Haklısın, apple kendini tekrara düşüyor. Steve gitti apple bitti

Bende ki de 4s, 5 daha ince ya o yüzden şeyettim

Kısmetse haftaya oradayım geliyorum

Gel ablam gel hava cok güzel burda

Bence yuva yıkma çook zor, kurmak daha kolay herkes tersini söylesede.

Cidden cok zor yıkmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…