telefonum bozulduğunda yazmıştım hatırlarsan hatta Elmayra yenisini al demişti 300e 500e telefonmu kaldı demişti ben parama kıyamadımda tamir ettirdim hanımefendi öyle kullanıyomuş, cumartesi akşama annemlerle birlikte kardeşimde gitmiş kayınvalidemlere elti bana mesaj atarken kardeşim tam karşısında oturuyomuş,1 senedir batmandayız abisi bi kere aradı ondada borç istemek için
Sana bişi sölim mi, belki bana inanmazsın ama insanlar değişebilirler. Gerçekten kaybetme korkusunu yüreklerinde tasırlarsa değişirler. Ben bizzat saht oldum bu duruma.
Eğer değiştiğine ve öyle kalacağına yürekten inanırsan neden olmasın? Başka bir tarlada gezmektense bildiğim tarlayı sürmeyi tercih ederim.
telefonum bozulduğunda yazmıştım hatırlarsan hatta Elmayra yenisini al demişti 300e 500e telefonmu kaldı demişti ben parama kıyamadımda tamir ettirdim hanımefendi öyle kullanıyomuş, cumartesi akşama annemlerle birlikte kardeşimde gitmiş kayınvalidemlere elti bana mesaj atarken kardeşim tam karşısında oturuyomuş,1 senedir batmandayız abisi bi kere aradı ondada borç istemek için
bdv'de bazen kızlar yazıyoya eltim şunu giyiyo bunu yapıyo diye onlardan hazetmiyorum o duruma düşmek istemem ama bi adam bana borcu varken bu tarz lükslere giriyosa bu bana batar yani
ketiiii sesli güldüm :) ne fantazisi yaaa ::))))))))
para kazanmak kolaymı demek istedim :)
Bi ben mi salağım teknoloji konusundaıphone 5 almamak icin zor tutuyorum kendimi
hiç şahit olmadım bu yüzden de inanmıyorum. evet değişir ama en fazla çocuk olana kadar. sonra yine aynı olur. onun en kötü yanı ne biliyormusun. sinirlenince yanındakileri yerin dibine sokmak. onlara sarılmak değil. benimde böyle birinin yanında olmaya niyetim yok. benim ne zaman başım sıkışsa yanımdakine sarılırım ama o yanındakine saldırır bağırır. sonrada özür dilerim şu oldu bu oldu..
inan artık hiç halim keyfim yok kavga etmeye bile. trip atıyorya şimdide cevap vermeye bile değer bulmuyorum. o kadar çok düştüki gözümden.
ve barışırsam tek 1 hareketinde aman sneinlemi uğraşıcam diyip ben gene giderim ve kimsede o kadar kusursuz olamaz. ondan da öyle olmasını beklyemem. ama bende böyleyim işte..
hatta şu anda hala onu konuşmak bile sıkıcı geliyor bana. çünkü istemiyorum. biri benim için bitmişse gerçekten kapanmıştır o sayfa. o bunu anlasa da anlamasa da, kabul etse de etmese de...
zihniyet farklı nemişcim
insanların kumaşını öğreniyorsun işte, zaten az çok bellilerdi hayal kırıklığı yaşamadın hiç değilse.
estaa piti piti :)))
para b.k sende demek ki:))))))))
dip. not.ayıplı yazdım kusura bakma elmişim
bazen konularda düşünüyorum hep mi kv kötü hep mi elti görümce kötü diye benim içinde öyle düşünmeyin
ben kötüde demiyorumda bi tuhaflar yaa Ankaraya gidince görücem ben herşeyi
Valla ne desen haklısın nemesis. Huzursuz olması lazım. Adam abisi de olsa batar yani. Sanırım sizden aldıklarını borc olarak görmüyolar. O parayı biraz zor alırsınız :S
yani , illa adam aldatacak,
ağız burun kırıp şiddet uygulayacak
kumardan başını kaldırmayacak
içip içip eve gelmeyecek
Ancak öyle boşanma hakkın olabilir :)
yelkencim teknolojiyi takip etmek imkansız hergün yeni bişey çıkıyor bir teli en az 3 sene kullanırım bozulmadan değiştirmem,
günah yazık yaa, sanki noal baba bize getiriyor :)
ayıptır söylemesi, 15 senedir tel kullanıyorum 5. i telim şuan kullandığım :) 2 senedir benimle bide...
Bi ben mi salağım teknoloji konusundaıphone 5 almamak icin zor tutuyorum kendimi
Beleşe getirdim memeleriSayende
Kıyamam, Allah sifa versin.
Buraya gelince terliğin tersiyle vur ağzına
Sana bişi sölim mi, belki bana inanmazsın ama insanlar değişebilirler. Gerçekten kaybetme korkusunu yüreklerinde tasırlarsa değişirler. Ben bizzat saht oldum bu duruma.
Eğer değiştiğine ve öyle kalacağına yürekten inanırsan neden olmasın? Başka bir tarlada gezmektense bildiğim tarlayı sürmeyi tercih ederim.
o eskıdendı gelinlıkle gırdın kefenle çıkacaksın falan fılan
evlenmek sünnet boşanmak farz
artık bu durumada alışıcaklar ve bızım çocuklarımız
en azından herşeye katlanıp evliliği sürdürmeye çalışmıycak
mutluysa devam edıcek ibişekilde bu görüş değiştirilmeli
zaten almıcaktımda kuzum, teyzesinin kızının dersane parasımı çıkışmamış neymiş abine söyle parayı direk teyzene versin dicektim Allah biliyo içimi
Çok fazla bir artısı yok ki o cihazın Elmy... Bence bekle.
Ayrıca özellik olarak ondan çok iyi bir sürü cihaz var.
O markanın ivmesi, Steve amcam gidince fena yavaşladı.
Şekil yapıp satmaya çalışıyor.
fantazı tabı kızz benım aklıma hayatta gelmez
zaten noel baba bana bu zaman kadar hiç bişide getırmedı
ben olsam yoldamı buldum
ağaçtanmı topluyoruz falan derdim
bendeki 4s. 5 ilede ahım şahım farkı yok bence. ama 6 çıkarsa ve farkı olursa hiç kaçırmam alırım
teknolojyi severim herşeyide takip etmeye çalışırımdonanım haber sağolsun bişey almadan öncede yorumları mutlaka okurumm
Kısmetse haftaya oradayım geliyorum
Bence yuva yıkma çook zor, kurmak daha kolay herkes tersini söylesede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?